8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Sp 120 - Slimme Stekker

Aanbevolen verkoopsprijs € 29,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 24,99 Incl. btw

-17% -17%

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'funtioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies Bei tink ist 1+1<2. Wir bieten unseren Kunden beim Kauf mehrerer Artikel exklusive Mengen- und Paketrabatte.
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

Innr biedt een enorm aanbod op het gebied van slimme verlichtingstechnologie. Er zijn diverse dimbare lampen, led strips en plafondspots. Met de Innr Smart Plug SP 120 kun je ook klassieke lampen in je systeem integreren.


De voordelen van de Innr Smart Plug SP 120 in één oogopslag:

 • ZigBee Standaard
 • Klassiek en slim
 • Afstandsbediening
 • Plug & Play

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard

Met de slimme stekker van Innr, breid je je smart home nog verder uit. Door het gebruik van ZigBee kun je nu kiezen tussen verschillende bridges. De keuze is aan jou. Met de smart plug SP 120 kun je traditionele lampen slim maken en deze integreren in je smart home.

More details
Productinformatie

 • ZigBee Standaard: De SP 120 Smart Plug communiceert via de Zigbee-standaard. Dit is bijzonder storingsbestendig en zorgt voor een betrouwbare signaaloverdracht. Tegelijkertijd maakt de Zigbee-standaard communicatie en netwerken met apparaten van andere fabrikanten mogelijk.
 • Klassiek en slim: Met de SP 120 slimme stekker kun je nu ook lampen die niet slim zijn in je smart home integreren. Door het compacte ontwerp kunnen ze bijna overal in huis geplaatst worden.
 • Afstandsbediening: Je kunt ook de afstandsbediening RC 110 gebruiken om de slimme stekker te bedienen. Hierdoor kun je tot tien lampen in stand-alone modus bedienen, zelfs zonder bridge.
 • Plug & Play: Innr richt zich op transparantie. In die zin is het instellen uiterst eenvoudig. Sluit gewoon de Smart Plug SP 120 aan, download de app en volg de installatie-instructies.

De Innr Smart Plug SP 120 in actie

Je bezit klassieke lampen, maar je wilt deze toch integreren in je slimme verlichtingssysteem? Met de Innr Smart Plug SP 120 is dat geen probleem. Met de compacte stekker kun je elke lamp in je eigen smart home integreren en met behulp van een smartphone-app bedienen. Download simpelweg de app en steek de slimme stekker in het stopcontact. Zodra het apparaat is gedetecteerd en aan je systeem is toegevoegd, kun je de aangesloten lampen aan specifieke kamers toewijzen. Bedien de aangesloten lampen individueel of creëer verlichtingsscenario's voor alle soorten gelegenheden.

ZigBee en spraakbesturing

In tegenstelling tot zijn voorganger is de Innr Smart Plug SP 120 uitgerust met ZigBee en kan daarom worden gebruikt in combinatie met de meeste Zigbee basisstations. De signaaloverdracht is betrouwbaar en de aangesloten lampen reageren met een minimale vertraging op de opdrachten van je smartphone. Ook het ontwerp van de smart plug is indrukwekkend. Een witte kunststof behuizing geeft het apparaat een futuristische uitstraling. De kleine afmetingen en het lage gewicht zorgen er ook voor dat de smart plug overal past en onopvallend blijft.


Naast het feit dat de Innr Smart Plug SP 120 compatibel is met andere fabrikanten, moet ook worden vermeld dat de Innr Smart Plugs SP 120 uitstekend kan worden bediend met de spraakassistent Google Assistant. Na succesvolle activering met Google Assistant kan de smart plug met je stem worden bediend.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Sluit de smart plug aan, download de smartphone app en volg de instructies. Na een succesvolle installatie bent je klaar om te starten.

Productkwaliteit 8

Door de professionele afwerking en de robuuste kunststof behuizing laat de smart plug een zeer overtuigende indruk achter.

App/Software 9

De app is enorm fraai. Het is minimalistisch en geeft de status van elk aangesloten apparaat duidelijk weer door middel van mooie visualisaties.

Functionaliteit 9

De smart plug biedt je de mogelijkheid om lampen met ongebruikelijke stopcontacten in je verlichtingssysteem te integreren.

Betrouwbaarheid 9

Door het gebruik van Zigbee werkt de gegevensoverdracht betrouwbaar en met nauwelijks vertraging.

Ontwerp 8

De Innr smart plug SP 120 is uitzonderlijk klein en heeft een strak, functioneel ontwerp.

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs is relatief laag en stelt je in staat om je favoriete verlichting te integreren in unieke verlichtingsscenario's.

Sluit de smart plug aan, download de smartphone app en volg de instructies. Na een succesvolle installatie bent je klaar om te starten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen70 x 45 x 45 mm
Gewicht62 g
ConnectiviteitZigbee/ IEEE 802.15.4
StroomvoorzieningStopcontact
Inhoud doos1x Innr Smart Plug SP 120, 1x installatiehandleiding, 1x productoverzicht
Installatie
FAQs
Is de Innr Smart Plug SP 120 compatibel met de Apple HomeKit?

Nee, de Innr Smart Plug SP 120 ondersteunt Apple HomeKit niet!

Wat is inbegrepen?

1x Innr Smart Plug SP 120, 1x installatiehandleiding, 1x productoverzicht

Kan ik meerdere lampen op één Innr smart plug aansluiten?

Voor een goede werking mag slechts één lamp worden aangesloten per smart plug.

Met welke smart home systemen is de Innr SP 120 Smart Plug compatibel?

De Innr SP 120 Smart Plug werkt samen met de bridge van Innr, Philips Hue, Osram Lightify, en de Innr-afstandsbediening (RC 110).

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.