8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Smart Plug SP 220 2-pack - Slimme Stekker

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 47,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 44,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Maak je traditionele klassieke lampen slim met deze smart plugs van Innr en breidt je slimme woning uit! De installatie is zo gepiept, en alle apparaten met een stekker kunnen worden aangesloten en in en uitgeschakeld met deze Innr Smart Plug SP 220 2-pack. Let op, je hebt wel een ZigBee bridge nodig om deze stekkers te kunnen gebruiken. De Innr bridge of ook de Philips Hue Bridge zal de stekkers in je smart home integreren.


De voordelen van de Innr Smart Plug SP 220 2-pack in één oogopslag:

 • Makkelijke installatie
 • Maak al je lampen slim
 • Werkt in combinatie met Philips Hue
 • Spraakassistenten

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Maak ook traditionele lampen slim met deze Innr Smart Plug SP 220 2-pack. Integreer de smart plugs in je Philips Hue netwerk of gebruik ze middels de spraakassistenten van Google Of Amazon. Deze stekkers zijn zo geïnstalleerd en werken perfect wanneer je je smart home wil uitbreiden op een makkelijke manier.

Productinformatie

 • Makkelijke installatie: Plug de slimme stekker in het stopcontact, download de app en voeg de smart plug toe aan de app. De installatie van deze slimme stekker is zo gepiept en in een handomdraai maak je elk apparaat slim.
 • Maak al je lampen slim: Wil je graag al je lampen slim hebben, zelfs de antieke lamp van je oma? Met deze slimme stekker kan dat! Stel schema's in wanneer de lamp moet worden in- of uitgeschakeld en geniet van het gemak van slimme verlichting. Het dimmen van de lamp is echter niet mogelijk met de slimme stekker.
 • Werkt in combinatie met Philips Hue: Voeg deze slimme stekker toe aan je Philips Hue lampen en breid je Hue netwerk uit.
 • Spraakassistenten: Bedien de slimme stekker ook met je stem en geef commando's wanneer de slimme stekker moet worden in- of uitgeschakeld.

Innr Smart Plug SP 220 2-pack in actie

Met deze slimme stekkers van Innr kun je gemakkelijk al je lampen of andere apparaten in je huis slim maken, zodat je echt nooit meer handmatig je lampen hoeft uit te schakelen. Al je lampen kunnen dus worden bestuurd door één app! Stel schema's in wanneer je wil dat al je lampen worden uitgeschakeld in de Hue app, of bedien je lampen via de Google Assistant of Amazon Alexa.

Installatie is zo gepiept

Wie denkt dat het lastig is om niet-slimme lampen toch slim te maken heeft het mis. De installatie van deze smart plug lukt iedereen binnen een handomdraai. Je download de app, verbindt de smart plug met je smartphone en voegt de smart plug toe aan de app. Steek daarna de stekker van de lamp of ander elektronisch apparaat in de smart plug en je hebt je huis weer een stukje slimmer gemaakt!


Je kunt de slimme stekkers ook integreren in je Philips Hue systeem via de Philips Hue Bridge. Erg handig als je bijvoorbeeld de slimme lampen van Philips Hue en de Innr smart plugs wilt integreren in een vooraf ingestelde scène.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen7,2 x 4,8 x 4,8 cm
Gewicht59 gram
Voltage230 volt
Wattage2300 watt
EnergiebronNetstroom
Inhoud doos2x Smart Plug, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Maakt deze smart plug ook gebruik van ZigBee?

Ja, de Innr Smart Plug SP 220 maakt gebruik van ZigBee 3.0 en hierdoor kun je dus makkelijk deze smart plug integreren in bijvoorbeeld je Philips Hue netwerk.

Hoe reset ik de smart plug?

Je kan de Innr Smart Plug SP 220 resetten door de power-button 5 seconden ingedrukt te houden.

Kan ik deze smart plug bedienen via de Philips Hue app?

Ja, de Innr Smart Plug SP 220 is perfect compatibel met Philips Hue en kan ook via deze app bestuurd worden.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.