8.5
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Remote RC 110 - Afstandsbediening

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 19,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 19,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Eenvoudige Installatie

De Innr Remote RC 110 is de afstandsbediening voor je Innr verlichting. Je hebt niet eens een bridge nodig, want in de stand-by modus kun je de afstandsbediening gebruiken om je Innr-lampen direct te bedienen. Met de afstandsbediening kun je tot zes Innr-lampen (als ze dimbaar zijn) dimmen en in- en uitschakelen. Als alternatief kan de Innr Remote RC 110 ook worden aangesloten via een bridge (van Innr, Philips Hue of Osram Lightify) om alle lampen in het systeem te bedienen.


De voordelen van de Innr Remote RC 110 in één oogopslag:

 • Stand-by modus
 • Veel functies
 • Bridge modus
 • Scènes instellen
 • Veelzijdige compatibiliteit

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

De Innr Remote RC 110 is een stand-alone apparaat dat tot 10 lampen zonder bridge aanstuurt. Het heeft een dimfunctie, een schakelfunctie en zes verschillende lichtstemmingen. Tegelijkertijd kun je hem gebruiken in combinatie met een bridge (van Innr of Philips Hue). Je bestuurt je volledige verlichtingssysteem of alleen lampen in bepaalde ruimtes. Er is voor ieder wat wils.

Meer details
Productinformatie

 • Stand-Alone modus: Eerst uitproberen? De slimme Innr afstandsbediening voor het led-verlichtingssysteem stuurt maximaal 10 lampen aan - zonder bridge.
 • Veel functies: Je kunt alle lampen tegelijkertijd dimmen en schakelen. Tot zes lampen kunnen zelfs individueel worden aangestuurd.
 • Bridge modus: In combinatie met een bridge geldt de dim- en schakelfunctie voor alle lampen in je Innr verlichtingssyteem.
 • Scènes instellen: Gebruik de toetsen 1-6 om vooraf ingestelde lichtscènes te activeren. Schuif de schuifregelaar op de afstandsbediening naar links en selecteer een van de scènes.
 • Veelzijdige compatibiliteit: Innr-producten zijn compatibel met Google Assistant, Osram Lightify, Philips Hue en IKEA Smart Home verlichting. Innr werkt echter niet met Apple HomeKit.

De Innr Remote RC 110 in actie

De Innr Remote RC 110 is zowel voor beginners zonder bridge als voor eigenaren van de Innr Bridge. Als stand-alone afstandsbediening bedient het apparaat tien lampen in je huishouden. Met de functietoetsen kun je zes van deze lampen afzonderlijk bedienen. De overige vier kunnen alleen worden gedimd of samen met alle lampen worden geschakeld. Deze beperking is te wijten aan de geringe geheugencapaciteit van slechts één afstandsbediening. Je kunt met deze afstandsbediening ook de omschakeling van licht naar een scène wijzigen. In deze modus wissel je tussen verschillende, vooraf ingestelde lichtscènes met behulp van de cijfertoetsen.

Met de Innr bridge nog meer mogelijkheden

In combinatie met de bridge bedient de afstandsbediening alle lampen in je huis. De handmatige regeling van maximaal zes lampen is in deze opstelling weggelaten. Maar aan de andere kant kun je de afstandsbediening toewijzen aan kamers. Het bestuurt dan alleen nog maar de lampen in deze kamer. Kleurenlampen kunnen er ook mee gedimd worden en van kleur gewisseld worden. Bovendien is de zeer voordelige Innr Remote RC 110 een goede manier om alle lampen bij het verlaten van het appartement snel uit te schakelen.


De Innr afstandsbediening bespaart je het gedoe om je telefoon te zoeken. Voor beginners is het een zeer kosteneffectieve manier om een voorproefje te krijgen van slimme verlichtingstechnologie.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Bij de bridge gebeurt de installatie zoals bij de Innr-lampen. Als stand-alone unit is de ingedrukte toetsencombinatie Plus en Minus in de buurt van de lampen voldoende.

Productkwaliteit 8

De afstandsbediening is vrij compact en robuust, maar ook vrij goedkoop (wat het product ook is).

App/Software 8

De app is enorm fraai. Het is minimalistisch en geeft de status van elk aangesloten apparaat duidelijk weer door middel van mooie visualisaties.

Functionaliteit 8

Dimmen, schakelfunctie, handmatige regeling voor maximaal zes lampen (stand-alone), zes dimscènes voor alle lampen, kamerregeling in combinatie met de bridge.

Betrouwbaarheid 9

In de test konden we alle lampen in een paar minuten koppelen. Dankzij het grote bereik van Zigbee werden nieuwe opdrachten onmiddellijk overgenomen, zelfs vanuit andere ruimtes.

Ontwerp 7

Standaard design in wit. De afstandsbediening is relatief onopvallend en zeer functioneel.

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 10

Met de afstandsbediening hebben beginners een kosteneffectieve mogelijkheid om het uit te proberen. Mensen met een bridge profiteren van controle van de lampen zonder een app.

Bij de bridge gebeurt de installatie zoals bij de Innr-lampen. Als stand-alone unit is de ingedrukte toetsencombinatie Plus en Minus in de buurt van de lampen voldoende.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen11,6 x 4,2 x 2 cm
Stroomvoorziening2x AA batterijen (zijn inbegrepen)
Installatie
FAQs
Hoe schakel ik de afstandsbediening van de stand-alone naar de bridgemodus?

Druk tien seconden tegelijkertijd op de knoppen Program en Toggle. Zodra de afstandsbediening wordt gereset, knippert het groene led-lampje vijf keer.

Hoe reset ik de Innr afstandsbediening?

Alle lampen in de Stand-Alone Setup moeten worden gereset. Schakel de lampen gedurende ten minste vijf seconden in. Schakel vervolgens de lampen snel zes keer achter elkaar aan en uit. Ze zijn nu gereset.

Hoe zie ik of de lamp is gereset?

De lamp brandt na het resetten twee keer kort.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.