8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Puck Light PL 110 (5-pack)

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 87,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies Bei tink ist 1+1<2. Wir bieten unseren Kunden beim Kauf mehrerer Artikel exklusive Mengen- und Paketrabatte.
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Kan communiceren met andere apparaten die het Zigbee protocol ondersteunen.
Zigbee
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

Haal de juiste verlichting in huis met de Innr Puck Light PL 110 5-pack. De vijf led-lampen zijn dimbaar en stralen een aangenaam warm wit licht uit. Je kunt ze gebruiken voor het stijlvol inrichten van vitrines, kasten of werkbladen in de keuken. Elke lamp heeft een twee meter lange kabel om aan te sluiten op de bijgeleverde schakelaar. Deze laatste heeft nog een vier meter lange kabel voor de stroomaansluiting. De lampen kunnen, afhankelijk van hun doel, op oppervlakken worden geplaatst of in kasten worden ingebouwd.


De voordelen van de Innr Puck Light PL 110 5-pack in één oogopslag:

 • Alles mooi verlicht
 • Handige bediening
 • Scènes
 • Eenvoudige montage
 • Veelzijdige compatibiliteit

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De Innr Puck Light PL 110 in een set van 5 stuks accentueert werkbladen, kasten of vitrines met warm wit, dimbaar licht. De lampen hebben voldoende verlengkabels. Dit maakt het gemakkelijk om de meeste elektronica te verbergen en alleen de lampen zijn zichtbaar. De 5-delige set is een geweldige manier om mooie lichteffecten in je huis te creëren.

More details
Productinformatie

 • Alles mooi verlicht: Met de Innr Pucks PL 110 kun je vitrines of werkbladen optimaal verlichten.
 • Handige bediening: Je bedient de lampen rechtstreeks met je smartphone of via de Innr afstandsbediening. De pucks werken als een eenheid en kunnen alleen in combinatie worden bestuurd.
 • Scènes: Geïntegreerd in scènes, creëer je prachtige effecten in huis. De combinatie van meerdere lampen zorgt voor een aangename verlichting voor bijvoorbeeld tijdens het avondeten. De scènes kunnen op elk moment met een druk op de knop worden opgeslagen en ingeschakeld.
 • Handige montage: Er zijn twee mogelijkheden: je kan gaten boren waar de pucks in passen, of je schroeft ze gewoon op het oppervlak.
 • Veelzijdige compatibiliteit: Niet alleen Innr gebruikers, maar ook gebruikers van andere merken kunnen genieten van de Innr PL 110 verlichtingsset. De lampen zijn compatibel met Osram Lightify, Google Home, Philips Hue en smart home verlichting van IKEA. Innr werkt echter niet met Apple HomeKit.

De Innr Puck Light PL 110 5-pack in actie

De Innr PL 110 plafondverlichting in een set van 5 is eenvoudig te installeren en zorgt direct voor prachtige effecten in je huis. De vijf pucks zorgen voor een aangenaam warm wit licht in kasten, vitrines of boven werkbladen. Je hebt twee installatie mogelijkheden. De makkelijkste manier is om de pucks aan oppervlakken of zijwanden van kasten te schroeven. Alle benodigde componenten hiervoor zijn inbegrepen.

Handige besturing

De Innr PL 110 plafondverlichting zorgt voor aangenaam en dimbaar warm wit licht. De pucks kunnen samen worden bestuurd en geïntegreerd in scènes. Dit is allemaal mogelijk via de app op je smartphone, handig!


Creëer nu prachtige accenten en verlichting in je kasten of krijg betere verlichting in de keuken. Met de Innr Puck Light PL 110 5-pack is het mogelijk!

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

De montage is iets complexer dan bij andere lampen. Lange kabels en bijpassende gaten maken het echter gemakkelijk om het hele systeem te verbergen.

Productkwaliteit 9

De pucks liggen goed in de hand en kunnen eenvoudig worden gemonteerd. De houder zit stevig vast. Door de royale kabellengte verdwijnt de kabels gewoon achter de kasten.

App/Software 9

De app is enorm fraai. Het is minimalistisch en geeft de status van elk aangesloten apparaat duidelijk weer door middel van mooie visualisaties.

Functionaliteit 8

De set van 5 accentueert werkbladen en kasten met warm wit licht. De pucks kunnen in combinatie worden aangestuurd, gedimd en geïntegreerd in scènes.

Betrouwbaarheid 9

De lampen worden via ZigBee op de centrale aangesloten. De communicatie verloopt soepel.

Ontwerp 9

De pucks hebben een modern design. Vooral het elegant afgewerkte witte frame beviel ons goed. Hierdoor lijken de pucks licht en stijlvol.

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 9

De set levert vijf lampen in één keer. De prijs is indrukwekkend. De lampen creëren een moderne uitstraling en verbeteren elk werkblad.

De montage is iets complexer dan bij andere lampen. Lange kabels en bijpassende gaten maken het echter gemakkelijk om het hele systeem te verbergen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen7 x 7 x 1,5 cm
Vermogen5 x 3W
Stralingshoek120°
Lumen5 x 165 lumen
Installatie
FAQs
Kan ik de lampen individueel aansturen?

Nee, de lampen kunnen alleen in combinatie met elkaar worden in- en uitgeschakeld en gedimd.

Wat heb ik nodig voor het boren van een gat?

Voor het boren heb je een accuschroevendraaier en een speciale boorkop nodig. Het zaagt het gat tot op de millimeter nauwkeurig waar de spot in past.

Is er een tijdschakelaar voor Innr lampen?

Innr werkt momenteel aan een timerfunctie. Het zal in de nabije toekomst beschikbaar zijn via een app software-update.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.