8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Flex FL 130 C - RGBW Ledstrip

Aanbevolen verkoopsprijs € 69,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 69,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De Innr Flex Color FL 130 C Ledstrip is een geweldige aanvulling op lampen en spots in je huis. Je kunt de slimme Ledstrip gebruiken als sfeerverlichting of als kamerverlichting. Hij zorgt voor een flexibele oplossing voor het verlichten van randen onder het keukenkastje of een plank. In combinatie met diverse andere lampen kun je eenvoudig een perfect verlichte kamer creëren. Je kunt de Innr Flex Color FL 130 C Ledstrip vanuit huis of wanneer je niet thuis bent met de Innr App en de bijbehorende bridge bedienen. Er is een breed scala aan kleuren, tussen de 16 miljoen verschillende kleuren zit altijd de juiste voor bij je thuis. Het licht kan ook gedimd worden.


De voordelen van de Innr Flex FL 130 C Ledstrip in één oogopslag:

 • Slimme bediening
 • 16 miljoen verschillende kleuren
 • ZigBee verbinding
 • Spraakbesturing via Google Assistant of Amazon Alexa
 • Lange levensduur

Expert review
8.8
Getest door tink Experte
Annemarie

De Innr Flex FL 130 C ledstrip kan perfect geïntegreerd worden in je kamer. Het wordt vastgeplakt en vervolgens aangesloten op de netvoeding. Als de vier meter te lang voor je zijn, kun je de strip ook simpelweg doorknippen en beide uiteinden toch nog gebruiken. Om de kamer een speciaal licht te geven en ook om licht te creëren op plaatsen waar een lamp niet mogelijk is, is deze strip een ideale oplossing. Samen met andere lampen kun je een bijzondere sfeer creëren voor iedere situatie.

More details
Productinformatie

 • Slimme bediening: De Innr Flex FL 130 C Ledstrip kan worden geïntegreerd in je slimme verlichtingssysteem. Op deze manier kun je een combinatie van verschillende lampen creëren voor de perfecte verlichting van elke ruimte.
 • 16 miljoen verschillende kleuren: De RGBW lamp heeft het voordeel dat hij niet alleen kleuren van het RGB-spectrum kan schijnen, maar ook warm wit licht.
 • ZigBee verbinding: Omdat de Ledstrips verbinden via ZigBee, kun je ze eenvoudig en draadloos aansluiten en bedienen. Je kunt je Innr Ledstrip ook aansluiten op Philips Hue, Osram Lightify en natuurlijk de Innr Bridge en deze bedienen met de Innr Remote Control.
 • Spraakbesturing via Google Assistant of Amazon Alexa: De Innr Flex FL 130 C Ledstrips zijn ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant. Je kunt dus je slimme ledstrip bedienen via spraakopdrachten in combinatie met een slimme speaker van Amazon Alexa en Google Assistant.
 • Lange levensduur: Met meer dan 25.000 uur heeft de ledstrip een enorm lange levensduur.

Innr Flex FL 130 C Ledstrip in actie

De kamer decoratief verlichten en het interieur aanpassen aan het kleurenconcept van de kamer of de trap goed zichtbaar maken in het donker? Met de Innr Flex FL 130 C LED strip is dit geen probleem. Hij kan eenvoudig worden geïnstalleerd in vloer- en plafondranden en op muren. Hij is handig te bevestigen met de plakstrip op de achterkant. De enige voorwaarde is dat de strip aan één kant met de twee meter lange kabel op de driver wordt aangesloten. Een extra kabel van vier meter lengte wordt aangesloten op het netstroom.

Bepaal zelf de sfeer thuis

Een andere geweldige eigenschap van de Innr Flex FL 130 C is dat hij kan worden ingekort en dat beide helften nog steeds kunnen worden gebruikt. Na montage wordt de ledstrip in de Innr App geïnstalleerd. Je kunt dan eenvoudig de lichtstrip aan- en uitzetten en dimmen. Binnen de app kun je lichtscènes creëren en er zo een geweldige sfeer van maken voor elke situatie. De lichtscènes kunnen worden toegewezen aan verschillende kamers waarin een willekeurig aantal lampen kan worden geplaatst.


Met de Innr ledstrip kun je ook een kleuraccent aan de ruimte toevoegen dankzij een kleurenspectrum van 16 miljoen lichtkleuren. Je kunt de ledstrip ook aansluiten op je Philips Hue Bridge of Osram Lightify Bridge. Dit is mogelijk dankzij de ZigBee draadloze verbinding. Met Philips Hue kun je ook de ledstrip bedienen met spraakopdrachten via Alexa, Google Home of Samsung SmartThings.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink Experte
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen8 x 3 x 4000 mm
Kleurenpalet16 miljoen led lichtkleuren (RGBW)
KleurtemperatuurWit licht 2.000 - 6.500 K, Bij het inschakelen 2.700 K
Levensduur> 25.000 uur
Inhoud doos1x Innr Flex Ledstrip, driver, kabels, netstroom aansluiting, handleiding
Installatie
FAQs
Is het mogelijk om via de Innr app tijdschema's in te stellen?

Ja dat kan. Via de app stel je precies in wanneer de ledstrip automatisch in- of uitgeschakeld moet worden.

Hoe verbind ik de Innr Flex FL 130 C Ledstrip met de Philips Hue Bridge?

De verbinding met de Philips Hue Bridge werkt in principe op dezelfde manier als de Innr Bridge. Je zoekt het apparaat in de Philips Hue App en voegt het toe.

Kun je de ledstrip ook inkorten?

Ja je kunt de ledstrip inkorten en vervolgens de twee beide uiteinden opnieuw gebruiken als verlichting in je woning.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.