8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Bulb RB 251 - Led Candle E14 Color 2-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 54,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 54,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de Innr led lamp 2-pack kun je je licht en je huis continu dimmen en veranderen in meer dan 16 miljoen kleuren. Maak ook schema's, lichtscenario's en timers aan. Bedien je slimme lampen via je smartphone of met een van de compatibele spraakassistenten.


De voordelen van de Innr RB 251 C Led-lamp E14 2-pack in één oogopslag:

 • Kies uit 16 miljoen kleuren
 • Eindeloze dim-mogelijkheden
 • Flexibele besturingsmogelijkheden
 • ZigBee 3.0
 • Timer

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De Innr E14 Color lamp 2-pack is een slimme Innr-lamp die je huis op een creatieve, veelzijdige en efficiënte manier zal verlichten. Gebruik het kleur- en helderheidsspectrum van Innr, creëer lichtscenario's en timers om je kamer uit te rusten met licht dat past bij iedere situatie.

Meer details
Productinformatie

 • Kies uit 16 miljoen kleuren: Creëer de perfecte sfeer in huis met een enorme selectie van meer dan 16 miljoen kleuren. Voor elk moment van de dag en elke situatie vind je de juiste kleur.
 • Eindeloze dim-mogelijkheden: Met de app op je smartphone kun je eenvoudig instellen welke helderheid de lampen precies moeten hebben.
 • Flexibele besturingsmogelijkheden: Je kunt je slimme lamp bedienen met de Innr afstandsbediening, maar ook via de Innr app (beschikbaar voor iOS en Android). Daarnaast zijn sommige spraakassistenten ook in staat om je lampen te bedienen, in combinatie met de juiste bridge, waaronder Google Assistant.
 • ZigBee 3.0: De ZigBee-standaard garandeert je een veilige omgang met persoonlijke gegevens en staat bekend om zijn snelle reactiesnelheid en betrouwbaarheid.
 • Timer: Je kunt kleurtimers instellen voor je Innr led lamp die je verlichting op bepaalde tijden aan- en uit zetten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er 's nachts per ongeluk geen licht aangaat.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Van een installatie is nauwelijks sprake, je hoeft alleen maar de Innr led lamp in de fitting te draaien en de app te installeren.

Productkwaliteit 8

Het apparaat heeft een robuuste behuizing. De lamp heeft een lange levensduur, zodat je minder lampen hoeft te vervangen en kosten bespaart.

App/Software 9

De Innr app heeft een super design. Het heeft een minimalistisch ontwerp en toont de status van elk aangesloten apparaat duidelijk door middel van fijne visualisaties.

Functionaliteit 9

Kies uit 16 miljoen kleuren; continu dimmen; flexibele bediening; ZigBee 3.0; tijdschakelaar.

Betrouwbaarheid 9

Dankzij ZigBee reageert de Innr lamp zeer snel op je opdrachten.

Ontwerp 8

Klassiek kaarsvormig ontwerp dat in de meeste lampen met E14 fitting past.

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi-wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 9

Innr is het goedkopere alternatief voor veel van zijn concurrenten en doet toch nauwelijks concessies in zijn functies.

Van een installatie is nauwelijks sprake, je hoeft alleen maar de Innr led lamp in de fitting te draaien en de app te installeren.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenHoogte: 110mm, doorsnede: 38 mm
Gewicht40,8 gram
ConnectiviteitWifi
StroomvoorzieningNetstroom
FittingE14
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
LevensduurMeer dan 25.000 uur
Installatie
FAQs
Zijn Innr-lampen compatibel met Philips Hue en Osram Lightify?

Omdat Innr-producten communiceren via ZigBee, kunnen ze ook werken met Philips Hue en Osram Lightify hubs. De compatibiliteit met Apple HomeKit is nog niet beschikbaar.

Welke mobiele apparaten ondersteunen de Innr App?

De Innr App is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store. Een smartphone of tablet met iOS 9.0 of hoger of Android 4.1 of hoger is vereist.

Is er een bridge nodig voor de besturing via de app?

Ja, je hebt een Innr, Philips Hue of Osram Lightify bridge nodig om je verlichting vanaf je smartphone te bedienen. Je telefoon communiceert met de bridge via een internetverbinding en de bridge stuurt je opdrachten naar de lampen via ZigBee. Dit is niet mogelijk zonder bridge en je verlichting kan zonder bridge alleen op de klassieke manier met de lichtschakelaar worden in- en uitgeschakeld.

Waarom knippert de lamp?

Als je Innr-lamp niet via de bridge met je smartphone verbonden is, knippert hij kort na het inschakelen. Het licht wordt via je telefoon gekoppeld met de bridge om er zeker van te zijn dat alleen jij er toegang toe hebt. Na een succesvolle verbinding met de bridge knippert het licht nog een laatste keer om aan te geven dat het is gekoppeld aan de bridge. Daarna zal hij moeten stoppen met knipperen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.