8.6
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Bulb RB 250 - Led Candle E14 Color 2-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 54,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 54,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Met de Innr led lamp 2-pack kun je je licht en je huis continu dimmen en veranderen in meer dan 16 miljoen kleuren. Maak ook schema's, lichtscenario's en timers aan. Bedien je slimme lampen via je smartphone of met een van de compatibele spraakassistenten.


De voordelen van de Innr RB 250 C Led-lamp E14 2-pack in één oogopslag:

 • Kies uit 16 miljoen kleuren
 • Eindeloze dim-mogelijkheden
 • Flexibele besturingsmogelijkheden
 • ZigBee 3.0
 • Timer

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Innr E14 Color lamp 2-pack is een slimme Innr-lamp die je huis op een creatieve, veelzijdige en efficiënte manier zal verlichten. Gebruik het kleur- en helderheidsspectrum van Innr, creëer lichtscenario's en timers om je kamer uit te rusten met licht dat past bij iedere situatie.

Productinformatie

 • Kies uit 16 miljoen kleuren: Creëer de perfecte sfeer in huis met een enorme selectie van meer dan 16 miljoen kleuren. Voor elk moment van de dag en elke situatie vind je de juiste kleur.
 • Eindeloze dim-mogelijkheden: Met de app op je smartphone kun je eenvoudig instellen welke helderheid de lampen precies moeten hebben.
 • Flexibele besturingsmogelijkheden: Je kunt je slimme lamp bedienen met de Innr afstandsbediening, maar ook via de Innr app (beschikbaar voor iOS en Android). Daarnaast zijn sommige spraakassistenten ook in staat om je lampen te bedienen, in combinatie met de juiste bridge, waaronder Google Assistant.
 • ZigBee 3.0: De ZigBee-standaard garandeert je een veilige omgang met persoonlijke gegevens en staat bekend om zijn snelle reactiesnelheid en betrouwbaarheid.
 • Timer: Je kunt kleurtimers instellen voor je Innr led lamp die je verlichting op bepaalde tijden aan- en uit zetten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er 's nachts per ongeluk geen licht aangaat.

De Innr RB 250 C Led Lamp E14 Color 2-pack in actie

De lamp van Innr is kaarsvormig en past in kleine lampjes en kroonluchters met E14 fitting. De lamp is energiezuinig en heeft een lange levensduur van ca. 25.000 uur. Draai de lamp in de fitting, installeer de Innr app op je smartphone (iOS of Android) en volg de instructies van de setup. Vergeet niet dat je een geschikte bridge nodig hebt voor alle functies, de Innr E14 led lamp werkt onder andere met Philips Hue, Samsung SmartThings, Osram Lightify en de Innr Bridge. In een paar stappen en minuten ben je klaar om je op maat gemaakte verlichting te bedienen.

Unieke sfeer, dankzij de Innr led lampen

Je verlichting moet net zo veelzijdig en gevarieerd zijn als je eigen leven. Vanaf nu kun je je lampen in talloze kleuren en helderheidsniveaus laten schijnen en tijdschema's zodat je zelfs de lampen niet handmatig hoeft uit te schakelen. 's Ochtends kun je bijvoorbeeld op elk moment wakker worden door een gesimuleerde zonsopgang, zodat je de dag gegarandeerd prettig kunt beginnen. Maar ook overdag is het gebruik van je verlichting handig, zo is bijvoorbeeld een warm oranje tint aangenaam voor koffie en gebak en een gedimde blauwe tint voor een spannende filmavond. Beslis en experimenteer zelf!


Het is ongelooflijk wat een effect een lamp kan hebben op de sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos en de bediening is kinderspel! Wij kunnen de Innr led lamp met E14 fitting alleen maar aanbevelen.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenHoogte: 110mm, doorsnede: 38 mm
Gewicht40,8 gram
ConnectiviteitWifi
StroomvoorzieningNetstroom
FittingE14
Energie efficiëntie klasseA+
LevensduurMeer dan 25.000 uur
Installatie
FAQs
Zijn Innr-lampen compatibel met Philips Hue en Osram Lightify?

Omdat Innr-producten communiceren via ZigBee, kunnen ze ook werken met Philips Hue en Osram Lightify hubs. De compatibiliteit met Apple HomeKit is nog niet beschikbaar.

Welke mobiele apparaten ondersteunen de Innr App?

De Innr App is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en in de Google Play Store. Een smartphone of tablet met iOS 9.0 of hoger of Android 4.1 of hoger is vereist.

Is er een bridge nodig voor de besturing via de app?

Ja, je hebt een Innr, Philips Hue of Osram Lightify bridge nodig om je verlichting vanaf je smartphone te bedienen. Je telefoon communiceert met de bridge via een internetverbinding en de bridge stuurt je opdrachten naar de lampen via ZigBee. Dit is niet mogelijk zonder bridge en je verlichting kan zonder bridge alleen op de klassieke manier met de lichtschakelaar worden in- en uitgeschakeld.

Waarom knippert de lamp?

Als je Innr-lamp niet via de bridge met je smartphone verbonden is, knippert hij kort na het inschakelen. Het licht wordt via je telefoon gekoppeld met de bridge om er zeker van te zijn dat alleen jij er toegang toe hebt. Na een succesvolle verbinding met de bridge knippert het licht nog een laatste keer om aan te geven dat het is gekoppeld aan de bridge. Daarna zal hij moeten stoppen met knipperen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.