8.8
Authorized reseller of Meer van innr

Innr Bridge BG 110

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 51,80 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt Samsung SmartThings
Samsung SmartThings
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

De Innr Bridge BG110 is het middelpunt van je verlichtingstechnologie. Het wordt gebruikt om lampen, spots en led-strips in een netwerk op te nemen. In de Innr-app bedien je deze handmatig. Je kunt sfeervolle lichtstemmingen creëren, continu kleuren aanpassen en opgeslagen instellingen voor gelegenheden zoals het diner aanpassen en dimmen of activeren. Wat ook heel praktisch is: Innr-producten zijn compatibel met veel andere fabrikanten, waaronder Philips Hue verlichting.


De voordelen van de Innr Bridge in één oogopslag:

 • Dimmen en schakelen
 • Kleuraccenten
 • Scènes aanmaken
 • Veelzijdige compatibiliteit

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Innr staat voor goedkope producten met kwaliteit die niet onderdoet voor andere fabrikanten. De Innr Bridge BG 110 verbindt tot 100 Innr lampen in je huis. Je kunt ze gebruiken om sfeervolle lichtstemmingen te creëren voor ontspannen momenten. Het systeem werkt betrouwbaar en is een perfecte basis voor je smart home verlichting.

Meer details
Productinformatie

 • Het hart van je smart verlichting: De Innr Bridge verbindt je lampen via de Zigbee-standaard en maakt een verbinding met je smartphone mogelijk via wifi.
 • Dimmen en schakelen: Wil je lekker ontspannen? Schakel de Innr-lampen in via de app en dim ze continu tot een aangenaam licht.
 • Kleuraccenten: Lampen, spots en strips zijn ook verkrijgbaar in kleur. Ze kunnen het volledige RGBW-spectrum weergeven. Zo kun je thuis fijne accenten maken.
 • Scènes aanmaken: In de app kun je gemakkelijk sfeervolle lichtscènes creëren. Groepeer meerdere lampen met verschillende kleur- en dimwaarden. Voor elke gelegenheid vind je de juiste achtergrond.
 • Veelzijdige compatibiliteit: Innr-producten zijn compatibel met Google Assistant, Osram Lightify, Philips Hue en IKEA Smart Home verlichting. Innr werkt echter niet met Apple HomeKit.

De Innr Bridge BG 110 in actie

Licht aan, licht uit, licht dimmen. Maar de Innr Bridge BG 110 kan meer dan dat. Met de Innr Bridge en zijn lampen kun je je huis in de juiste sfeer krijgen voor een diner, een televisie-avond of ontspanning. De bridge verbindt tot 100 lampen, spots, led-strips en led-balken met elkaar. Ze kunnen worden toegewezen aan verschillende kamers en kunnen individueel of in groepen worden ingesteld. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten als het gaat om licht. Zo kun je bijvoorbeeld bij het eten de witte plafondverlichting dimmen, terwijl een led-spot in de hoek de ladekast verlicht. Vervolgens kun je met led-strips onder de kast kleuraccenten aanbrengen.

Super makkelijke installatie

De installatie is binnen enkele minuten voltooid. Alle Innr producten kunnen zonder problemen worden geïnstalleerd. De lampen worden vrijwel automatisch op het bedieningspaneel aangesloten. Door de verbinding via Zigbee is er geen complexe bekabeling nodig.


Wanneer je meteen aan de slag wilt met Innr, kun je ook gaan voor een geweldige Starter Kit op tink. Dit is inclusief de bridge en twee dimbare warm witte lampen. Als je liever je eigen verlichting wilt samenstellen, brengt de Innr Bridge je een stap dichter bij slimme verlichtingstechnologie.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Download de app en sluit de bridge aan op de router. Na registratie kun je het wifi-wachtwoord aan de bridge toekennen. De verbinding met de app verloopt dan automatisch.

Productkwaliteit 8

Met een hoogte van slechts 3 cm en een lengte van 11 cm is het apparaat compact.

App/Software 9

De app is enorm fraai. Het is minimalistisch en geeft de status van elk aangesloten apparaat duidelijk weer door middel van mooie visualisaties.

Functionaliteit 9

De bridge verbindt Innr lampen, schakelaars en stopcontacten met elkaar. Je kunt de app gebruiken om lampen te dimmen en te schakelen, lichtstemmingen te creëren of kleurwaarden te wijzigen.

Betrouwbaarheid 9

Dankzij Zigbee verloopt de communicatie vlot. Lichtscènes en handmatige instellingen worden onmiddellijk door het systeem overgenomen. Dit werkt zelfs als je onderweg bent.

Ontwerp 8

De brug heeft een prima, maar ook eenvoudig ontwerp

Gegevensbescherming 9

Alleen de gegevens die nodig zijn voor de werking worden verzameld. Zorg er echter voor dat je een veilig wifi wachtwoord hebt.

Prijs-kwaliteit 9

De bridge is een goed-werkend product. Technologie en software werken top.

Download de app en sluit de bridge aan op de router. Na registratie kun je het wifi-wachtwoord aan de bridge toekennen. De verbinding met de app verloopt dan automatisch.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Communicatie standaardZigbee
Aantal lampen te bedienentot 100 lampen
Stand-by verbruik1W
Productafmetingen 10,7 x 7,4 x 2,8 cm
Installatie
FAQs
Heb ik de Innr bridge nodig om de lampen te bedienen?

Als je een voorproefje wilt krijgen van slimme verlichtingstechnologie, kun je de Innr afstandsbediening ook vinden bij tink. Die verbindt tot 10 Innr-lampen zonder bridge in een netwerk. De afstandsbediening is goedkoper, maar heeft minder functies.

Kan ik ook tijdschema's maken?

Innr werkt momenteel aan de implementatie van een timerfunctie. Het wordt dan automatisch geactiveerd met een update.

Waar moet ik bij het instellen van de lampen op letten?

Er zijn twee dingen om te overwegen: eerst moet je de fitting controleren voordat je een lamp koopt. Meestal is dit de standaard E27 fitting. Ten tweede, Innr lampen kunnen niet worden geïnstalleerd in combinatie met een fysieke dimmer.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.