9.1
Authorized reseller of Meer van GrillEye

GrillEye Pro+ + GrillEye Probe

1

€ 99,99 € 89,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,99 € 89,95

1

€ 19,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 19,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Alleen bij tink krijg je volume- en bundelkorting € 0,00

€ 104,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Eenvoudige Installatie

Word een barbecue master met de GrillEye Pro+ Smart Barbecue Thermometer. De slimme thermometer zorgt ervoor dat je op je smartphone kunt bekijken of je stukje vlees of gebakken vis perfect gaar is. Zo heb je meer tijd voor je visite omdat je niet constant bij de barbecue hoeft blijven te staan. Daarnaast kun je met de extra Probe van drie gerechten de temperatuur meten.


De voordelen van de GrillEye Pro+ met extra Probe in één oogopslag:

 • Altijd perfecte verbinding
 • 8 sensor poorten
 • Magnetische behuizing
 • Handig scherm
 • Meet kern- en barbecue temperatuur

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Niet alleen handig om de temperatuur te weten van je gerechten maar dat de Pro+ je een melding stuurt wanneer je vlees of vis perfect gaar is maakt het een handige gadget voor in je smart home. Sluit tot 8 temperatuur sensoren aan om van verschillende stukjes vlees de temperatuur te checken en bevestig hem handig aan je barbecue met de magnetische behuizing. De extra Probe sensor is een handige accessoire ter uitbreiding van je slimme thermometer.

Productinformatie

 • Altijd perfecte verbinding: Geniet buitenshuis ook van een stabiele verbinding. De Pro+ schakelt automatisch tussen wifi en bluetooth zodat je in een straal van 100m over een betrouwbare verbinding beschikt. Zo mis je nooit een moment van je BBQ-sessies.
 • 8 sensor poorten: Sluit tot 8 sensoren aan op de slimme thermometer en bekijk de kerntemperatuur van acht verschillende gerechten. De temperatuur wordt weergegeven op het scherm of via de GrillEye app.
 • Magnetische behuizing: Je kunt de Pro+ heel eenvoudig aan de barbecue bevestigen met behulp van de magnetische behuizing zodat je de thermometer altijd in de buurt van het vlees hebt.
 • Handig scherm: Het scherm laat je de temperatuur in real-time zien die per sensor wordt gemeten. De gegevens zijn in elke weerconditie af te lezen want het scherm past zich aan het weer aan.
 • Meet kern- en barbecue temperatuur: Met de Probe ben je niet alleen op de hoogte van de temperatuur in de barbecue maar ook van de temperatuur in het binnenste gedeelte van je gerecht. Zo zul je nooit meer een stuk vlees serveren die nog niet gaar is.

De GrillEye Pro+ + GrillEye Probe in actie

Til het barbecueën naar een hoger niveau met de GrillEye Pro+ Smart Thermometer. Met deze handige thermometer bekijk je niet alleen de temperatuur van je gerechten op de barbecue op het scherm van het apparaat, je ontvangt ook een melding op je smartphone wanneer de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt. Je kunt dus lekker gaan kletsen met je familie of vrienden terwijl de Smart Thermometer het werk voor je doet.

Altijd de juiste temperatuur

In de GrillEye app kun je aangeven welk gerecht op de barbecue ligt en de Pro+ stelt de instellingen voor je in zodat je niet de hele avond bij de barbecue hoeft te staan. De sensoren meten niet alleen de kerntemperatuur van de gerechten, maar ook de temperatuur in de barbecue zelf. Daarnaast worden de temperaturen tot 300ºC gemeten, zijn de sensoren waterdicht en zijn ze bestendig tegen vlammen.


De GrillEye Probe is de ideale accessoire voor je GrillEye slimme thermometer zodat je precies weet wanneer je vlees of vis zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant gaar is. Sluit hem eenvoudig aan op de GrillEye thermometer en bekijk via de GrillEye app wat de huidige temperatuur is van wat je op de grill of barbecue hebt liggen.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen13 x 6 x 6 cm
Product gewicht454 g
Aantal sensoren8x GrillEye Probe poorten
StroomvoorzieningUSB mini
Batterij levensduurTot 48 uur
Afmeting scherm2,7 inch
ConnectiviteitBluetooth en wifi 802.11 b/g/n
Inhoud doos1x GrillEye Pro+ Smart Thermometer
3x GrillEye Temperature Probe sensoren
2x Clips voor Ambient Temperature Readings
1x Handleiding
1x GrillEye Pro+ USB mini oplaadkabel
Installatie
FAQs
Tot hoeveel temperatuur sensoren kan ik aansluiten op de GrillEye Pro+ Smart Thermometer?

Je kunt tot acht GrillEye Probe sensoren aansluiten op de Pro+ zodat je ook tegelijkertijd acht gerechten nauwlettend in de gaten kunt houden.

Wat houdt hybride draadloze verbinding precies in?

De GrillEye schakelt tussen een wifi en een bluetooth verbinding zodat je altijd de juiste verbinding hebt die bij je past om een zo groot mogelijke range te hebben en om zo min mogelijk batterij te verbruiken.

Kun je het scherm wel goed zien als je in de zon aan het barbecueën bent?

De Pro+ heeft een backlit scherm met Adaptive System Display technologie en past zich aan de weercondities aan zodat je ook in de zon en in de regen het scherm goed kunt aflezen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.