9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Wifi - Access Point

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 139,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 139,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Met de Google Nest Wifi Access Point heb je altijd een uitstekend wifi-signaal in je hele huis; in elke kamer en in elke hoek. Integreer je Access Point in enkele seconden in je netwerk en breid het systeem uit met extra toegangspunten als je niet genoeg bereik hebt. Automatische beveiligingsupdates zorgen voor optimale functionaliteit. En dankzij de speaker met geïntegreerde Google Assistant mis je geen enkele afspraak. Let op, om dit product te kunnen gebruiken heb je Google wifi via de Google router nodig.


De voordelen van de Google Nest Wifi Access Point in één oogopslag:

 • Stabiele wifi-ontvangst in het hele huis
 • Altijd het sterkste signaal
 • Veelzijdige controle met Google Assistant
 • Je persoonlijke dagelijkse assistent
 • Eenvoudige installatie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Voor de perfecte functionaliteit van je smart home heb je een stabiele wifi-verbinding nodig. Gelukkig biedt de Google Nest Wifi Access Point een betrouwbaar draadloos bereik in je hele huis. Vooral de integratie van de Google Assistant beviel ons goed. Elk toegangspunt is ook een spraakgestuurde luidspreker. In elke kamer met een toegangspunt heb je ook volledige controle over alle apparaten die compatibel zijn met Google Assistant en toegang tot je berichten, je afspraken, je muziek en nog veel meer. We zijn onder de indruk.

Productinformatie

 • Stabiele wifi-ontvangst in het hele huis: Met de Google Nest Wifi Access Point kun je zelfs in de verste uithoek van je woonkamer een uitstekend wifi-signaal ontvangen, omdat het toegangspunt de signalen van je router ontvangt en betrouwbaar doorstuurt. Als de wifi-dekking niet voldoende is, kunt je op elk moment extra toegangspunten aanbrengen.
 • Altijd het sterkste signaal: Het slimme toegangspunt van Google Nest werkt op de achtergrond en zorgt voor stabiele en snelle verbindingen, zelfs als je van kamer wisselt tijdens het gebruik van het internet. Dankzij de nettechnologie zijn al je apparaten altijd automatisch verbonden met het sterkste signaal.
 • Veelzijdige controle met Google Assistant: Alle toegangspunten van je systeem worden geleverd met geïntegreerde Google Assistant. Bedien niet alleen je wifi, maar ook al je andere slimme apparaten met Google Assistant compatibiliteit.
 • Je persoonlijke dagelijkse assistent: De Google Assistant is ook handig als je je wilt laten informeren over je dagelijkse afspraken, het nieuws, het weer of het verkeer. Elk toegangspunt is een slimme internet repeater en een spraakgestuurde luidspreker.
 • Eenvoudige installatie: Steek de stekker in het stopcontact en ga aan de slag: integreer de toegangspunten via de Google Home App moeiteloos in je bestaande netwerk. Je hoeft ze alleen maar van stroom te voorzien, de aanwijzingen in de app te volgen en het wifi-signaal in je woonkamer wordt versterkt. Wifi upgraden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Google Nest Wifi Access Point in actie

Stabiele wifi-verbindingen zijn een fundamenteel onderdeel voor een perfect functionerende smart home. Verbindingsproblemen tussen de apparaten zorgen voor een hoop frustraties. Dit is verleden tijd met de Google Nest Wifi Access Point. De slimme repeater van Google Nest brengt het perfecte wifi-signaal van je router zelfs naar de verste hoek van je woonkamer.

Spraakgestuurde luidspreker met repeater functie

Elke Access Point is een spraakgestuurde luidspreker met geïntegreerde Google Assistant. Eén toegangspunt per ruimte betekent dus optimale wifi-dekking, gekoppeld aan je persoonlijke dagelijkse assistent in elke ruimte tegelijk. De slimme repeaters werken samen op de achtergrond, zodat je tijdens je videogesprek eenvoudig van kamer naar kamer kunt gaan zonder de verbinding te verbreken. Een spraakopdracht naar een van je toegangspunten is voldoende om al je Google Assistant compatibele smart home apparaten te bedienen, inclusief het licht in de tuin. Handig!


De Google Nest Wifi Access Point is eenvoudig en behulpzaam. Je kunt het netwerk in een mum van tijd opzetten, uitbreiden en je hebt goed werkende wifi in je hele huis. Dankzij de geavanceerde mesh-technologie beschik je over hetzelfde snelle internet in het hele huis. Dankzij de geïntegreerde smart speaker met Google Assistant heb je volledige controle over je wifi, smart home en dagelijks leven.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen8,72 x 10,22 x 10,22 cm
Gewicht350 gram
ConnectiviteitDual-band wifi (2,4 GHz/5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth Low Energy
StroomvoorzieningNetstroom
BeschermingWPA3 versleuteling
Inhoud doos1x Google Nest Wifi Access Point, 1x kabel
Installatie
FAQs
Hoe ver is het bereik van de Google Nest Wifi Access Point?

Elke Google Nest Wifi Access Point breidt het wifi-signaal met maximaal 90 m² uit.

Hoeveel apparaten kan ik met de Google Nest Wifi Access Point maximale wifi bieden?

Elke Google Nest Wifi Access Point kan tot 100 aangesloten apparaten voorzien van snel internet.

Is de Google Nest Wifi Access Point een wifi router?

Nee, de Google Nest Wifi Access Point dient als versterker voor het signaal van je router. Het fungeert niet als een zelfstandige router. We verwijzen hier naar de Google Nest Wifi Router, die wordt geleverd met twee 1 Gigabit Ethernet-poorten.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie