8.6
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Thermostat E - Slimme Wifi Thermostaat

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 219,00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 219,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De temperatuur kan ook handmatig op deze thermostaat worden ingesteld.
Handmatige bediening
Het apparaat heeft een display.
Display
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Meet de omgevingstemperatuur
Thermometer
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens over stroomgebruik worden opgeslagen en kunnen geanalyseerd worden
Verbruiksanalyse
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Thermostat E is een slimme thermostaat die je helpt geld te besparen. Het apparaat maakt gebruik van verwarmingsschema's en geofencing om bijvoorbeeld te detecteren wanneer je niet thuis bent, waarna automatisch de verwarming lager wordt gezet. Ben je onderweg naar huis, dan kan de thermostaat de temperatuur weer verhogen. Met de Nest-app kun je de Google Nest Thermostat E van waar ook ter wereld bedienen en eenvoudig instellingen wijzigen.


Alle voordelen van de Google Nest Thermostat E in één oogopslag:

 • Past zich aan je voorkeuren aan
 • Geofencing en tijdschema's
 • Handige app-bediening
 • Bespaar op je verwarmingskosten

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De Google Nest Thermostat E maakt het verwarmen van je huis goedkoper en gemakkelijker. De slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen via het display, de app of spraakopdrachten en heeft tal van handige functies, zoals verwarmingsschema's en geofencing. Daarmee past de thermostaat zich aan jouw voorkeuren en gebruik aan. Ook handig is de app, van waaruit je alle instellingen kunt wijzigen en andere Nest-apparaten kunt integreren. Een perfecte uitbreiding op je smart home!

Meer details
Productinformatie
 • Onopvallend design: Nest heeft deze slimme thermostaat een neutraal, onopvallend design gegeven met een compact informatiedisplay. Daardoor gaat hij moeiteloos op in je interieur.
 • Handige app: Vertrek je eerder dan verwacht en kom je graag thuis in een warm huis? Met de Nest-app kun je onderweg alvast de thermostaat een graadje hoger zetten. Ook is het mogelijk om verwarmingsschema's te maken en verwarmingsdata in te zien.
 • Op de hoogte: Met de Google Nest Thermostat E heb je direct inzicht in je energieverbruik dankzij gedetailleerde overzichten. Zo weet je precies wat je maandelijks verstookt.
 • Automatisch: Het is mogelijk om je verwarming geheel te automatiseren middels slimme schema's. In de app kun je precies aangeven wanneer en hoe de thermostaat moet werken.
 • Nest-app: Je kunt de Nest-app gebruiken om handmatig de temperatuur te veranderen, data over je verwarming te raadplegen en schema's in te stellen. De app is ook te gebruiken om andere Nest-Apparaten, zoals camera's, te bedienen.
 • Geofencing: Als je ervoor kiest om je locatie met de Nest-app te delen, kun je gebruik maken van de geofencing-functie. Dat houdt in dat de thermostaat automatisch in- en uitschakelt op basis van je locatie, zodat je altijd thuis komt in een warm huis.

De Google Nest Thermostat E in actie

Wil je ook jaarlijks tussen de 10 en 12 procent op je verwarmingskosten besparen? De Google Nest Thermostat E maakt het mogelijk! Deze slimme thermostaat past zich aan je voorkeuren aan en is gemakkelijk te bedienen via de Nest-app. Ook werd het apparaat samen met de Nest Cam IQ (voor gezichtsherkenning) en Nest Protect. Laatst genoemde is een rookmelder die de thermostaat een seintje geeft bij rookontwikkeling. In geval van nood kan je verwarming automatisch worden uitgeschakeld om verdere rookontwikkeling te beperken. Verder is er ingebouwde ondersteuning voor de Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kun je de Google Nest Thermostat E met spraakopdrachten bedienen. Bijvoorbeeld: 'Oké Google, zet de verwarming in de woonkamer op 20 graden'. Ideaal als je je handen vol hebt of geen zin hebt om van de bank te komen!

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

Het vervangen van je oude thermostaat door de Google Nest Thermostat E kost ongeveer een half uur en is goed te doen met de meegeleverde handleiding.

Productkwaliteit 9

De thermostaat is voorzien van een oplaadbare batterij en heeft vier sensoren (temperatuur, luchtvochtigheid, nabijheid en licht) die nauwkeurig meten.

App/Software 8

De app is perfect om de verwarming te bedienen, schema's in te stellen en verwarmingsgegevens te raadplegen. Bovendien kun je er andere Nest-producten mee bedienen.

Functionaliteit 8

De mogelijkheid om verwarmingsschema's in te stellen is enorm handig en kan je op jaarbasis 10-12 procent op je stookkosten besparen.

Betrouwbaarheid 9

De verbinding via wifi is betrouwbaar en stelt je in staat om waar ook ter wereld de thermostaat te bedienen. Bediening gaat eenvoudig via de app, spraakopdrachten of direct op het apparaat.

Ontwerp 9

Het design is strak en minimalistisch. De thermostaat heeft daarnaast een 24-bit kleurenscherm dat gemakkelijk afleesbaar is.

Gegevensbescherming 9

De Google Nest Thermostat E communiceert data versleuteld en verzamelt niet meer gegevens dan noodzakelijk.

Prijs-kwaliteit 9

Wil je op je stookkosten besparen en heb je geen zin om je verwarming handmatig te bedienen? Dan is deze oplossing van Nest perfect!

Het vervangen van je oude thermostaat door de Google Nest Thermostat E kost ongeveer een half uur en is goed te doen met de meegeleverde handleiding.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen
9,44 x 3,2 x 8,16 cm
Gewicht408 gram
Scherm
24-bit color LCD
320 x 320 pixels
SensorenTemperatuursensor, vochtigheidssensor, nabijheidssensor, lichtsensor
BatterijOplaadbare lithium-ion batterij
Systeemvereisten
Wifi-verbinding
Smartphone of tablet met Android/iOS
Nest-app
Inhoud doosGoogle Nest Thermostat E
Heatlink
Bevestigingsmaterialen
Handleiding
Installatie
FAQs
Met welke typen verwarmingen is de Google Nest Thermostat E compatibel?

De Nest Thermostat E werkt met praktisch alle gangbare typen verwarmingen. Van gas en elektrisch tot geothermisch.

Hoe wordt de Google Nest Thermostat E van stroom voorzien?

De Nest Thermostat E heeft een ingebouwde en oplaadbare lithium-ion batterij.

Wat heb ik minimaal nodig om de Google Nest Thermostat E te gebruiken?

De thermostaat heeft een wifi-verbinding nodig en een smartphone/tablet met iOS of Android en de Nest-app (gratis te downloaden).

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.