9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Protect Batterij 3-pack - Rook- en Koolmonoxidemelder 2e generatie

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 349,00

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 319,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De tweede generatie Google Nest Protect Rook- en Koolstofmonoxidemelder 3-pack is de complete oplossing voor je huishouden. Elke draadloze rookmelder is uitgerust met in totaal zes sensoren, die zorgen voor meer veiligheid binnen je huis. Van detectie en sensor tot waarschuwingen in geval van een dreigend gevaar, Google Nest Protect biedt nauwkeurige brandbeveiliging met vele extra's (o.a. nachtlampje).


De voordelen van de Google Nest Protect in één oogopslag:

 • Slimme brandbeveiliging
 • Je bent altijd veilig
 • Lange levensduur
 • Vermijdt valse alarmen
 • Natuurlijk alles in realtime
 • Vroeg waarschuwingssysteem

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Een brandveiligheidssysteem dat echt werkt! De nieuwe generatie sensoren in de Google Nest Protect werken samen en waarschuwen vroegtijdig wanneer er rook in de kamer ontwikkelt. Je kunt de melding snel controleren en de sirene vóór het alarm afgaat uitschakelen. Bovendien heeft de Nest Protect andere handige functies, zoals een nachtlampje of de koolstofmonoxidesensor.

Meer details
Productinformatie

 • Je bent altijd veilig: Een branddetector en warmtesensor werken samen, om zo felle branden, smeulende vuren, maar ook branden met weinig rook te detecteren.
 • Lange levensduur: Rookmelders van Google Nest Protect zijn voorzien van koolstofmonoxidesensoren. Ze waarschuwen je tot wel tien jaar lang voor geurloze en zeer giftige gassen.
 • Vermijdt valse alarmen: Nest Protect controleert batterijen en sensoren automatisch meer dan 400 keer per dag. De led-ring licht groen op wanneer de batterij nog goed zijn.
 • Natuurlijk alles in realtime: Gaat het alarm af? Zijn de batterijen leeg? Of haalt één van de sensoren de test niet? Dan wordt dit onmiddellijk automatisch via de app gemeld. De Google Nest Protect is ontworpen om tot 10 jaar mee te gaan.
 • Vroeg waarschuwingssysteem: Een brand ontstaat vaak tijdens het koken, bijvoorbeeld omdat iemand vergeten is dat het vuur nog aanstaat. De Nest Protect waarschuwt je eerst door middel van een spraakopdracht waarin wordt aangegeven dat er rook in de keuken is geregistreerd. Zo kun je het incident controleren zonder dat het alarm meteen afgaat.

Google Nest Protect Rook- en Koolstofmonoxidedetector in actie

De tweede generatie draadloze Nest Protect is compacter dan zijn voorganger. Het verbeterde design is iets ronder en voorkomt dat er vuil in kan komen. De installatie is net zo simpel gebleven en kost maar enkele minuten. Koppel het apparaat eerst via wifi in de app en monteer de melder vervolgens aan het plafond. Met behulp van drie sensoren, detecteert het systeem zowel rook en sterke branden als het giftige koolstofmonoxidegas. Om de functionaliteit te waarborgen, test het systeem automatisch meer dan 400 keer per dag. Bovendien onderscheidt de geïntegreerde vochtigheidssensor, of het werkelijk rook is of slechts om waterdamp gaat. Dit is vooral handig als de rookmelder in de badkamer hangt. De nachtwacht-functie en het vooralarm zijn handige functies, waarbij de nachtwacht een complete test doet voordat je gaat slapen. Dit om te voorkomen dat 's nachts de batterij uitgaat en je wakker wordt gemaakt.


Ga je 's nachts naar het toilet? Dan wijst de Nest Protect je de weg op met een led-ring. Het vooralarm zorgt daarentegen voor meer gebruiksgemak. Als er rook in de keuken is, geeft het systeem op alle drie de melders een waarschuwing via spraak. Het alarm begint pas na een paar seconden. Zo heb je nog wat tijd om te kijken wat er aan de hand is voordat het alarm af gaat. Nest Protect wordt ook geleverd met Bluetooth Low Energy (BLE), zodat je meldingen kunt instellen en dempen via je smartphone. Bovendien weet je Nest Protect waar de dreiging zich bevindt, zelfs als je wifi uitvalt. Nest Protect werkt op batterijen (meegeleverd) en wordt dus niet beïnvloed door een stroomstoring. Uiteraard ontvang je altijd en overal meldingen via de app of e-mail. Met een extra Google Nest Cam kun je direct overschakelen naar een livestream van je huis. De Next Cam (Indoor of IQ) laat dan op video zien wat er aan de hand is.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

Koppel de Google Nest Protect in slechts enkele minuten via de app. Schroef vervolgens de beugel aan het plafond en bevestig de rookmelder.

Productkwaliteit 10

Brandsensor, elektrochemische koolstofmonoxidesensor, thermische sensor, vochtigheidssensor, aanwezigheidssensor, omgevingslichtsensor. Sirene: 85 dB op 3m afstand.

App/Software 8

De app biedt een geschiedenisweergave van bewegingen en testen. Bovendien kan je rookmelders toewijzen aan kamers voor nauwkeurigere meldingen.

Functionaliteit 10

Alarmeert in geval van brand en koolstofmonoxide. Waarschuwt en alarmeert op meerdere apparaten en in de app. Andere functies zijn: Nachtwaker, Stoomdetectie en Bewegingsdetectie.

Betrouwbaarheid 9

De functies werken zeer goed en de Google Nest Protect detecteert een breed scala aan branden. Bovendien registreert de Google Nest Protect wanneer er een te hoog koolstofmonoxide gehalte in de lucht is.

Ontwerp 10

Niet het standaard design van een rookmelder en daardoor voor sommige een kleine blikvanger. Het ontwerp is enigszins futuristisch, maar goed ontworpen.

Gegevensbescherming 8

De wifi verbinding is gecodeerd volgens algemene 802.11 b/g/n-normen.

Prijs-kwaliteit 9

Vanwege de lange levensduur van de koolstofmonoxidesensor en de extra functies is de aankoop voor lange duur zinvol. Met drie melders heb je bovendien meteen een compleet systeem.

Koppel de Google Nest Protect in slechts enkele minuten via de app. Schroef vervolgens de beugel aan het plafond en bevestig de rookmelder.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen13,5 x 13,5 x 3,85 cm
Gewicht379 gram
Alarm en meldingenLuidspreker 2 watt, sirene: 85 dB op 3m afstand, lichtring met RGB-kleuren en 6 led's
SensorenBrandsensor: 450 nm en 880 nm golflengte, Elektrochemische koolstofmonoxidesensor met een levensduur tot 10 jaar, Thermische sensor: ± 1 ºC, Vochtigheidssensor: ± 3% RH, Aanwezigheidssensor: 120° detectiehoek tot 6 meter, Omgevingslichtsensor: 1-100.000 lux, Dynamisch bereik
ConnectiviteitWifi en Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening6 AA-batterijen
MontageSchroeven
Inhoud verpakking3x Google Nest Protect, 18x batterijen met lange levensduur, 3x ophanging, 12x schroeven, 3x gebruikershandleiding
Installatie
FAQs
Kunnen de batterijen van de Google Nest Protect worden vervangen?

Ja, om de batterijen te vervangen, moet je de Google Nest Protect van het plafond verwijderen en de klep aan de achterkant openen.

Wat is de nachtwachtfunctie van de Google Nest Protect?

Google Nest Protect detecteert wanneer je 's avonds het licht uitdoet en activeert vervolgens de Nachtwachtmodus. Een groene led-ring toont kort dat alle functies overdag met succes zijn gecontroleerd. Met bewegingsdetectie verlicht de rookmelder ook de weg.

Hoe lang gaat de Google Nest Protect mee?

De Google Nest Protect beschermt je huis tot 10 jaar lang. Na deze tijd functioneert de koolstofmonoxidesensor niet meer en moet deze worden vervangen.

Welke certificering heeft de Google Nest Protect?

Google Nest Protect 2nd Generation is getest door Underwriters Laboratories (UL) op naleving van de Europese, Amerikaanse en Canadese veiligheidsnormen. Het voldoet aan de volgende normen voor rook- en koolstofmonoxide-detectoren: EN-14604, EN-50291, EN-50271: 2010, EN-50292.

Is de Google Nest Protect weerbestendig?

Het apparaat is alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis en alleen worden geïnstalleerd op plaatsen waar de temperatuur niet lager is dan 4°C en niet hoger dan 38°C. De rookmelder van Google Nest Protect is ontworpen voor omgevingen met een luchtvochtigheid van 20% tot 80% (niet-condenserend).

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Google Nest Protect 3-pack + Google Nest Mini

Google Nest Protect 3-pack + Google Nest Mini

Normale prijs: € 408,00

Special Price € 0,00

Google Nest Protect Batterij 6-pack - Rook- en Koolmonoxidemelders 2e generatie

Google Nest Protect Batterij 6-pack - Rook- en Koolmonoxidemelders 2e generatie

Normale prijs: € 698,00

Special Price € 0,00

Google Nest Protect Batterij 4-pack

Google Nest Protect Batterij 4-pack

Normale prijs: € 478,00

Special Price € 0,00

Google Nest Protect Batterij 5-pack

Google Nest Protect Batterij 5-pack

Normale prijs: € 607,00

Special Price € 0,00

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.