9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Protect 3-pack + Google Nest Mini

3

€ 129,00 € 109,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

3

€ 129,00 € 109,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 355,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Uitgerust met een scala aan sensoren waarschuwen de Google Nest Protects je dag en nacht voor brand en gevaarlijke koolstofmonoxide. De Google Nest Mini is je persoonlijke assistent en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van je agenda en het nieuws, en hij zorgt ervoor dat je je slimme apparaten via spraakopdrachten kunt besturen.

De voordelen van Google Nest Protect 3-pack + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Slimme brandbeveiliging
 • Vroeg waarschuwingssysteem
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven
 • Streamen naar de tv

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Dit pakket zorgt voor de perfecte combinatie van comfort en veiligheid. De Google Nest Protects hebben een groot aantal slimme functies zodat je op tijd wordt gewaarschuwd voor gevaar maar tegelijkertijd valse alarmen worden voorkomen. De Google Nest Mini kan je helpen om je dag perfect te plannen. Hij kan je het weer vertellen, aanpassingen maken in je agenda of het belangrijkste nieuws voorlezen. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Productinformatie

 • Slimme brandbeveiliging: Een branddetector en warmtesensor werken samen, om zo felle branden maar ook branden met weinig rook te detecteren. Daarnaast is de Google Nest Protect voorzien van koolstofmonoxidesensoren.
 • Vroeg waarschuwingssysteem: Een brand ontstaat vaak tijdens het koken, bijvoorbeeld omdat iemand vergeten is dat het vuur nog aanstaat. De Nest Protect waarschuwt je eerst door middel van een spraakopdracht waarin wordt aangegeven dat er rook in de keuken is geregistreerd. Zo kun je het incident controleren zonder dat het alarm meteen afgaat.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Streamen naar de tv: Via de Google Nest Mini kun je ook je Chromecast beheren. Je kunt Netflix-video's of YouTube-video's van Chromecast eenvoudig met spraakopdrachten naar je tv streamen.

Google Nest Protect 3 pack + Google Nest Mini in actie

Met de Google Nest Mini heeft Google de kleinste van zijn slimme luidsprekers, de Google Home Mini, opnieuw ontworpen en voorzien van enkele nieuwe functies. Een verbeterde luidspreker levert een helder geluid met een diepere bas. Stream muziek van je smartphone rechtstreeks naar de kleine luidspreker of gebruik de ingebouwde spraakassistent om toegang te krijgen tot een van de vele ondersteunde streaming diensten. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact, wifi-ontvangst en een Google-account. Je regelt het volume met je stem of de touch-bediening. En om ruimte te besparen kun je hem eventueel aan de muur bevestigen.

Veiligheid boven alles

De tweede generatie draadloze Nest Protect is compacter dan zijn voorganger. Het verbeterde design is iets ronder en voorkomt dat er vuil in kan komen. De installatie is net zo simpel gebleven en kost maar enkele minuten. Koppel het apparaat eerst via wifi in de app en monteer de melder vervolgens aan het plafond. Met behulp van drie sensoren detecteert het systeem zowel rook en sterke branden als het giftige koolstofmonoxidegas. Om de functionaliteit te waarborgen, wordt het systeem automatisch meer dan 400 keer per dag getest. Bovendien onderscheidt de geïntegreerde vochtigheidssensor, of het werkelijk rook is of slechts om waterdamp gaat. Dit is vooral handig als de rookmelder in de badkamer hangt. De nachtwacht-functie en het vooralarm zijn handige functies, waarbij de nachtwacht een complete test doet voordat je gaat slapen. Dit om te voorkomen dat 's nachts de batterij uitgaat en je wakker wordt gemaakt.


Gaandeweg zul je bij zowel de Nest Protects als bij de Nest Mini nieuwe handige functies blijven ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de ledring van de Protect die je kan helpen om 's nachts de weg naar de wc te vinden of de mogelijkheid om met de Nest Mini je slimme lampen te dimmen via spraakopdrachten. Het pakket is een aanrader voor elk slimme huis!

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Google Nest Protect 3-pack - Draadloze Rook- en Koolstofmonoxidemelder 2e generatie

Productafmetingen13,5 x 13,5 x 3,85 cm
Gewicht379 gram
Alarm en meldingenLuidspreker 2 watt sirene: 85 dB op 3m afstand lichtring met RGB-kleuren en 6 led's
SensorenBrandsensor: 450 nm en 880 nm golflengte Elektrochemische koolstofmonoxidesensor met een levensduur tot 10 jaar Thermische sensor: ± 1 ºC Vochtigheidssensor: ± 3% RH Aanwezigheidssensor: 120° detectiehoek tot 6 meter Omgevingslichtsensor: 1-100.000 lux Dynamisch bereik
ConnectiviteitWifi en Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening6 AA-batterijen
MontageSchroeven
Inhoud verpakking3x Google Nest Protect, 18x batterijen met lange levensduur, 3x ophanging, 12x schroeven, 3x gebruikershandleiding

Google Nest Mini - Slimme Speaker

ProductafmetingenDiameter: 98 mm hoogte: 42 mm kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doosGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kunnen de batterijen van de Google Nest Protect worden vervangen?

Ja om de batterijen te vervangen moet je de Google Nest Protect van het plafond verwijderen en de klep aan de achterkant openen.

Wat is de nachtwachtfunctie van de Google Nest Protect?

Google Nest Protect detecteert wanneer je 's avonds het licht uitdoet en activeert vervolgens de Nachtwachtmodus. Een groene led-ring toont kort dat alle functies overdag met succes zijn gecontroleerd. Met bewegingsdetectie verlicht de rookmelder ook de weg.

Hoe lang gaat de Google Nest Protect mee?

De Google Nest Protect beschermt je huis tot 10 jaar lang. Na deze tijd functioneert de koolstofmonoxidesensor niet meer en moet deze worden vervangen.

Welke certificering heeft de Google Nest Protect?

Google Nest Protect 2nd Generation is getest door Underwriters Laboratories (UL) op naleving van de Europese Amerikaanse en Canadese veiligheidsnormen. Het voldoet aan de volgende normen voor rook- en koolstofmonoxide-detectoren: EN-14604 EN-50291 EN-50271: 2010 EN-50292.

Is de Google Nest Protect weerbestendig?

Het apparaat is alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis en alleen worden geïnstalleerd op plaatsen waar de temperatuur niet lager is dan 4°C en niet hoger dan 38°C. De rookmelder van Google Nest Protect is ontworpen voor omgevingen met een luchtvochtigheid van 20% tot 80% (niet-condenserend).

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app - en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.