9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Protect Batterij 2-pack + Google Nest Mini

2

€ 129,00 € 119,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 129,00 € 119,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 259,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Meer dan alleen een rookmelder. De draadloze Google Nest Protect 2-pack van de 2e generatie is ideaal geschikt om de veiligheidsstandaard direct in meerdere ruimtes te verhogen. Met zijn nieuwe ontwerp en met nieuwe spannende functies die gewone rookmelders nauwelijks kunnen bijhouden maakt hij enorme indruk. De Google Nest Mini smart speaker is je persoonlijke assistent en dient ook als een controlecentrum voor je smart home.

De voordelen van Google Nest Protect 2-pack + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Nachtwaker
 • Spraak alarmsysteem met door de gebruiker gedefinieerde locaties
 • Overzicht van incidenten
 • Damp is geen rook
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De zes sensoren van Google Nest Protect dragen in belangrijke mate bij aan de veiligheid en het comfort van je huis. De sensor zorgt ervoor dat er geen valse alarmen worden geactiveerd. Mocht er een alarm afgaan, dan word je eerst gewaarschuwd op je smartphone en kan je in geval van twijfel het alarm voortijdig uitschakelen. Met de Google Nest Mini vang je twee vliegen in één klap: je ontvangt een spraakassistent en een bedieningscentrum voor je smart home.

Productinformatie

 • Nachtwaker: De Nest Protect zorgt er op een betrouwbare manier voor dat je altijd over de maximale beveiliging beschikt thuis, zodat je niet tijdens je slaap wordt verstoord door een vals alarm als je batterij bijna leeg is. Als de Google Nest Protect groen oplicht, laat hij je zien dat de batterijen goed werken en dat er geen vals alarm te verwachten is.
 • Spraak alarmsysteem met door de gebruiker gedefinieerde locaties: De Nest Protect vertelt je waar het gevaar is. De rookmelder spreekt met een duidelijke stem tegen je als er in een van je kamers rook of koolmonoxide is ontstaan. Als je in het bezit bent van meerdere Google Nest protect apparaten, zal hij je erop wijzen, bijvoorbeeld in de slaapkamer, dat er rook ontstaat in de keuken.
 • Overzicht van incidenten: In de Nest-app ontvang je gedetailleerde probleemrapporten en word je op de hoogte gehouden van incidenten. Zo kun je altijd alles in de gaten houden, ook als je niet thuis bent.
 • Damp is geen rook: De Nest Protect is in staat om damp, zoals die ontstaat tijdens het douchen of koken, te onderscheiden van giftige koolmonoxide rook. De geïntegreerde vochtsensor en de speciaal ontwikkelde algoritmes detecteren waterdamp en voorkomen zo een vals alarm, zodat je altijd op je rookmelder kunt vertrouwen.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.

Google Nest Protect 2-pack + Google Nest Mini in actie

De Google Nest Protect Rook- en koolmonoxidemelder geeft je met deze 2-pack dubbele bescherming. De Nest Protect verhoogt de veiligheid van je huis met meerdere sensoren die temperatuur, rook en licht in de gaten houden. Deze precieze functies zorgen ervoor dat er geen vals alarm afgaat en dat je altijd rustig het huis kunt verlaten.

Altijd veilig

Er is eigenlijk niets dat de Nest Protect brandbeveiliging niet kan doen. De rookmelder detecteert giftige gassen en rook in een vroeg stadium en waarschuwt je onmiddellijk via je smartphone. Je bent verzekerd van volledig comfort en absolute veiligheid. Door zijn onafhankelijke tests verlost hij je van de vervelende taak om de batterijen te controleren en werkt hij dus vrijwel zelfstandig. De Nest Protect waarschuwt je zelfs bij ongewenste rook- of dampontwikkeling. Voordat het oorverdovende alarm onbedoeld wordt geactiveerd, krijg je voldoende tijd om de rookmelder via de app of handmatig uit te schakelen.


De slimme Google Nest Mini luidspreker levert een helder geluid met een handige spraakassistent, Google Assistant. Stream muziek van je smartphone rechtstreeks naar de kleine luidspreker of gebruik de ingebouwde spraakassistent om toegang te krijgen tot een van de vele ondersteunde streaming diensten. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact, wifi-ontvangst en een Google-account. Je regelt het volume met je stem of de touch-bediening. En om ruimte te besparen kun je hem eventueel aan de muur bevestigen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Google Nest Protect - Draadloze Rook- en Koolstofmonoxidemelder 2de generatie

Productafmeting13,5 x 13,5 x 3,85 cm
Gewicht van het artikel379 gram
Alarm en meldingenLuidspreker 2 watt, sirene: 85 dB op 3 meter afstand, lichtring met RGB-kleuren en 6 led's
SensorenBrandsensor: 450 nm en 880 nm golflengte, elektrochemische koolmonoxidesensor met een levensduur tot 10 jaar, thermische sensor: ± 1 ºC, vochtigheidssensor: ± 3% RH, aanwezigheidssensor: 120° detectiehoek tot 6 meter, omgevingslichtsensor: 1-100.000 lux dynamisch bereik
ConnectiviteitWifi en Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening6 AA-batterijen
MontageSchroeven
Inhoud verpakking1x Google Nest Protect, 6x batterijen met lange levensduur, 1x ophangsysteem, 4x schroeven, 1x gebruikershandleiding en introductie

Google Nest Mini - Slimme Speaker

ProductafmetingenDiameter: 98 mm hoogte: 42 mm kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2 4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doosGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Hoe vervang ik de batterijen van de 2de generatie Google Nest Protect?

Om de batterijen te vervangen, verwijder je eenvoudigweg de 2de generatie Nest Protect van het plafond en open je de klep aan de achterkant.

Wat is de Nachtwakersfunctie van de Google Nest Protect?

Nest Protect detecteert wanneer je het licht 's avonds uitdoet en gaat vervolgens over op de Nachtwaker modus. Een groene led-ring geeft kort aan dat alle functies gedurende de dag met succes zijn gecontroleerd. Als er beweging wordt gedetecteerd, zal de rookmelder ook het pad voor je verlichten.

Welke certificeringen heeft de Google Nest Protect?

De Nest Protect is getest door Underwriters Laboratories (UL) op naleving van de Europese, Amerikaanse en Canadese veiligheidsnormen. Het voldoet aan de volgende normen voor rook- en koolmonoxidemelders: EN-14604, EN-50291, EN-50271:2010, EN-50292.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.