9.3
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Cam Outdoor 2-pack + Google Nest Hub

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Alleen bij tink krijg je volume- en bundelkorting € 0,00

€ 449,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Dit product heeft een speakerfunctie.
Speakerfunctie
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Ondersteunt Netflix om films en tv-series af te spelen.
Netflix
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Geofencing
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Hub vormt het centrum van al je slimme apparaten. Je kunt gebruik maken van alle Google toepassingen zoals Maps en Calendar, en via spraakopdrachten kun je de Hub en andere slimme producten aansturen. De Google Nest Cam zorgt voor beveiliging buitenshuis en neemt HD-videomateriaal op dat je vervolgens op de Nest Hub kunt terugkijken.

De voordelen van de Google Nest Cam Outdoor 2-pack + Google Nest Hub in één oogopslag:

 • Gebruik van Google diensten
 • Smart home centrum
 • Berichtgeving
 • Geïntegreerde microfoon en luidspreker
 • Gemiste video's terugzien

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Voel je dag en nacht beschermd door de slimme Google Nest Cams. Ze beschikken over een microfoon en luidspreker en het is dus ook mogelijk om via de camera's beide kanten op te communiceren. De Google Nest Hub maakt je dagelijks leven net iets efficiënter en heeft een groot beeldscherm waarop je niet alleen het nieuws en je agenda kunt bekijken maar ook meteen het beeldmateriaal van de camera's kunt zien.

Productinformatie

 • Gebruik van Google diensten: De Google Nest Hub heeft toegang tot alle diensten van Google om je te helpen je dag te plannen of te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan Google Search, Calendar, Maps, Weather en YouTube.
 • Smart home centrum: De Google Nest Hub is de ideale hub om je smart home-apparaten te bedienen. Vooral het scherm draagt bij aan een overzichtelijke weergave.
 • Berichtgeving: Zodra er iets verdachts wordt waargenomen door de bewakingscamera, ontvang je een melding op je smartphone. Zo kun je snel reageren in geval van nood.
 • Google Nest Hub: Geïntegreerde microfoon en luidspreker: Met behulp van de microfoon geef je spraakopdrachten aan de Google Assistant en dankzij de luidsprekers kun je ook zonder problemen muziek(video's) afspelen.
 • Google Nest Cam Outdoor: Geïntegreerde microfoon en luidspreker: Dankzij de tweerichtingscommunicatie kun je met mensen voor de camera praten. Zo kun je vrienden begroeten en ongewenste bezoekers afschrikken.
 • Gemiste video's terugzien: Ontvang pushberichten wanneer er een beweging op de Nest Cam wordt gedetecteerd. Je kunt video's tot drie uur nadat je een pushbericht hebt ontvangen bekijken.

Google Nest Cam Outdoor 2-pack + Google Nest Hub in actie

De Google Nest Hub is het hart van je smart home, die je in het dagelijks leven ondersteunt. Het geeft toegang tot alle Google-services en toont je bijvoorbeeld de snelste route naar werk of het weer. De Google Nest Hub is ook geschikt als controlecentrum voor je slimme apparaten. De combinatie van de spraakassistent met de Google Nest Cam Outdoor is ideaal: breng de bewakingsvideo's van de Google Nest Cam Outdoor perfect over naar het 7-inch scherm van de Google Nest Hub. Dat scherm is beter geschikt om de video's te bekijken dan je smartphone.

Google zorgt voor meer veiligheid en comfort

Het feit dat de Google Nest Hub je hulp biedt in het dagelijks leven is alom bekend. Maar de Google Nest Outdoor Cam draagt ook bij aan je welzijn met innovatieve technologie. Hij neemt 24 uur per dag video's op in 1080p HD kwaliteit. Zelfs in het donker is het beeld haarscherp. Hij heeft een 130 graden kijkhoek voor een zo uitgebreid mogelijk overzicht. De behuizing is uitgerust met zowel een audio- als een bewegingssensor. Daarnaast kun je via de tweerichtingscommunicatie communiceren met de mensen voor de camera. Je kunt de video's live of tot drie uur na opname bekijken. Voor de mensen die hun video's langer willen bewaren, biedt Google Nest verschillende abonnementen aan.


Prachtige, innovatieve producten die je veel plezier en veiligheid bieden. De Google Nest Hub helpt je met het indelen van je dag, of het nu in het dagelijks leven is of in het gebruik van je slimme producten. De Google Nest Cam Outdoor daarentegen beschermt jou en je bezittingen met hoge-resolutie beveiligingsvideo's en andere beveiligingsconcepten.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Google Nest Cam Outdoor (2-pack) - Bewakingscamera

Productafmeting7,2 x 7,2 x 8,9 cm
Gewicht313 gram
StroomvoorzieningKabellengte: 7,5 meter Voeding Ingangsvermogen: 100-240 V AC 50/60 Hz 0,2 A Voeding Uitgangsvermogen: 5 V DC 1,4 A Camera Ingangsvermogen: 5 V DC 1,0 A
CameraSensor (⅓ inch 3 megapixels) 8x zoom Full hd in 1080p (1920x1080) 30 fps H.264-codering 130° groothoek (diagonaal) nachtmodus RGB led luidspreker en microfoon
Weersomstandigheden-20°C tot 40°C Klasse IP65 (weerbestendig)
NetwerkWifi 802.11 b/g/n 2,4 GHz (WEP WPA WPA2-codering vereist) Bluetooth Low Energy (BLE) AES (128 bit) met TLS / SSL

Google Nest Hub - Smart Display

Productafmetingen8,8 x 21,6 x 15,5 cm
Gewicht1 kg
Connectiviteit
Wifi (2.4 & 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Display7 LCD touch screen
Resolutie1024 x 600
Vermogen [W]15W
AansluitingenDC power jack Micro-USB
Drivers2" Driver
Versterker2 x 2" passieve radiator
Installatie
FAQs
Welke voordelen brengt Google Nest Aware voor de Google Nest Cam Outdoor?

Met het abonnement van Google Nest Aware worden alle video-opnames tot wel 30 dagen opgeslagen in de cloud in tegenstelling tot de normale drie uur. Bovendien kunnen afzonderlijke gebieden worden gedefinieerd zodat de buitencamera doorgeeft wanneer er iets beweegt in dat gebied.

Kan ik de Google Nest Cam Outdoor gebruiken zonder het abonnement op Google Nest Aware?

Ja bewegende video-fragmenten worden dan drie uur in de cloud opgeslagen. Een volledige opname is niet mogelijk zonder een abonnement.

Welke varianten van Google Nest Aware zijn beschikbaar?

Er zijn momenteel drie verschillende abonnementen: Vijf dagen dataopslag voor vijf euro per maand 10 dagen bewaarde video-opnames voor 10 euro per maand en 30 dagen voor 30 euro per maand. De prijzen hebben betrekking op één camera. Een abonnement voor elke extra camera is echter met 50% gereduceerd. Alle abonnementen kunnen maandelijks worden geannuleerd en zijn goedkoper wanneer je ze voor één jaar afsluit.

Kan ik de Google Home-app op mijn smartphone gebruiken?

Dat kan mits je smartphone (of tablet) voorzien is van Android 5.0+ of iOS 10+. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Wanneer luistert de Google Nest Hub naar mijn spraakopdrachten?

Zodra je 'Oké Google' of 'Hey Google' zegt kun je spraakopdrachten geven. Bijvoorbeeld 'Oké Google speel Queen op Spotify'.

Werkt de Google Nest Hub op batterijen?

Nee het apparaat moet te allen tijde verbonden zijn met de netstroom.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.