9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Hub + Hombli Smart Bulb E27 Colour

Google Nest Hub - Smart Display

€ 89,99 € 89,00

1

€ 89,99 € 89,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Nest Hub

Google Nest Hub - Smart Display

€ 89,99 € 89,00
Aanpassen
Aantal:

1

€ 89,99 € 89,00

1

€ 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 19,95

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 89,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Het product kan gesynchroniseerd worden met andere lampen. Zo kan je bijvoorbeeld vooraf ingestelde lichtcombinaties bij meerdere lampen afspelen
Lichtscenario
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Dit product heeft een speakerfunctie.
Speakerfunctie
Lampen kunnen direct of via slimme stekkers worden aangestuurd volgens een schema.
Lichtschema's
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Ondersteunt Netflix om films en tv-series af te spelen.
Netflix
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Hub is een slimme speaker met ingebouwd scherm waarmee je je hele huis kunt besturen. Denk aan verlichting, speakers en je thermostaat die compatibel is met Google Assistant. Het 7 inch-display kan informatie tonen zoals het weer en agenda-afspraken, maar ook bijvoorbeeld recepten en files op je woon-werktraject. Met behulp van spraakopdrachten kun je het apparaat bedienen - ideaal als je even je handen vol hebt. Zo kun je bijvoorbeeld de Hombli Smart Bulb aansturen. Deze set bevat twee slimme led lampen van Hombli en deze installeer je eenvoudig via je wifi netwerk zonder ingewikkelde technische installatie en bridge. Bedien de smart lampen waar je ook bent vanaf je smartphone met de gratis Hombli app.


De voordelen van de Google Nest Hub + Hombli Smart Bulb RGB + CCT in één oogopslag:

 • Handige spraakbesturing
 • Informatief scherm
 • Ingebouwde speaker speelt ook muziek
 • Simpele installatie
 • Altijd de perfecte kleur
 • Dimmer functie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Deze versie van Google's smart speaker bevat een 7-inch touchscreen waarmee je nog meer uit de Google Assistant kunt halen. Gebruik je stem om 's ochtends de verkeersinformatie rechtstreeks in Google Maps te bekijken. Het slimme controlecentrum is ook ideaal voor het beheren van de rest van je slimme huis, bijvoorbeeld je Hombli lampen. Deze Smart Bulbs van Hombli zijn perfect als je op zoek bent naar lampen die je op een slimme manier kunt bedienen en die ook nog eens over verschillende kleuren beschikken. Je kan ook tijdschema's instellen dus heb je altijd de juiste slimme verlichting in huis.

Productinformatie

 • Handige spraakbesturing: Een simpel 'Oké Google' opdracht is genoeg om de Google Nest Hub naar je te laten luisteren. Vervolgens kun je vragen naar informatie over het weer of de situatie op de weg, of items toevoegen aan je boodschappenlijstje. Ook kun je via de Hub je slimme verlichting dimmen of de verwarming een graadje hoger zetten.
 • Informatief scherm: De Google Nest Hub heeft een ingebouwd scherm van 7 inch dat alle informatie overzichtelijk weergeeft. Het scherm is aanraakgevoelig en kan bijvoorbeeld ook beelden van een verbonden beveiligingscamera tonen.
 • Ingebouwde speaker speelt ook muziek: De speaker van de Hub is uitermate geschikt om muziek af te spelen. Je kunt je favoriete nummers van streaming diensten als Spotify, Pandora en TuneIn afspelen.
 • Simpele installatie: Deze energiezuinige slimme led lamp installeer je in een handomdraai. Via de gratis app van Hombli koppel je de smart lamp zonder bridge gemakkelijk aan je wifi netwerk. Schroef de slimme lamp in een E27 fitting, schakel de lamp 3 keer in- en uit en volg de instructies in de app.
 • Altijd de perfecte kleur: Ervaar je favoriete films, games en muziek intenser met gekleurd licht. Kies uit 16 miljoen kleuren voor het juiste lichteffect voor elke stemming.
 • Dimmer functie: Creëer de perfecte sfeer in huis met dimbare led verlichting zonder technische installatie en zonder extra bridge. Bepaal de optimale helderheid en kleurtemperatuur voor elk moment via de mobiele app.

De Google Nest Hub + Hombli Smart Bulb RGB + CCT in actie

De Google Nest Hub combineert een slimme spraakassistent met een puike speaker en een scherp 7 inch-display. Die combinatie maakt het apparaat heel veelzijdig. Zo kun je in een handomdraai antwoord krijgen op prangende vragen, je agenda en andere apparaten in je huis beheren en je favoriete plaatjes draaien. De installatie van de Hub wijst zich vanzelf. Verbind hem met je netstroom, start Google Home op je smartphone en volg de stappen in de app. Via Google Assistant (gratis te downloaden in Google Play en de App Store) kun je bovendien alle mogelijkheden ontdekken en gemakkelijk andere smart home apparaten koppelen. Onder meer de verlichting van Philips Hue, slimme speakers van SONOS en beveiligingscamera's van Ring zijn compatibel met de Google Nest Hub. Omdat de Hub een scherm heeft, kun je hem ook gebruiken om je favoriete media te streamen. Onder meer Spotify en TuneIn worden ondersteund, maar bijvoorbeeld ook videodiensten als Netflix, YouTube en HBO Go. Staat de Hub in je keuken, dan kun je tijdens het koken dus ook naar je favoriete series kijken of een lekker plaatje draaien.

De mooiste kleuren voor in huis

Verschillende kleuren of toch gewoon simpele tinten wit in je woning? Met de Hombli slimme lampen regel je dit allemaal via de app op je smartphone of via een slimme speaker met je stem. De lampen zijn eenvoudig te installeren door ze in de fitting te draaien, drie keer in en uit te schakelen en vervolgens via de app te verbinden. Meer comfort in je woning dus! Met de smart bulbs van Hombli zorg je ervoor dat je voor iedere situatie de juiste verlichting in huis hebt. Je kunt de slimme led lampen ook heel eenvoudig dimmen als je bijvoorbeeld een gezellige avond je met je geliefde op de bank hebt. Wil je er niet meer over nadenken wanneer je de lampen moet inschakelen? Met de handige tijdschema's zullen ook je lampen vanzelf inschakelen zonder dat je er wat voor hoeft te doen.


Ook kun je de smart bulbs combineren met je andere smart home apparaten thuis. Koppel deze smart lampen bijvoorbeeld eenvoudig aan slimme camera’s, stekkers en sensoren van Hombli en andere merken die het Tuya Smart platform ondersteunen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenGoogle Nest Hub: 8,8 x 21,6 x 15,5 cm, Smart Bulb: 110 x 60 x 60 mm
GewichtGoogle Nest Hub: 1 kg, Smart Bulb: 110 g
StroomvoorzieningGoogle Nest Hub: Netstroom
Display Google Nest Hub7" LCD touch screen
Resolutie Google Nest Hub1024 x 600
Wattage Smart Bulb9W
FittingE27
Lichtsterkte800 lumen
KleurtemperatuurRGB + 2700K
Installatie
FAQs
Kan ik de Google Home-app op mijn smartphone gebruiken?

Dat kan, mits je smartphone (of tablet) voorzien is van Android 5.0+ of iOS 10+. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Wanneer luistert de Google Nest Hub naar mijn spraakopdrachten?

Zodra je 'Oké Google' of 'Hey Google' zegt, kun je spraakopdrachten geven. Bijvoorbeeld 'Oké Google, speel Queen op Spotify'.

Werkt de Google Nest Hub op batterijen?

Nee, het apparaat moet te allen tijde verbonden zijn met de netstroom.

Kun je de Hombli Smart Bulbs ook buiten gebruiken?

Nee, het wordt afgeraden om de Hombli Smart Bulbs buiten te gebruiken.

Van welk materiaal is de behuizing van de lamp?

De slimme lamp heeft een kunststof behuizing.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.