9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest , Nuki

Google Nest Hello + Nuki Combo 3.0

Google Nest Hello videodeurbel

€ 279,00 € 239,00

1

€ 279,00 € 239,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Google Nest Hello - Slimme Videodeurbel
Aantal:

1

€ 279,00 € 239,00
Aanpassen
€ 279,00 € 239,00

1

€ 149,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Nuki Smart Lock 3.0 - Slim Deurslot
Aantal:

1

€ 149,00
Aanpassen
€ 149,00

Nuki Bridge

€ 99,00

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Nuki Bridge
Aantal:

1

€ 99,00
Aanpassen
€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 399,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Maak je huis veiliger met deze smart home set! Het pakket bevat een Google Nest Hello videodeurbel, de Nuki Smart Lock en de Nuki Bridge. Houd op afstand in de gaten wat er rondom je huis gebeurt of open je voordeur op afstand via de Nuki-app. En dankzij Google Assistant kun je het systeem thuis zelfs met je stem bedienen.


De voordelen van de Google Nest Hello + Nuki Combo 3.0 in één oogopslag:

 • HD-videokwaliteit
 • Bewegingsmelder en intercom
 • Automatische Lock & Unlock-functie
 • Geef anderen gemakkelijk toegang

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Een complete set voor iedereen die zijn huis een stukje slimmer wilt maken. Met de functies van Google Nest Hello en Nuki Smart Lock mis je nooit meer een pakketje. Je kunt de postbode vanaf iedere locatie toespreken en een eenmalige toegang verlenen tot je huis. Dit en nog veel meer zijn mogelijk met de slimme Google Nest Hello + Nuki set.

Meer details
Productinformatie

 • Haarscherpe foto's en video's: Met een opnamehoek van 160° en een HD-videoresolutie van 1600x1200 krijg je altijd scherpe foto's en video's. Zelfs bij weinig licht, dankzij de nachtmodus.
 • Bewegingsmelder en intercom in één: De bewegingsmelder van de Google Nest Hello-deurbel waarschuwt je wanneer er iemand voor de deur van je huis staat. De deurbel functioneert ook als intercom dus je kunt gasten gewoon vanaf je smartphone begroeten. Ben je op vakantie of niet thuis? Het is ook mogelijk om een opgenomen bericht af te spelen.
 • Automatische Lock & Unlock-functie: Activeer de Nuki ontgrendelings functie en de Smart Lock opent automatisch je voordeur wanneer je smartphone in de buurt is. Ga je van huis? Dan wordt de deur ook automatisch weer vergrendeld. Zonder dat je hier iets voor hoeft te doen!
 • Individuele toegangsrechten: Geef geselecteerde personen zoals gasten en vrienden toegang tot je huis. Zo kun je de pakketbezorger eenmalig toegang geven, de schoonmaakploeg wekelijks of vrienden en familie permanent. Je past de toegangsrechten gemakkelijk aan in de Nuki-app.
 • Compatibel met Google Assistant: Laten Google Assistent en Nest Hello je weten dat er iemand voor de deur staat? Bedien dan eenvoudig de Nuki Smart Lock met je stem.
 • Nuki Smart Lock 3.0: Dankzij bluetooth 5.0 sta je overal in huis in verbinding met het slimme deurslot. Door middel van end-to-end encryptie worden gegevens altijd veilig verstuurd. Bovendien is de Smart Lock 3.0 uitgerust met de smart home-standaard ZigBee en werkt het samen met Apple HomeKit. Zo hoef je je in de toekomst geen zorgen meer te maken over open deuren; de geïntegreerde deursensor houdt je altijd op de hoogte.

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De installatie van de Nuki Smart Lock en Bridge gaat snel en eenvoudig. Het installeren van Google Nest Hello heeft wat meer tijd nodig.

Productkwaliteit 9

Een behuizing van hoge kwaliteit in combinatie met slimme technologie, zoals afbeeldingen met een hoge resolutie en veilige vergrendeling van de deur via je smartphone.

App/Software 9

Beide apps bieden veel functies en zijn heel gemakkelijk in gebruik. Zowel de Nuki-app als de Nest-app is gratis beschikbaar voor Android en Apple.

Functionaliteit 10

Thuis of niet: je kunt zien wie er voor de deur staat, je kunt praten met de gast en de deur openen. En je houdt precies in de gaten wat er allemaal rondom je huis gebeurt in HD.

Betrouwbaarheid 10

De Nuki Bridge biedt een veilige verbinding en creëert extra bereik voor de bediening van de slimme deurvergrendeling. De videodeurbel van Nest werkt via een beveiligde wifi verbinding.

Ontwerp 9

Alle onderdelen van de set zijn eenvoudig en elegant ontworpen. Het design past in ieder huis.

Gegevensbescherming 9

Met 128-bits codering biedt Google Nest een gecodeerde verbinding. Zelfs bij Nuki zorgen de moderne bluetooth en wifi verbinding voor het veilig uitwisselen van gegevens.

Prijs-kwaliteit 10

De set is niet goedkoop, maar zorgt wel voor een belangrijke stap naar een veilig en slim huis. De functies zijn eindeloos.

De installatie van de Nuki Smart Lock en Bridge gaat snel en eenvoudig. Het installeren van Google Nest Hello heeft wat meer tijd nodig.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting:Google Nest Hello: 11,7 x 4,3 x 2,6 cm, Nuki Smart Lock: 110 x 60 x 60 mm, Nuki Bridge: 6 x 6 x 5 cm.
Productgewicht:Google Nest Hello: 129 gram, Nuki Smart Lock: 460 gram, Nuki Bridge: 120 gram.
Verbindingen:Wifi & bluetooth 5.0
Camera Google Nest Hello: 2K-kleurensensor (⅓ inch, 3 megapixels) met 8x digitale zoomlens
Kijkhoek camera:160° diagonaal
Smartphone-vereisten: Google Nest Hello: iOS 10.0 of hoger, Android 4.4 of hoger. Nuki Smart Lock: iPhone 4S of nieuwer, Android 4.4 of hoger.
Systeemvereisten: Transformator met 12-24 V AC, 8 VA, wifi 802.11b/g/n bij 2.4 GHZ, (ondersteunt WEP, WPA, WPA2- versleuteling), breedband vanaf een upload snelheid van 2 Mbps, compatibele smartphone, Nest-app, bluetooth 4.0 of hoger.
Installatie
FAQs
Voor welke deurbel is Google Nest Hello compatibel en werkt de Nuki Smart Lock op alle sloten?

De Google Nest Hello heeft een bedrade deurbelknop, een bel en een compatibele transformator nodig. Om te weten of je bel geschikt is, kun je ook de officiële website bezoeken. De Nuki Smart Lock past op de volgende sloten: Dubbele europrofiel cilinders, Zwitserse rondprofiel cilinders, schild behuizing of veiligheidsrozet, knop of hendel, meervoudige vergrendeling, verticaal sleutelkanaal, deurknop cilinder en UK ovale cilinder.

Welke extra's krijg ik met een Nest Aware-abonnement voor mijn wifi deurbel?

Een abonnement op Nest Aware geeft je alle beelden van wat er de afgelopen 30 dagen voor je deur is gebeurd. Hiermee kun je zien wat je hebt gemist en ontvang je bovendien meldingen wanneer de Hallo-functie een bekend gezicht herkent.

Heb ik extra apparaten nodig om het Nuki Smart Lock 3.0 correct te gebruiken?

Het Nuki Smart Lock 3.0 kan als zelfstandig apparaat gebruikt worden of in combinatie met de Nuki Bridge.

Kan ik het Nuki Smart Lock 3.0 ook met mijn Smart Watch bedienen?

Ja, het Nuki systeem kan zowel met Apple Watches als met Android Smartwatches gebruikt worden.

Heb ik de Nuki Bridge nodig om het Nuki Smart Lock 3.0 in mijn Smart Home te integreren?

De integratie in Apple HomeKit is ook mogelijk zonder een bridge. Maar Amazon Alexa, Google Home en andere systemen hebben wel de Nuki Bridge nodig.

Hoe is de Nuki Smart Lock 3.0 versie anders dan de 2.0 versie?

De verbeterde 3.0 versie is iets stiller en opent het slot iets sneller dan zijn voorganger. Verder is hij voorzien van een kleuren ledring die zijn voorganger niet had en werkt hij met de Nuki Door Sensor. Oftewel het vertrouwde Nuki Smart Lock maar met nieuwe functies!

Wordt de Nuki Smart Lock aan de buiten- of binnenkant van mijn deur bevestigd?

Het slimme slot wordt aan de binnenkant van de deur aangebracht. Hij is dus niet vanaf de buitenkant te zien voor omstanders.

Kan ik de Nuki Smart Lock 3.0 ook bedienen met mijn Smart Watch?

Ja. Zowel de smartwatches van Apple als die van Android ondersteunen het systeem van Nuki.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie