8.8
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Hello + Google Nest Cam Outdoor

1

€ 279,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 279,00

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Alleen bij tink krijg je volume- en bundelkorting € 0,00

€ 379,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Geofencing
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Hello is een slimme deurbel die je aan je voordeur hangt. Met deze gadget weet je dag en nacht wie er voor je deur staat. De camera detecteert mensen en geeft meldingen als er iemand aanbelt. Je kunt vervolgens de persoon voor je camera zien en met hem of haar praten via de Nest-app. De weerbestendige Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera heeft een groothoeklens van 130° en een gedetailleerde resolutie van maximaal 1080p bij 30 frames per seconde. Samen zorgen ze voor meer beveiliging in je smart home.

De voordelen van Google Nest Hello + Google Nest Cam Outdoor in één oogopslag:

 • Demp functie voor de stille momenten
 • Bewegingsmelder en intercom
 • Handige Nest-app
 • Opnamen in 1080p
 • Intercomfunctie

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Een handige set bestaande uit een slimme deurbel en een slimme beveiligingscamera van Google Nest om meer veiligheid in je smart home te verkrijgen. Spreek met de mensen die te zien zijn op de beelden via de Google Nest app, ook als je niet thuis bent. Integreer ze in je Google Assistant ecosysteem thuis en bedien de camera set vervolgens ook met je stem.

Productinformatie

 • Demp functie voor de stille momenten: Heb je kinderen en kunnen die wel een middagdutje gebruiken? Dan is het goed om te weten dat je de videodeurbel ook tijdelijk kunt dempen. Dit geeft iedereen in huis hun welverdiende middagrust.
 • Bewegingsmelder en intercom: Als er een beweging wordt gedetecteerd in het gezichtsveld van de camera, ontvangt je onmiddellijk een bericht op je smartphone.
 • Handige Nest-app: Met de Nest-app ben je altijd op de hoogte van wat er voor je deur gebeurt. Zonder abonnement heb je toegang tot de basisfuncties, maar het loont om een van de drie betaalde Nest Aware-abonnementen toe te voegen. Je kunt dan namelijk alle functies benutten.
 • Opnamen in 1080p: De camera opnames in 1080p full HD bieden een hoge mate van detail. Ondanks de zeer brede hoek van 130° wordt het infrarode licht 's nachts gelijkmatig verdeeld.
 • Intercomfunctie: Ontvang je een melding op je smartphone vanwege een beweging? Ga dan rechtstreeks naar de livestream in de app en communiceer met de mensen die je op de camera kunt zien. Schrik ongewenste bezoekers af of laat bezorger weten wat hij mag doen met je pakketje.

Google Nest Hello + Google Nest Cam Outdoor in actie

Met de slimme Google Nest Hello videodeurbel houd je het gebied voor je huis in de gaten en kun je gemakkelijk (en veilig!) gasten binnenlaten. Met de gratis Nest-app voor Android en iOS kun je live zien wie er voor de deur staat en op afstand met je gasten communiceren. Iets wat met een normale, bedrade deurbel natuurlijk onmogelijk is. De Google Nest Hello onderscheidt zich verder met de HD-videokwaliteit en het brede zichtveld, zodat je de persoon die voor de deur staat volledig kan zien. Ook beschikt de ingebouwde camera over nachtvisie en bewegingsdetectie voor geluid en beweging.

Optimale bewaking

24 uur per dag videobewaking. De Google Nest Cam Outdoor waarschuwt zodra het verdachte bewegingen of geluiden registreert. Dankzij een foto zie je meteen wat er gaande is op je terrein. Als dat niet genoeg is, kun je direct het live-beeld aanklikken of de foto's van de laatste drie uur bekijken in de app. Je krijgt nog meer handige functies met een Google Nest Aware-abonnement. Daar kun je instellen welke gebieden er op je terrein beveiligd moeten worden en een melding afgeven bij een beweging. Of selecteer alleen je voortuin en niet de gehele straat zodat je alleen bericht krijgt als de camera iets ziet in de tuin. Andere mogelijkheden van het abonnement zijn een time-lapse functie, de mogelijkheid om clips te maken en de beschikbaarheid van de video-opnames over de laatste 10 of 30 dagen.


De Google Nest Hello laat je overal en altijd zien wie aanbelt. Mocht je nog niet thuis zijn, dan kun je op afstand met gasten praten via de Nest-app. Het apparaat heeft namelijk een ingebouwde microfoon en speaker. Of kies een van de voorgeprogrammeerde berichten om ze ergens van op de hoogte te stellen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Google Nest Hello videodeurbel

Productafmetingen4,3 x 11,7 x 2,6 cm
Gewicht121 6 g
Camera2K - 3 Megapixel 8 x Zoom
Nachtzicht850 nm Infrarood leds
Beveiliging128-bit AES met TLS/ SSL
VereistenTransformator met 12-24 V, AC 8 VA gong en op netvoeding werkende deurbel vereist
Wifi: 802.11b/g/n bij 2,4 GHZ
(ondersteunt WEP-WPA-WPA2-codering)
Breedband vanaf een uploadsnelheid van 2 Mbps
Compatibele smartphone
Nest-app
Bluetooth 4.0
Inhoud doosGoogle Nest Hello videodeurbel
Belaansluiting
15 ° elleboogafstandhouder
Afneembaar gereedschap
Metselwerkboor
Raamsticker
Montageplaat
Verlengkabel
Wandstekker
Schroeven
Beknopte handleiding

Google Nest Cam Outdoor - Bewakingscamera

Productafmeting7,2 x 7,2 x 8,9 cm
Gewicht313 gram
CameraSensor (1/3 inch 3 megapixels) met miljoenen kleuren en 8x digitale zoomlens
VideoTot 1080p (1920 x 1080) bij 30 fps H.264-codering
Geluid en verlichtingLuidspreker microfoon RGB-LED
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n 2,4 GHz (ondersteuning voor WEPWPA WPA2-codering vereist) Bluetooth Low Energy (BLE)
VeiligheidAES 128 bit met TLS / SSL
BeschermingIP65
StroomvoorzieningVoeding Input Power: 100-240V AC 50 / 60Hz 0.2A, Stroomvoorziening: 5V DC 1.4A, Camera Input Vermogen: 5V DC 1.0A
Werkingstemperatuur-20 tot 40°C
Kabellengte7,5 meter
Inhoud verpakking1x Google Nest Cam Outdoor bewakingscamera, 1x magnetische aansluiting, 1x montageplaat voor de camera, 1x voeding, 1x montageplaat voor de voeding, 12x Google Nest schroeven, 12x muurpluggen, 9x kabelklemmen, 1x installatie-instructies, 1x introductie
Installatie
FAQs
Hoe wordt de Google Nest Hello van stroom voorzien?

De Google Nest Hello wordt op het bestaande deurbelsysteem gemonteerd en zo van stroom voorzien.

Heb ik Google Nest Aware nodig om Google Nest Hello te gebruiken?

Nee de Google Nest Hello is ook zonder abonnement te gebruiken. Google Nest Aware is optioneel en verhoogt de functionaliteit van de videodeurbel.

Welke abonnementen op Google Nest Aware zijn er?

Het abonnement op Google Nest Aware is beschikbaar in drie varianten die allemaal 24/7 video-opnames bieden. Het enige verschil is in de videogeschiedenis: het goedkoopste abonnement laat je tot 5 dagen teruggaan in de tijd terwijl het duurste abonnement tot 30 dagen geschiedenis biedt.

Hoeveel kost het abonnement op Google Nest Aware?

Afhankelijk van het pakket kost eeb abonnement op Google Nest Aware 5 10 of 30 euro per maand. De prijs geldt voor één Google Nest-camera of video-deurbel. Voor elk extra apparaat ontvang je tot 50% korting op het abonnement.

Hoeveel kost het abonnement op Google Nest Aware?

Het standaard abonnement kost 5 euro per maand voor één camera. Andere abonnementen kosten 10 euro of 30 euro per maand. Er is geen minimale contractperiode. Na het aansluiten van de camera kun je het abonnement automatisch 30 dagen gratis testen. Het abonnement vervalt als er geen boeking is gemaakt. De abonnementskosten worden per camera in rekening gebracht. Vanaf de tweede camera geldt een korting van 50%.

Welke apparaten kunnen aan de Google Nest Cam Outdoor worden gekoppeld?

De Google Nest Cam Outdoor is compatibel met alle andere Google Nest Cams. Hij werkt ook in combinatie met de Philips Hue LIGHTIFY van de Osram Smart Garden Hub en de IFTTT-app.

Ik ontvang geen e-mailmeldingen. Waarom is dat?

Zorg ervoor dat het ontvangen van meldingen in de app en op de smartphone is ingeschakeld. Controleer ook of de e-mails in je spamfolder terechtkomen.

Hoe kan ik de cameralens reinigen?

Net als elk ander apparaat kan de cameralens van de Google Nest Cam Outdoor na verloop van tijd vuil worden. Gebruik in dit geval een lichte pluisvrije doek. Lenzenvloeistof en cameralensdoeken zijn hier ideaal voor.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.