9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Cam Outdoor + Gratis Google Nest Mini

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 229,00

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Alleen bij tink krijg je volume- en bundelkorting € 0,00

€ 209,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

Met de set bestaande uit Google Nest Cam Outdoor en Google Nest Mini krijg je een samenhangend pakket dat uitgebreide veiligheid en comfort biedt. Eenmaal geïnstalleerd, houdt de Google Nest Cam Outdoor een oogje in het zeil op wat er in je huis gebeurt en registreert alles. Volg de livestream op je smartphone en ontvang berichten zodra je Google Nest Cam verdachte bewegingen detecteert.


De voordelen van de Google Nest Cam Outdoor + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Meer veiligheid
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Herkenning van personen
 • Instelbaar alarmbereik
 • Spraakbesturing

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Met de Google Nest Cam Outdoor heb je alles in de gaten. Hoogwaardige beeldkwaliteit, tweerichtingscommunicatie, persoonlijke waarschuwingen, alarmzones en pushmeldingen bieden uitgebreide bescherming. De meegeleverde Google Nest Mini bezorgt je meer comfort in je dagelijks leven en geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Productinformatie

 • 24 uur een extra paar ogen in huis: De Google Nest Cam Outdoor wordt rechtstreeks op je netstroom aangesloten en bewaakt je buitenruimte de hele dag door. Je hoeft je geen zorgen te maken over een plotselinge storing van je beveiligingssysteem als gevolg van zwakke batterijen.
 • Tweerichtingscommunicatie: Luister naar wat er zich voor je deur afspeelt en praat rechtstreeks met bezoekers vanaf je smartphone. Handig om bijvoorbeeld met de postbode te communiceren.
 • Herkenning van personen: Als je Google Nest Cam Outdoor mensen detecteert, ontvangt je een pushmelding op je smartphone.
 • Instelbaar alarmbereik: Geef een hogere prioriteit aan gebieden die bijzonder belangrijk zijn, zoals fietsenstallingen of je voordeur, en ontvang direct meldingen.
 • 1080p-HD-kwaliteit: De Google Nest Cam heeft een glazen lens die een kristalhelder beeld geeft en zelfs wanneer je de zoom functie gebruikt zijn de kleinste details te zien.
 • Geïntegreerde nachtzicht modus: De geïntegreerde nachtzicht modus zorgt voor helder zicht en gedetailleerde beelden - zelfs 's nachts.
 • Google Nest Mini: De Google Nest Mini is inbegrepen in de set en dient als een slimme spraakassistent die via spraakopdrachten kan worden bediend en je voorziet van informatie zoals verkeersinformatie en het actuele weer.

Google Nest Cam Outdoor + Google Nest Mini in actie

De installatie van de Google Nest Cam Outdoor neemt slechts enkele seconden in beslag, je kan hem op verschillende plekken installeren, integreer de camera in je wifi netwerk en sluit hem simpelweg aan op je stroomvoorziening. Het resultaat is dat je Google Nest Cam Outdoor zal controleren op verdachte geluiden of bewegingen en je direct op de hoogte zal stellen op je smartphone.

Geweldige beeldkwaliteit

Met 1080p HD kun je zelfs de kleinste details zien. Communiceer met de postbode via je smartphone en de tweerichtingscommunicatie om hem te vertellen dat hij het pakketje op een bepaalde plek kan neerleggen.


De set wordt geleverd met de Google Nest Mini, die de basis kan vormen van je slimme huis. Vraag informatie over het weer, het verkeer of het actuele nieuws op via spraakopdrachten. Met de Google Nest Cam Outdoor camera en een Google Nest Mini kan het niet fout gaan.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenHoogte: 7,2 cm, breedte: 7,2 cm, diepte: 8,9 cm
Product gewicht313 g
VerbindingWifi, bluetooth
Bescherming standaard [IPXX]IP65
Inhoud doosGoogle Nest Cam Outdoor, magnetische houder, montageplaat voor de camera, netstroom kabel, schroeven, muurpluggen, kabelklemmen, installatiehandleiding, Google Nest Mini
Installatie
FAQs
Welke voordelen brengt Google Nest Aware voor de Google Nest Cam Outdoor?

Met het abonnement van Google Nest Aware worden alle video-opnames tot wel 30 dagen opgeslagen in de cloud, in tegenstelling tot de normale drie uur. Bovendien kunnen afzonderlijke gebieden worden gedefinieerd zodat de buitencamera doorgeeft wanneer er iets beweegt in dat gebied.

Kan ik de Google Nest Cam Outdoor gebruiken zonder het abonnement op Google Nest Aware?

Ja, bewegende video-fragmenten worden dan drie uur in de cloud opgeslagen. Een volledige opname is niet mogelijk zonder een abonnement.

Welke varianten van Google Nest Aware zijn beschikbaar?

Er zijn momenteel drie verschillende abonnementen: Vijf dagen dataopslag voor vijf euro per maand, 10 dagen bewaarde video-opnames voor 10 euro per maand en 30 dagen voor 30 euro per maand. De prijzen hebben betrekking op één camera. Een abonnement voor elke extra camera is echter met 50% gereduceerd. Alle abonnementen kunnen maandelijks worden geannuleerd en zijn goedkoper wanneer je ze voor één jaar afsluit.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.