8.8
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Cam IQ - Indoor Bewakingscamera

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 349,00

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 285,00 Incl. btw

-18% -18%
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Kan worden bestuurd via een PC/Browser.
Web App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
De camera kan op afstand worden gedraaid om de invalshoek te wijzigen (bijvoorbeeld op een smartphone).
Beweegbare Camera
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Kan een alarmtoon laten klinken.
Alarm
Eenvoudige Installatie

De Google Nest Cam IQ beveiligingscamera is een moderne, slimme indoor camera voor thuis, die zelfs geïntegreerd is met de Google Assistent. De 4K-sensor en de 1080p-opnamen zorgen voor haarscherpe beelden. Dankzij HDR-opname en onzichtbaar infrarood led licht levert de camera zelfs in de schemering en de diepste duisternis scherpe beelden. Wanneer afwijkende activiteiten worden gesignaleerd, word je direct op de hoogte gebracht via de app. De ingebouwde microfoon van de Nest Cam IQ absorbeert ook ruis met behulp van ruis en echo-onderdrukking. Ook kan de krachtige luidspreker worden gebruikt om ongenodigde gasten af te schrikken of met bekenden te praten.

De voordelen van de Google Nest Cam IQ Indoor in één oogopslag:

 • Super weergave met de 12x digitale zoomlens
 • HDR-opnamen en ingebouwde infrarood led-lampjes
 • 1080p-resolutie voor afbeeldingen van hoge kwaliteit
 • Gezichtsherkenning
 • 4K-Sensor

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik

4K-sensor, gezichts- en spraakherkenning, 130 graden diagonale kijkhoek, krachtige luidspreker, microfoon met ruis- en echo-onderdrukking, close-ups met 12x zoom- en volgfunctie en een tijdloos, modern ontwerp. De Google Nest Cam IQ beveiligingscamera is van hoge kwaliteit op verschillende vlakken. Vlekkeloze 1080p-afbeeldingen zijn ook gegarandeerd in de schemering en nacht, dankzij HDR en infrarood led-lampjes. Het ideale product voor een comfortabele bescherming van je huis.

More details
Productinformatie

 • Supersight: Een geoptimaliseerde 12x digitale zoomfunctie zorgt ervoor dat je geen enkel belangrijk detail mist. Met de tracking-functie kun je inzoomen en mensen volgen zonder de omliggende objecten te volgen.
 • Uitstekende beelden overdag en 's nachts: HDR-afbeeldingen en de ingebouwde infrarood led lampjes bieden scherpe beelden, zelfs in de schemering en volledige duisternis.
 • Full HD-opnamen: De bewakingscamera van de Google Nest Cam IQ voor binnen biedt hoogwaardige beelden dankzij de 1080p-resolutie.
 • 4K kleurensensor: De ingebouwde 4K-sensor neemt allerlei soorten bewegingen op en waarschuwt je voor afwijkende activiteiten.
 • Gezichtsherkenning melding: Met Google Nest Aware wordt de Nest Cam IQ slimmer. Je kunt op de hoogte worden gesteld wanneer jouw camera een vriend of familielid heeft gedetecteerd of een onbekende persoon heeft ontdekt.
 • Toegang van onderweg: Via de app kun je wereldwijd toegang krijgen tot de camera en afbeeldingen. Het enige dat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding.
 • Personenwaarschuwingen: De Google Nest Cam IQ is zo intelligent dat mensen en dingen van elkaar kunnen worden onderscheiden en je vervolgens kan waarschuwen.
 • Spreken en luisteren in HD-kwaliteit: Dankzij ruis en echo-onderdrukking kun je duidelijk communiceren met anderen.
 • Google Nest Aware: Als je je abonneert op Google Nest Aware, krijg je nog veel meer handige functies voor je Nest Cam IQ, waaronder de mogelijkheid om de videogeschiedenis in de cloud maximaal 30 dagen op te slaan, kritieke zones in alarmzones in te stellen en clips en time-lapses met vrienden en familie te maken en uit te wisselen. Het abonnement is al beschikbaar vanaf € 5 per maand.
 • Compatibel met Google Home: Als je een Chromecast of een ingebouwde Chromecast-tv bezit, kun je met Google Home het signaal van uw bewakingscamera streamen.

De bewakingscamera van de Google Nest Cam IQ voor binnen in gebruik

De Google Nest Cam IQ is de ideale beveiligingscamera voor je smart home. Sluit de camera via de Nest-app aan met je smartphone, zodat je meteen wordt gewaarschuwd wanneer er een alarm afgaat. De 4K-sensor registreert alle bewegingen en waarschuwt je direct via de app. In het geval van een inbraak zijn dankzij de 1080p resolutie kraakheldere beelden beschikbaar. De HDR-beelden zorgen voor gelijkmatig verlichte beelden van je huis, en zelfs in de schemering. Ook 's nachts zul je dankzij de ingebouwde infrarood led-verlichting, Full HD opnames haarscherp ontvangen. Een 12x digitale zoom met optimalisatie zorgt voor een duidelijk inzicht in de activiteiten die plaatsvinden. Ook kan de camera inzoomen dankzij de close-up met tracking-functie: volg individuen zonder de gewenste kamer uit het oog te verliezen en met de sterke, ingebouwde luidspreker kunnen inbrekers gewaarschuwd en geïntimideerd worden indien nodig. Als je de camera wilt gebruiken, heb je alleen een internetverbinding nodig en de Nest-app die je gebruikt om de camera te installeren en aan te sluiten op je smartphone. Als je ooit een waarschuwing hebt gemist, kun je via de Nest-app toegang krijgen tot belangrijke snapshots van de afgelopen drie uur.


De Nest Cam IQ herkent in combinatie met Nest Aware niet alleen gezichten in het algemeen, maar het kan ook door middel van gezichtsherkenning mensen onderscheiden van anderen. Je kunt vervolgens beslissen of je camera je een bericht stuurt. Afhankelijk van de versie van Google Nest Aware kun je de videogeschiedenis tien of dertig dagen opslaan en terugkijken in de cloud. Dankzij de instelbare alarmzones kun je belangrijke zones instellen, bijvoorbeeld voor een specifiek raam of kinderbedje. Andere kenmerken van Google Nest Aware zijn de mogelijkheid om clips en time-lapses te maken van elk deel van je videogeschiedenis, die je eenvoudig kunt delen met familieleden of vrienden. Natuurlijk kun je je huis met andere Google Nest producten zoals Cam Indoor of Cam Outdoor verbinden om je huis nog veiliger en slimmer te maken.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De hele installatie verloopt via de Nest-app via je smartphone of pc. De installatie is binnen een paar minuten voltooid.

Productkwaliteit 9

Een product van hoge kwaliteit met veel functies. De microfoon en luidsprekers zorgen voor de finishing touch.

App/Software 8

De gebruiksvriendelijke Nest-app zorgt voor snelle communicatie tussen jou en je camera.

Functionaliteit 9

4K-sensor HDR-beelden Infrarood led-lampjes, 130° kijkhoek, Ingebouwde luidspreker en microfoon, 12x zoom Close-up met trackingfunctie

Betrouwbaarheid 9

De bewegingssensor maakt opnames met een hoge resolutie voor relevante gebeurtenissen.

Ontwerp 9

Een tijdloos en minimalistisch ontwerp in het wit. De camera valt niet meteen op en past in elk appartement.

Gegevensbescherming 8

Je opnamen zijn beveiligd tegen externe toegang dankzij AES 128-bits codering en authenticatie in twee stappen.

Prijs-kwaliteit 9

Een fraai product dat wordt geleverd met veel functies. Een goede inbraakbescherming voor een eerlijke prijs.

De hele installatie verloopt via de Nest-app via je smartphone of pc. De installatie is binnen een paar minuten voltooid.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenCamera: 7,4 x 7,4 x 7,4 cm met standaard 7,4 x 7,4 x 12,4 cm
Gewicht357 g
Kabellengte3 m
Opnamehoek van de camera130° diagonaal
Nachtzicht modusKrachtige infrarood led-lampjes(940 nm) met IR-cutfilter
Werkingstemperatuur0 tot 40°
Installatie
FAQs
Hoe wordt de Google Nest Cam IQ Indoor camera van stroom voorzien?

De Google Nest Cam IQ-bewakingscamera maakt rechtstreeks verbinding met het elektriciteitsnet via een meegeleverde kabel. De camera heeft geen batterijen nodig om te werken.

Wat gebeurt er als het alarm afgaat?

Wanneer de camera is verbonden met de Nest-app, krijg je een melding van verdachte activiteit en kun je rechtstreeks de live uitzending raadplegen om te zien wat er gebeurt. Je kunt ook alle belangrijke gebeurtenissen van de afgelopen drie uur bekijken.

Is een abonnement op Google Nest Aware het waard?

Een abonnement op Google Nest Aware voegt nog meer handige functies aan je camera toe. De Nest Cam IQ heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om stemmen en gezichten te herkennen en je daarover te informeren. Bovendien kun je de beelden van de laatste 10 of 30 dagen in de cloud bekijken.

Op welke apparaten en besturingssystemen kan de Nest-app worden gebruikt?

De Nest-app is compatibel met iOS-apparaten (iOS 9 of hoger) en Android-apparaten (Android 4.1 of hoger). Het is ook beschikbaar als een web-app en zelfs beschikbaar voor Apple TV en Android TV.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.