9.3
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Home + Google Chromecast

1

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,00

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 39,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 134,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Dit product heeft een speakerfunctie.
Speakerfunctie
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Ondersteunt Spotify Connect om muziek af te spelen.
Spotify Connect
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

Dankzij Google Home en Google Chromecast kun je nu je tv bedienen met een spraakopdracht. De Chromecast, het handige streaming apparaat van Google, maakt verbinding met je tv en streamt Netflix, YouTube en vele andere diensten in uitstekende kwaliteit naar je tv. Bovendien wordt de inhoud van je smartphones, tablets of laptops met maar één klik gestreamd. En met Google Home, de slimme luidspreker en assistent, kun je het eenvoudig laten uitvoeren met behulp van een spraakopdracht. Daarnaast profiteer je natuurlijk ook van vele andere handige functies die Google Home te bieden heeft. Of het nu gaat om het maken van notities of het ophalen van het laatste nieuws, dankzij Google Home ben je slechts een spraakopdracht verwijdert.


De voordelen van de twee Google-producten in één oogopslag:

 • Uitstekende beeldkwaliteit
 • 2 veelzijdige alleskunners
 • Bediening van de tv via spraakbesturing
 • De Google Home App is het begin naar de smart home wereld

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Deze set maakt van je huis een smart home. De Google Home Assistant is je database voor het maken van afspraken en om allerlei handige informatie van het internet te verkrijgen. Tegelijkertijd is de spraakassistent compatibel met Google Chromecast. Je kunt met je stem op je tv door de YouTube-clips, door de Netflix-series navigeren en nog veel meer. Maak je dagelijks leven een stukje makkelijker en creëer meer tijd voor ontspanning met Google Home en Google Chromecast.

More details
Productinformatie

 • Streaming met de Chromecast: Google Chromecast verbindt smartphones en streaming diensten op een handige manier met je tv. Je kunt Netflix-video's en YouTube-video's op je tv afspelen vanaf je smartphone of laptop (via de Chrome Browser).
 • Google Home: De innovatieve spraakassistent van Google is je hulp in het dagelijks leven. Hiermee heb je toegang tot het ongelooflijk grote archief van Google aan informatie en kun je het actuele nieuws in de wereld opzoeken.
 • Perfecte combinatie: Dankzij Google Home en Google Chromecast kun je je tv ook via spraakopdrachten bedienen. Met een eenvoudige "Oké Google" plus opdracht kun je bijvoorbeeld het volume aanpassen of een bepaalde serie op Netflix of een andere dienst afspelen.
 • Smart Home: Google denkt nu al in de toekomst en dus is Google Home nu al compatibel met verschillende fabrikanten. Deze bestaan onder andere uit verlichtingstechnologie van Philips Hue en (via de Philips Hue Bridge) Osram LIGHTIFY.

Google Home + Google Chromecast in actie

De Google Home - Smart Speaker & Home Assistant heeft 33 handige functies verdeeld in zes categorieën. Dit bespaart je waardevolle tijd, zowel op het werk als na het werk. De spraakassistent plant je dagelijkse leven zonder enige afwezigheid. Met een eenvoudige "Oké Google" kun je notities of boodschappenlijstjes maken. En ze kunnen op elk moment worden teruggevonden. Optioneel ontvang je ook de gegevens per e-mail. Dankzij de geïntegreerde intelligente spraakherkenning van Google Home kunnen ook andere gebruikers (bijv. kamergenoten, familieleden, etc.) toegang krijgen tot de taalassistent en een individuele database aanmaken. Als je je dag begint met de huidige verkeerssituatie en het weer in de ochtend, ontvang je gepersonaliseerde informatie voor de verschillende gebruikers. Daarnaast biedt Google Home ook veel kleinere functies die zorgen voor je dagelijkse behoefte aan informatie. Je kunt sport, nieuws, definities en -vertalingen in slechts enkele seconden opvragen. Daarnaast zijn een aantal grappige opmerkingen van de spraak assistent natuurlijk ook te ontdekken - zoals zo vaak het geval is met Google.

Dit is de beste manier om de twee allrounders samen te gebruiken!

Google Home kan ook uitstekend worden gebruikt voor entertainment, vooral in combinatie met de Chromecast. Je kunt eenvoudige spraakopdrachten gebruiken om muziek streaming diensten en Netflix op je tv af te spelen door de juiste spraakopdracht te geven. Met de Chromecast wordt het aansluiten van je laptop op je tv via een kabel overbodig en is dit niet meer nodig. In combinatie met Google Home hoef je niet eens in te typen wat je wilt kijken. De set bestaande uit Google Home en Google Chromecast is dus een prachtige introductie tot een comfortabeler leven.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

Je hebt slechts drie stappen nodig om je tv te upgraden. De Google Home onderscheidt zich met een intuïtieve en eenvoudige installatie. Je hebt alleen wifi nodig om het op te zetten.

Productkwaliteit 10

Beide apparaten ondersteunen wifi AC op zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequenties. Zo is videostreaming in 1080p full-HD geen probleem voor deze set.

App/Software 9

In de app vind je de basis instellingen. Je kunt dus je locatie opgeven, andere Smart Home-apparaten in een netwerk opnemen en een specifieke muziek streaming dienst als standaard kiezen. Al het andere wordt gedaan met een spraakopdracht.

Functionaliteit 10

Gecombineerd kun je het volume van YouTube- of smartphone-bestanden selecteren door middel van spraakopdrachten. Google Home biedt daarnaast ook 33 andere functies in zes categorieën.

Betrouwbaarheid 9

De apparaten werken zeer betrouwbaar met elkaar samen. De gegevensoverdracht verloopt ook soepel. Een van de redenen hiervoor is de ondersteuning van de nieuwste internetprotocol.

Ontwerp 9

De Google Home Smart Assistant heeft een aantrekkelijk design met afgeronde vormen. Kenmerkend voor Google: de behuizing is zeer minimalistisch.

Gegevensbescherming 8

De Google Home kan overal geplaatst worden. Je hebt zelf de keuze. De spraakassistent verwerkt je stem en gebruikt de informatie om de spraakherkenning voortdurend te verbeteren.

Prijs-kwaliteit 10

Google Home is een zeer geavanceerde spraakassistent. Het apparaat zorgt ervoor dat je meer uit je dag kan halen en in combinatie met Google Chromecast heb je ook meer entertainment.

Je hebt slechts drie stappen nodig om je tv te upgraden. De Google Home onderscheidt zich met een intuïtieve en eenvoudige installatie. Je hebt alleen wifi nodig om het op te zetten.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen Google Home 9,64 x 9,64 x 14,28 cm
Artikelgewicht Google Home477 g
Luidspreker Google Home2‘‘ Driver en 2‘‘ Dual-woofer
Stroomkabel Google Home1,8m
Installatie
FAQs
Kan ik de Google Home spraakassistent tijdelijk uitschakelen?

Ja, dat is mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is op een knop op het apparaat te drukken en Google Home gaat in de stand-by-modus.

Kan ik bellen met Google Home?

Helaas is deze functie nog niet geïnstalleerd. Het is echter waarschijnlijk dat het in de toekomst zal worden toegevoegd. Het is al te gebruiken in de VS.

Moet ik de zoekopdracht voor serie- of YouTube-video's intypen of kan ik de Google-producten met een spraakopdracht bedienen?

Nee, dat hoeft niet. Een eenvoudige "Oké Google" en de gewenste serie of zoekterm is voldoende. Google Home zal dan voor jou de rest doen.

Welke streaming diensten ondersteunt Google Home?

Google Home ondersteunt momenteel de volgende streaming diensten: Spotify, TuneIn en Netflix. Opmerking: Google Home is alleen geoptimaliseerd voor bepaalde muziek- en audioservices. Mogelijk moet je een abonnement afsluiten of een vergoeding betalen om de service te kunnen gebruiken.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.