9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Home Smart Speaker 2-pack

2

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

2

€ 99,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 189,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Luidsprekers kunnen over meerdere ruimtes gesynchroniseerd worden en centraal aangestuurd worden (bijv. via een smartphone)
Multiroom
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt Google Cast om muziek af te spelen.
Chromecast
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Eenvoudige Installatie

Het duo-pack van de Google Home smart speaker biedt via spraakopdrachten toegang tot de enorme database van Google. Je hebt in totaal 33 thema's om uit te kiezen, die te activeren zijn met "Oké Google". De Google Assistent biedt je informatie over actuele gebeurtenissen, beurskoersen in de hele wereld of zoekt vertalingen voor je op. Dit is slechts een fractie van de mogelijkheden die de Google Home te bieden heeft. Dankzij intelligente spraakherkenning kan Google Assistant onderscheid maken tussen verschillende gebruikers. De Google Home 2-pack is bijzonder goed geschikt voor grotere woningen.


De voordelen van de Google Home in één oogopslag:

 • Tijdbesparend
 • Een informatiebron
 • Een muziek streamer
 • Planner
 • Besturingssysteem voor andere smart home apparaten

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz

De Google Home is een zeer geavanceerde spraakassistent met een uitgebreide Google database. De twee apparaten zijn in staat om in slechts een paar seconden feiten, berichten en woorddefinities voor je op te zoeken. Daarnaast kan je je dagelijkse leven plannen en afspraken of notities naar je smartphone doorsturen. Bovendien kan je via het apparaat muziek streamen of slimme (huishoudelijke) apparaten bedienen en dat alles met slechts één spraakopdracht.

More details
Productinformatie

 • Bespaar tijd: Tegenwoordig zoeken we regelmatig informatie op het internet. Heb je een brandende vraag, wil je de weerverwachting weten of simpelweg een recept, met de Google Home 2-pack kan je thuis door middel van een spraakopdracht eenvoudig het antwoord vinden en tijd besparen.
 • Uitgebreide informatie: Het Google Home 2-pack kan onder andere gebruikt worden als een rekenmachine, woordenboek, voedingsdeskundige en/of encyclopedie in één. Zeg "Oké Google" en ontvang onmiddellijk nauwkeurige informatie.
 • Entertainment: Wil je even ontspannen en lekker bijkomen van een drukke dag, dan biedt Google Home de oplossing. Bedien de tv en speel je Netflix-serie af of stream direct muziekpodcasts of berichten via de geïntegreerde luidspreker door middel van een spraakopdracht.
 • YouTube Music Premium: Geniet nu van video's, liedjes, afspeellijsten en meer met het gratis proefabonnement voor YouTube Premium. Om gebruik te maken van het gratis proefabonnement, klik dan op het YouTube Music Premium-abonnement bij het installeren van je apparaat.
 • Altijd beschikbaar: Geen melk of eieren meer? Voeg het eenvoudig toe aan je boodschappenlijst met de Google Home. Met de 'Mijn Dag'-functie legt Google Home zelfs je hele dagplanning uit of helpt je met verkeersupdates.
 • Compatibiliteit: De Google Home is compatibel met bijvoorbeeld Philips Hue-lampen of JBL-luidsprekers.

Google Home Smart Speaker 2-pack in actie

Overweldigend: de functies van een spraakassistent kunnen in eerste instantie een wat overweldigend effect hebben. Echter wanneer je een kijkje achter de schermen neemt, worden de mogelijkheden en het dagelijks nut snel duidelijk. Zo ook met de Google Home, doordat Google beschikt over een uitgebreide database, kan de Google Home je eenvoudig met informatie voorzien of je ondersteunen met je dagplanning. De spraakassistent kan worden onderverdeeld in zes categorieën/thema's: feiten, entertainment, taken, planning, smart home en tijdverdrijf. Elke categorie heeft spannende functies die gemakkelijk te gebruiken zijn. Afhankelijk van je behoeften kun je ook nieuws, weer, verkeersinformatie en IPO's toevoegen. Google herkent je stem, zodat verschillende configuraties en gerelateerde informatie kan worden opgehaald voor elke gebruiker. Stuur bijvoorbeeld je dagelijkse notities naar jezelf in een e-mail.


Gun jezelf wat tijd om aan het systeem te wennen en zodra je alles onder de knie hebt, maak je snel en eenvoudig gebruik van de verschillende functies die de Google Home te bieden heeft. Converteer eenheden, vertaal woorden, raadpleeg de routeplanner of speel muziek af via de slimme luidspreker in één of meerdere kamers (multiroom). Speel zelfs Netflix of YouTube videos af op je tv met een spraakopdracht. Kortom de Google Home is je persoonlijke assistent en staat voor je klaar, wanneer je hem nodig hebt.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

Download de Google Home app, verbindt de spraakassistent met het internet en volg eenvoudig de stappen.

Productkwaliteit 9

Mooi afgewerkt en het voelt zeer hoogwaardig aan, ondanks het kunststof materiaal.

App/Software 9

In de app verbind je de Google Home met entertainmentproducten, verlichting, thermostaten of speakers. Je kunt instellingen maken op de Google Home en/of de muziekspeler selecteren.

Functionaliteit 9

Bedien smart home apparaten met spraakopdrachten, maak notities, boodschappenlijstjes en afspraken in de kalender. Zoek op woorden of vertalingen, het nieuws, financiën, voeding en andere feiten.

Betrouwbaarheid 9

De zeer uitgebreide database van Google is overduidelijk een groot voordeel. Vragen worden door Google Home zeer gedetailleerd beantwoord en de spraakherkenning verloopt vloeiend dankzij de intelligente software.

Ontwerp 10

Google wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en stijlvolle design. In de toekomst zullen er ook verwisselbare covers (bases) voor individualisering zijn.

Gegevensbescherming 8

Pas na het zeggen van "Oké Google" wordt de Google Home geactiveerd en je aanvraag in de database ingevoerd. De analyse helpt het systeem om de spraakherkenning voortdurend te verbeteren.

Prijs-kwaliteit 9

Of het nu voor thuisgebruik is of als hybride voor je werkplek en thuis, de duo-pack is het waard. Google Home maakt het dagelijks leven gemakkelijker en is zeer geavanceerd.

Download de Google Home app, verbindt de spraakassistent met het internet en volg eenvoudig de stappen.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting9,64 x 9,64 x 14,28 cm
Productgewicht477 g
Luidsprekers2-inch driver en 2-inch dubbele woofer
Stroomkabel1,8 m
Installatie
FAQs
Welke smart home apparaten zijn compatibel met Google Home?

Een overzicht vind je hier.

Met welke muziek streaming diensten is Google Home compatibel?

Google Home is compatibel met Spotify, Google Play Music en TuneIn. Let op: Google Home is alleen geoptimaliseerd voor het streamen van bepaalde muziek- en audioservices. Voor het gebruik hiervan kan een abonnement en/of een vergoeding vereist zijn.

Kan ik mijn agenda synchroniseren?

Ja, dat kan. Afspraken die je via een spraakopdracht naar Google Home stuurt, kunnen automatisch worden toegevoegd in de Google-agenda.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.