9.0
Authorized reseller of Meer van GeoSmartPro

GeoSmartPro AirGo Smart Fan - Slimme Ventilator

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 129,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 112,00 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De GeosmartPro AirGo Smart Fan - Slimme Ventilator brengt een frisse wind in huis als nooit tevoren. Hij is muisstil en kan daarnaast eenvoudig aangestuurd worden via de app of spraakassistentie. Met zijn nauwgezette instellingen kan de Airgo gebruikt worden in bijna elke situatie.

De voordelen van de GeoSmartPro AirGo Smart Fan in één oogopslag:

 • Zeer stil
 • Bediening op afstand
 • Modern design
 • Temperatuurinstellingen
 • Tijdschema's
 • Verschillende standen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

De AirGo smart fan van GeoSmart Pro heeft ons aangenaam verrast. Na de eenvoudige assemblage doet hij het exact zoals je verwacht. De app om de ventilator te bedienen is simpel in gebruik en het toestel is een stuk stiller dan een traditionele ventilator. Het tijdschema heeft wel een limiet van 8 uur, maar dit is in onze ervaring ruim voldoende. Bijzonder handig zijn ook de knoppen op het toestel zelf en de spraakbediening wanneer je je smartphone even niet bij de hand hebt.

Productinformatie

 • Zeer stil: De GeosmartPro Airgo wordt geprezen als één van de stilste ventilatoren op de markt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de Airgo je niet zal storen wanneer hij actief is, ongeacht de stand waarop hij draait.
 • Bediening op afstand: Je kunt de Airgo bedienen vanaf waar dan ook via de app, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ben je thuis, maar heb je je mobieltje niet bij de hand? Geef dan gewoon een spraakcommando.
 • Modern design: Door de zwarte kleur en gestroomlijnde vorm past de GeoSmartPro Airgo Smart Fan perfect in bijna elke omgeving. Hij is niet te opvallend en toch stijlvol.
 • Temperatuurinstellingen: Je kunt naar je persoonlijke voorkeur een temperatuur instellen waarbij de ventilator automatisch aan gaat. De Airgo zal vervolgens de ruimte verfrissen.
 • Tijdschema's: Het is uiterst eenvoudig om in te stellen wanneer de Airgo moet draaien. Dit is vooral handig wanneer je de ventilator 's nachts uit wilt laten gaan.
 • Verschillende standen: Afhankelijk van de omstandigheden kan je de blaaskracht en beweging van de ventilator makkelijk aanpassen via de app. Met vier verschillende standen kan je nauwkeurig afstemmen hoeveel lucht je wilt laten circuleren.

GeoSmartPro AirGo Smart Fan - Slimme Ventilator in actie

De ventilator wordt geleverd in aparte onderdelen en het assembleren is bijzonder eenvoudig. Geen gedoe met ingewikkelde handleidingen of een enorme hoeveelheid gereedschap. Het enige wat je nodig hebt is een schroevendraaier en 5 minuten vrije tijd. Na het installeren moet je enkel nog de app downloaden voor iOS of android, en dan ben je klaar om van de slimme ventilator te genieten.

Volledige controle

Omdat de AirGo Smart Fan tot de nieuwste generatie van ventilatoren behoort, kun je hem volledig naar persoonlijke voorkeur instellen. Je kunt zelf een tijdschema instellen zodat de AirGo automatisch blaast wanneer jij het wilt, of je kunt hem gewoonweg laten beginnen wanneer het te warm is in huis. Met de verschillende blaasstanden kun je de ventilator ook aanpassen aan elke situatie.


Er zijn verschillende mogelijkheden om de ventilator in te stellen. Gebruik de app, geef een spraakcommando of gebruik simpelweg de knoppen op het toestel. De Airgo zal altijd in stilte werken, zodat je met volledige gemoedsrust kunt genieten van een frisse, goed geventileerde ruimte.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen135 x 42 x 40 cm
Gewicht met verpakking6.9 kg
Gewicht zonder verpakking5.6 kg
Timer duurTot 8 uur
Windsnelheid2.4 meter per seconde
Geluid53.9 dB(A)
Draaihoek80 - 90°
Garantie2 jaar
StroomvoorzieningNetstroom (38.1W-220V-240V-50/60Hz)
Installatie
FAQs
Wat is de levensduur van de GeoSmartPro AirGo Smart Fan - Slimme Ventilator?

De GeoSmartPro AirGo Smart Fan - Slimme Ventilator is van hoge kwaliteit en zal jaren meegaan. Bovendien krijg je twee jaar garantie op het product.

Is de GeoSmartPro AirGo Smart Fan moeilijk te installeren?

Nee, de AirGo is gemaakt om makkelijk en snel geassembleerd te worden zonder daardoor stevigheid te verliezen. Je hebt enkel een schroevendraaier nodig bij assemblage.

Kan de GeoSmartPro Airgo makkelijk verplaatst worden?

Ja, dat kan. Omdat de AirGo niet erg zwaar is, kun je hem makkelijk in één stuk verplaatsen.

Kan de GeoSmartPro Airgo 's nachts gebruikt worden?

De Airgo is gemaakt om op elk tijdstip te kunnen werken. Hij heeft een speciale nachtmodus en je kunt hem naar je eigen voorkeuren instellen.

Kunnen meerdere mensen tegelijk de ventilator bedienen?

Ja, dit kan. Je kunt iemand eenvoudig controlerechten geven over de ventilator via de app.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie