8.2
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Vakantiebewateringsset AquaBloom

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 119,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 119,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Eenvoudige Installatie

De vakantiebewateringsset Aquabloom zorgt voor de planten wanneer je er niet bent. Je hoeft alleen het waterreservoir te vullen, de stroomvoorziening gebeurt via het ingebouwde zonnepaneel. Wanneer je gewoon thuis bent is de set eventueel ook te gebruiken, hij zal het tijdrovende water geven van je overnemen.


De voordelen van de GARDENA Aquabloom in één oogopslag:

 • Automatische bewatering
 • Werkt op zonne-energie
 • Bewatert tot wel 20 planten
 • Gebruiksklaar

Expert review
8.2
Getest door tink expert
Moritz

AquaBloom is een uitstekende oplossing om je planten te verzorgen terwijl je onderweg bent. We zijn erg onder de indruk door de flexibiliteit van de set. De lengte van de slang en de hoeveelheid accessoires maken talloze configuraties mogelijk, bovendien kun je je opstelling altijd eenvoudig aanpassen. Je hoeft ook niet steeds nieuwe batterijen te kopen voor de AquaBloom omdat hij zichzelf oplaadt met het zonnepaneel.

Productinformatie

 • Automatische bewatering: Dankzij de bewateringsset heb je geen omkijken meer naar je planten. Je hoeft alleen af en toe het waterreservoir bij te vullen.
 • Werkt op zonne-energie: Je hoeft de set niet op te laden of telkens van batterijen te voorzien; hij laadt vanzelf op dankzij de geïntegreerde zonnepanelen.
 • Bewatert tot wel 20 planten: Met een enkele bewateringsset kun je voor alle planten op je terras of balkon zorgen. Je kunt er maximaal 20 planten mee bewateren.
 • Gebruiksklaar: De set bevat een 3-in-1 hoofdunit bestaand uit een pomp, een besproeiingscomputer en een zonnepaneel. Je hoeft hem alleen op een zonnige plek te plaatsen en je kunt meteen aan de slag.

De GARDENA Aquabloom in actie

AquaBloom is een flexibele set die je makkelijk kunt aanpassen aan je balkon of terras. De handzame hoofdunit kun je aan een bloempot of aan de muur hangen of op een tafel plaatsen. Door de meegeleverde koppelstukken en de slang kun je je bewateringssysteem uitbreiden, maar ook simpel houden.

Altijd een oplossing

Er zijn 14 vooraf ingestelde bewateringsprogramma's op de hoofdunit geïnstalleerd, die elk verschillen in frequentie en hoeveelheid water van de bewatering. Het water wordt vanuit het waterreservoir aangezogen en via de slangen, koppelstukken en uiteindelijk de druppelaars in de plantenbakken gedruppeld. Zelfs aan de stroomvoorziening is gedacht. De meegeleverde batterijen worden met behulp van de zonnepanelen opgeladen zodat je altijd van goed verzorgde planten kunt genieten, ongeacht hoe lang je weg bent geweest.

Voor de installatie van de bewateringsset heb je geen gereedschap nodig, alleen een schaar om de slang op maat te knippen. De koppelstukken en druppelaars bevestig je vervolgens gemakkelijk aan de slang. Wanneer je je balkon of terras opnieuw inricht, haal je de slangen gemakkelijk los om een nieuw systeem te ontwerpen.

Lees meer
Expert review
8.2
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

StroomvoorzieningZonne-energie
Oplaadbare batterijen
Lengte slang20 m
Inhoud doos1x Handleiding
20x Inline druppelaar 0,5 l/h
15x Haring
3x Oplaadbare AA-batterijen 1,2 V
8x T-stuk
8x Eindstuk
1x Filter
1x Slang 20 m
Installatie
FAQs
Wordt de GARDENA Vakantiebewateringsset AquaBloom met een waterreservoir geleverd?

Nee, de GARDENA Vakantiebewateringsset AquaBloom wordt zonder waterreservoir geleverd. Je kunt hiervoor elke bak of emmer gebruiken.

Tot welke hoogte kan AquaBloom water omhoog pompen?

De maximale hoogte hiervoor bedraagt 1,8 meter.

Moet ik AquaBloom met wifi verbinden?

Nee, AquaBloom werkt zonder wifi of bluetooth. Je hoeft alleen tijdschema's in te stellen met behulp van de knop op de hoofdunit.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.