8.3
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart Water Control

Aanbevolen verkoopsprijs € 159,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 159,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De GARDENA Smart Water Control maakt het mogelijk om de watertoevoer naar je tuin automatisch en op afstand te regelen. De besproeiingscomputer neemt daarmee het tijdrovende water geven van je over. Voor dit product heb je een GARDENA Smart Gateway nodig, zodat je via de app de besproeiingscomputer kunt instellen met bijvoorbeeld tijdschema's.


De voordelen van de GARDENA Smart Water Control in één oogopslag:

 • Besturing via de app
 • Geïntegreerde vorstwaarschuwing
 • Eenvoudige installatie
 • Stel tijdschema's in

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

De Smart Water Control is een uitstekende toevoeging for elke slimme tuin. Je sluit de besproeiingscomputer eenvoudig aan tussen je bestaande kraan en tuinslang en kiest de juiste instellingen in de GARDENA app. De tijdschema's zorgen ervoor dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan water geven en dus altijd moeiteloos kunt genieten van een goed verzorgde tuin.

Productinformatie

 • Besturing via de app: Je kunt de GARDENA Smart Water Control eenvoudig via de app bedienen wanneer je hem met een Smart Gateway hebt verbonden.
 • Geïntegreerde vorstwaarschuwing: De ingebouwde temperatuursensor verzendt een waarschuwing wanneer het dreigt te koud te worden. Zo heb je genoeg tijd om je GARDENA producten veilig op te bergen.
 • Eenvoudige installatie: Voor de installatie van de Smart Water Control Set heb je geen gereedschap nodig. Je hoeft alleen de Smart Water Control tussen je kraan en je tuinslang te plaatsen en de Gateway met je router te verbinden.
 • Stel tijdschema's in: De Smart Water Control Set is in staat om de watertoevoer naar je tuin geheel automatisch te regelen. Hiervoor stel je gemakkelijk een tijdschema in in de GARDENA app. Wanneer je de watertoevoer handmatig wilt bedienen is dit natuurlijk ook mogelijk, met een simpele druk op de knop.

De GARDENA Smart Water Control in actie

Om de GARDENA Smart Water Control te gebruiken heb je een GARDENA Smart Gateway nodig en hij is dus bedoeld als een uitbreiding voor een bestaand GARDENA systeem. De Smart Water Control stuurt draadloos informatie naar de Gateway, die deze gegevens weer doorstuurt naar de GARDENA Smart System app op je smartphone of tablet.

Beleef de tuin van de toekomst

De GARDENA Smart Water Control zorgt voor een revolutie op het gebied van efficiënt waterbeheer en bespaart je veel tijd en moeite. De Smart Water Control is geschikt voor iedereen die het werk in de tuin efficiënter wil maken en maakt automatische besproeiing naar behoefte mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat het gazon van maandag tot vrijdag van 17:00 - 18:00 uur moet worden besproeid. Het systeem voert dan het schema uit zoals gespecificeerd. Als je een extra watersensor hebt, zal het systeem ook detecteren of de grond te droog of te nat is en zal daarop de watertoevoer instellen


Met de GARDENA Smart System app zijn er 6 besproeiingen per dag tussen 1 minuut en 10 uur in te stellen, en voor elke dag van de week kun je verschillende schema's maken. Dat maakt het systeem dus erg flexibel en geschikt voor elke omgeving en elke tuin.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Besproeiingen per dag6
Besproeiingsduur1 minuut - 10 uur
Minimale werkdruk0,5 bar
Maximale werkdruk12 bar
Energievoorziening3 x AA 1,5 V alkaline batterij (LR6, niet meegeleverd)
Draad26,5 mm (G3/4)
33,3 mm (G1)
Installatie
FAQs
Hoe wordt de GARDENA Smart Water Control van stroom voorzien?

Om de GARDENA Smart Water Control van stroom te voorzien heb je drie AA 1,5 V Alkaline batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.

Heb je een wifi verbinding nodig om de GARDENA Smart Water Control Set te gebruiken?

Ja, om van alle functionaliteit van de GARDENA Smart Water Control gebruik te maken dient deze verbonden te worden met een GARDENA Smart Gateway. De Gateway wordt aan de router aangesloten en verzendt via wifi de gegevens naar je smartphone of tablet.

Wordt er een tuinslang meegeleverd met de GARDENA Smart Water Control?

Nee, er wordt geen sproeier of tuinslang met de Smart Water Control meegeleverd.

Kun je meerdere tuinslangen aan de GARDENA Smart Water Control aansluiten?

Aan de Smart Water Control kan slechts één tuinslang worden aangesloten. Het is wel mogelijk om diverse koppelstukken aan de Smart Water Control aan te sluiten, waardoor je alsnog verschillende gebieden kunt besproeien.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.