8.3
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Smart Water Control Set incl. Gateway

Aanbevolen verkoopsprijs € 229,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 209,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de GARDENA Smart Water Control Set kun je je tuin automatisch en naar de behoeften van je tuin besproeien. De Smart Water Control is de verbinding tussen de kraan en de tuinslang. Met de gratis GARDENA Smart System app kun je de watertoevoer naar je tuin altijd en overal eenvoudig regelen.


De voordelen van de Smart Water Control Set in één oogopslag:

 • Automatisch of handmatig besproeien
 • Geïntegreerde vorst waarschuwing
 • Bediening op afstand
 • Eenvoudige installatie

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

De GARDENA Smart Water Control Set heeft ons overtuigd met veelzijdige instelmogelijkheden die eenvoudig via je smartphone of tablet te bedienen zijn. De vorst waarschuwing is erg handig en vooral in combinatie met een watersensor kun je je tuin echt slim maken.

Productinformatie

 • Automatisch of handmatig besproeien: De Smart Water Control Set is in staat om de watertoevoer naar je tuin geheel automatisch te regelen. Hiervoor stel je gemakkelijk een tijdschema in in de GARDENA app. Wanneer je de watertoevoer handmatig wilt bedienen is dit natuurlijk ook mogelijk met een simpele druk op de knop.
 • Geïntegreerde vorst waarschuwing: De ingebouwde temperatuursensor verzendt een waarschuwing wanneer het dreigt te koud te worden. Zo heb je genoeg tijd om je GARDENA producten veilig op te bergen.
 • Bediening op afstand: Met de GARDENA Smart System app, die gratis verkrijgbaar is voor iOS en Android, kun je altijd en overal je slimme tuin bedienen.
 • Eenvoudige installatie: Voor de installatie van de Smart Water Control Set heb je geen gereedschap nodig. Je hoeft alleen de Smart Water Control tussen je kraan en je tuinslang te plaatsen en de Gateway met je router te verbinden.

De GARDENA Smart Water Control Set in actie

De in de Smart Water Control Set inbegrepen Gateway kan onopvallend thuis worden geplaatst en is via de router met het internet verbonden. De Smart Water Control stuurt draadloos informatie naar de Gateway, die deze gegevens weer doorstuurt naar de GARDENA Smart System app op je smartphone of tablet.

Beleef de tuin van de toekomst

De GARDENA Smart Water Control zorgt voor een revolutie op het gebied van efficiënt waterbeheer en bespaart je veel tijd en moeite. De Smart Water Control is geschikt voor iedereen die het werk in de tuin efficiënter wil maken en maakt automatische besproeiing naar behoefte mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat het gazon van maandag tot vrijdag van 17:00 - 18:00 uur moet worden besproeid. Het systeem voert dan het schema uit zoals gespecificeerd. Als je een extra watersensor hebt, zal het systeem ook detecteren of de grond te droog of te nat is en zal daarop de watertoevoer instellen.


Met de GARDENA Smart System app zijn er 6 besproeiingen per dag tussen 1 minuut en 10 uur in te stellen, en voor elke dag van de week kun je verschillende schema's maken. Dat maakt het systeem dus erg flexibel en geschikt voor elke omgeving en elke tuin.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Besproeiingen per dag6
Besproeiingsduur1 minuut - 10 uur
Minimale werkdruk0,5 bar
Maximale werkdruk12 bar
Energievoorziening3 x AA 1,5 V alkaline batterij (LR6, niet meegeleverd)
Draad26,5 mm (G3/4)
33,3 mm (G1)
Inhoud doos1x GARDENA Smart Gateway
1x GARDENA Smart Water Control
Installatie
FAQs
Heb je een wifi verbinding nodig om de GARDENA Smart Water Control Set te gebruiken?

Ja, om de GARDENA Smart Water Control Set te gebruiken heb je een wifi verbinding nodig. De Gateway wordt aan de router aangesloten en verzendt via wifi de gegevens naar je smartphone of tablet.

Hoe wordt de GARDENA Smart Water Control van stroom voorzien?

Om de GARDENA Smart Water Control van stroom te voorzien heb je drie AA 1,5 V Alkaline batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd.

Wordt er een tuinslang meegeleverd met de GARDENA Smart Water Control Set?

In de set zijn alleen de Smart Water Control en de Gateway inbegrepen. Een tuinslang of sproeier wordt dus niet meegeleverd.

Kun je meerdere tuinslangen aan de GARDENA Smart Water Control aansluiten?

Aan de Smart Water Control kan slechts één tuinslang worden aangesloten. Het is wel mogelijk om diverse koppelstukken aan de Smart Water Control aan te sluiten, waardoor je alsnog verschillende gebieden kunt besproeien.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.