9.0
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Smart System Start-Set met SILENO city 500 + Reservemessen

1

€ 17,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 17,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.199,00 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de GARDENA Smart System Start Set kun je van je tuin een unieke plek maken zonder dat je zelf veel werk hoeft te verzetten. De set bevat de SILENO city 500m² maaimachine, een Water Control controlemodule, een slimme sensor en een Gateway. Na verloop van tijd zal een robotmaaier beginnen te slijten en de messen zijn daarvoor het kwetsbaarst. Je ontvangt negen GARDENA reservemessen in deze set. Ze zijn voldoende om de messen van je slimme SILENO tot drie keer toe volledig te verwisselen.

De voordelen van GARDENA Smart System Start-Set met SILENO City 500 + Reservemessen in één oogopslag:

 • Bewateren volgens schema
 • Geïntegreerde vorstwaarschuwing
 • Nauwkeurig maaien
 • Volledige controle over de app
 • Eenvoudig te vervangen

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Deze set maakt tuinieren makkelijk. Of het nu gaat om het besproeien of het maaien van het gazon, alles gebeurt autonoom en slim. Alle onderdelen van het systeem sluiten mooi op elkaar aan, zodat je tuin goed wordt onderhouden. Het gras is nooit meer groener aan de overkant! De reservemessen zijn een must-have voor iedereen met een GARDENA robotmaaier. De installatie is eenvoudig en in een mum van tijd maait je grasmaaier weer als nieuw

Productinformatie

 • Bewateren volgens schema: De GARDENA smart Water Control sproeit je tuin op betrouwbare wijze en volgens jouw behoeften. De tijden kunnen hiervoor in de app worden ingesteld. Dit is vooral praktisch als je op vakantie bent of op reis.
 • Geïntegreerde vorstwaarschuwing: Te koud buiten? De GARDENA smart Water Control geeft je een vroegtijdige waarschuwing. Daarna kan het apparaat worden gedemonteerd en veilig worden opgeslagen voor de winter.
 • Nauwkeurig maaien: Met de Sileno city 500 m² wordt je gazon een echte eye-catcher. Hij maait uiterst nauwkeurig tot aan de randen van je gazon en is eenvoudig te bedienen via de app. Je kunt schema's maken zodat de maaimachine het werk zelfstandig kan starten en afmaken.
 • Volledige controle over de app: De GARDENA app is gratis beschikbaar voor iOS en Android. In de GARDENA app kun je alles in de gaten houden wat er in je tuin gebeurt. Hier kun je de apparatuur instellen en individueel bedienen.
 • Eenvoudig te vervangen: Voor het vervangen van de bladen van je GARDENA robotmaaier heb je alleen een schroevendraaier nodig. Na een paar minuten kan de grasmaaier weer aan de slag.

GARDENA Smart System Start-Set met SILENO City 500 + Reservemessen in actie

De set bevat alles wat je tuin nodig heeft. Dankzij de sensoren reageert de set direct als je tuin te droog is. Het gemaaide gras dat blijft liggen fungeert als natuurlijke bemesting en zo wordt je tuin een compleet ecosysteem dat weinig onderhoud nodig heeft. De GARDENA Smart Sensor is een uitbreidingsmodule voor de GARDENA Gateway. De sensor meet betrouwbaar de doorslaggevende vitale waarden van je tuin. Het geeft je meetwaarden voor bodemvochtigheid, buitentemperatuur en lichtintensiteit. Je kunt deze waarden gebruiken als basis voor je individuele waterbeheer.

Je tuin altijd perfect in conditie

Het systeem wordt aangevuld met de slimme Water Control controlemodule. Het neemt het water geven van planten over. De slimme Water Control werkt op batterijen en is compatibel met gebruikelijke waterkranen. De slimme grasmaaier neemt het maaien helemaal zelf over. Hij is bijzonder geschikt voor tuinen met een gazonoppervlakte tussen 20 en maximaal 500 m². Voor de communicatie tussen de units ontvangt je ook de GARDENA smart Gateway. Deze is het controlecentrum van je GARDENA smart system.


De GARDENA reservemessen zorgen ervoor dat je maaimachine altijd het perfecte maairesultaat levert. Met de vlijmscherpe messen wordt je gazon precies en gelijkmatig gemaaid. De accessoireset bevat negen reservemessen en de bijbehorende schroeven voor de bevestiging. De bladen zijn met een paar eenvoudige stappen te vervangen. Eerst zet je de robotmaaier uit en draai je hem om. Met een schroevendraaier haal je gemakkelijk de oude bladen los en installeer je de reservemessen. Binnen een paar minuten kan de robotmaaier zijn werk weer doen.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


GARDENA Smart System Start-Set met SILENO City 500

Product afmetingen Grasmaaier: 55 x 38 x 23 mm
Gewicht Grasmaaier: 7.3 kg
Maaihoogte 20-50 mm
Maximale helling 35%
Maaibreedte 17 cm
Geluidsvermogen 58 dB
Inhoud doos GARDENA SILENO City 500
GARDENA smart Gateway
GARDENA smart Water Control
GARDENA smart Sensor

GARDENA Reservemessen voor Robotmaaiers

Productafmetingen 3 4 x 1 7 x 0 1 mm
Geschikt voor Alle robotmaaiers van de GARDENA SILENO serie
Product gewicht 599 g
Inhoud doos 9x reservemes
9x reserveschroef
Installatie
FAQs
Waar bewaar ik mijn GARDENA smart SILENO City 500 in de winter?

Er zijn verschillende opties: je kunt je GARDENA smart SILENO City 500 aan elke muur bevestigen met behulp van de GARDENA muurbevestiging of je kunt hem beschermen met de GARDENA opbergtas.

Hoeveel besproeiingsslangen kan ik aansluiten op de GARDENA smart Water Control?

Er kan één besproeiingsslang worden aangesloten op de GARDENA smart Water Control aansluitmodule.

Hoe werkt de draadloze verbinding van de GARDENA smart Sensor?

De gegevens die door de GARDENA smart Sensor worden gemeten worden draadloos naar de gewenste GARDENA smart Gateway gestuurd. Alleen de smart Gateway kan de gegevens naar de app sturen.

Waarom is het nodig de GARDENA Reservemessen voor Robotmaaiers aan te schaffen?

Na verloop van tijd zul je merken dat de messen van je robotmaaier niet meer zo scherp zijn als aan het begin. Om een perfect maairesultaat te waarborgen kun je met deze set GARDENA reservemessen voor robotmaaiers de oude messen van je maaier vervangen.

Hoevaak moet ik de messen van mijn GARDENA robotmaaier vervangen?

De levensduur van de messen van een grasmaaier zijn sterk afhankelijk van omstandigheden en hoevaak de maaier wordt gebruikt. Daarom raden wij aan om eens in de zoveel tijd de messen voorzichtig te controleren met je hand of een stuk papier. Het is belangrijk dat je daarvoor de GARDENA robotmaaier omdraait en zeker weet dat hij uit is gezet.

Hoeveel GARDENA reservemessen zijn in dit pakket inbegrepen?

Je krijgt 9 reservemessen. Dat is voldoende om de complete set bladen drie keer te verwisselen.

Zijn de GARDENA reservemessen voor robotmaaiers geschikt voor alle GARDENA SILENO modellen?

Ja de reservemessen zijn compatibel met alle SILENO modellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.