8.7
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart SILENO life 750 - Robotgrasmaaier incl. Gateway

Aanbevolen verkoopsprijs € 1.199,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 1.199,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Leun achterover en laat de GARDENA Smart SILENO life 750 Maairobot het werk voor je doen. Hij maait je gazon zelfstandig, je kunt de maaihoogte op elk gewenst moment met een druk op de knop selecteren en tijden instellen waarop de maairobot automatisch moet beginnen met maaien.


De voordelen van de GARDENA smart SILENO life 750 in één oogopslag:

 • Geschikt voor complexe gazons
 • Efficiënte werking
 • Diefstalbescherming
 • Laat geen sporen achter
 • Natuurlijke bemesting
 • Maait ook bij regen

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Moritz

Gemakkelijk tuinieren: met de GARDENA smart SILENO life 750 kun je je tuin uitgebreid verzorgen zonder dat je zelf achter een grasmaaier hoeft te lopen. Gebruik de smartphone app om de robotmaaier in te stellen zodat hij je vervolgens het werk uit handen kan nemen. De begrenzingsdraad helpt om het te maaien gebied af te bakenen zodat alleen de plekken die jij gemaaid wilt hebben daadwerkelijk gemaaid worden.

Productinformatie

 • Geschikt voor complexe gazons: De GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO life 750 kan elke taak aan. Hij maait tot 750 vierkante meter op zichzelf, zonder dat je hem extra instructies hoeft te geven.
 • Efficiënte werking: De SensorControl-technologie bepaalt de snelheid van de groei van het gazon en past het werk van de robotgrasmaaier daarop aan. Dit maakt individuele verzorging op maat van je tuin mogelijk.
 • Diefstalbescherming: De GARDENA smart SILENO Life 750 is met een pincode en een alarmfunctie beveiligd tegen diefstal.
 • Laat geen sporen achter: Dankzij de EasyPassage-functie vindt de GARDENA robotgrasmaaier zijn weg, zelfs door smalle, ontoegankelijke doorgangen in je tuin, zonder sporen achter te laten.
 • Natuurlijke bemesting: De GARDENA smart SILENO Life laat gemaaid gras gewoon liggen, wat dient als een natuurlijke meststof die de groei van je gazon bevordert.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken. Wanneer het hevig begint te hagelen of stormen, kun je met de GARDENA app de maairobot eenvoudig terug naar het laadstation sturen.

GARDENA smart SILENO life 750 maairobot in actie

Met de GARDENA maairobot is de verzorging van je tuin niet langer een karwei. De GARDENA smart SILENO life 750 neemt deze taak op zich. Hij maait je gazon op de momenten dat je hebt aangegeven in de app en op de ingestelde maaihoogte. Hij laat het gemaaide gras liggen, dit fungeren vervolgens als een natuurlijke meststof en zorgt ervoor dat je gazon dichter groeit. Hij maait tot 750 vierkante meter betrouwbaar en zelfstandig, zelfs door smalle doorgangen.

Eenvoudige besturing

De bediening is flexibel en comfortabel. Je kunt instellingen maken via je smartphone om je GARDENA maairobot aan te passen aan je tuin. Het is ook mogelijk om de maaimachine zelf te bedienen via het bedieningspaneel boven op de slimme grasmaaier. Het reinigen is ook eenvoudig, open simpelweg de deksel en verwijder de restanten met de tuinslang. Bepaal de oppervlakte waar de GARDENA maairobot moet maaien door het te maaien gebied af te bakenen met behulp van de begrenzingsdraad.


De GARDENA robotmaaier maakt het onderhouden van de tuin een stuk gemakkelijker. Gebruik de tijd die je normaal zou steken in het onderhoud van je gazon voor de leukere dingen in het leven.

Lees meer
Expert review
8.7
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen58 x 39 x 23 cm
Gewicht7,3 kg
Maximale maaioppervlakte750 m² +/- 20%
Maximale helling35%
Maaihoogte20 - 50 mm
Geluidsniveau58 dB
Maaibreedte22 cm
Inhoud doosGARDENA smart SILENO life 750
GARDENA Smart Gateway
Laadstation
Begrenzingsdraad 200 m
300x Haringen
Installatie
FAQs
Waar bewaar ik mijn GARDENA smart SILENO life 750 in de winter?

Er zijn verschillende opties: je kunt je GARDENA smart SILENO life 750 aan elke muur bevestigen met behulp van de GARDENA muurbevestiging of je kunt hem beschermen met de GARDENA opbergtas.

Wat moet ik doen als de begrenzingskabel van de slimme SILENO life 750 beschadigd of doorgesneden is?

Je kunt de begrenzingskabel eenvoudig repareren met behulp van de GARDENA reparatieset voor begrenzingskabels zodat je niet de volledige kabel hoeft te vervangen.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes te koop voor de GARDENA robotmaaiers. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie