8.8
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart SILENO life 750 + Reservemessen

1

€ 1.199,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 1.199,99

1

€ 17,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 17,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.217,98 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Leun achterover en laat de GARDENA Smart SILENO life 750 Maairobot het werk voor je doen. Hij maait je gazon zelfstandig, je kunt de maaihoogte op elk gewenst moment met een druk op de knop selecteren en tijden instellen waarop de maairobot automatisch moet beginnen met maaien. Na verloop van tijd zal een robotmaaier beginnen te slijten en de messen zijn daarvoor het kwetsbaarst. Het is daarom raadzaam om de messen regelmatig te vervangen. Je ontvangt negen GARDENA reservemessen in deze set.

De voordelen van GARDENA smart SILENO life 750 + Reservemessen in één oogopslag:

 • Geschikt voor complexe gazons
 • Efficiënte werking
 • Diefstalbescherming
 • Laat geen sporen achter
 • Eenvoudig te vervangen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Gemakkelijk tuinieren: met de GARDENA smart SILENO life 750 kun je je tuin uitgebreid verzorgen zonder dat je zelf achter een grasmaaier hoeft te lopen. Gebruik de smartphone app om de robotmaaier in te stellen zodat hij je vervolgens het werk uit handen kan nemen. Deze set reservemessen is een must-have voor iedereen met een GARDENA robotmaaier. De installatie is eenvoudig en in een mum van tijd maait je grasmaaier weer als nieuw.

Productinformatie

 • Geschikt voor complexe gazons: De GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO life 750 kan elke taak aan. Hij maait tot 750 vierkante meter op zichzelf, zonder dat je hem extra instructies hoeft te geven.
 • Efficiënte werking: De SensorControl-technologie bepaalt de snelheid van de groei van het gazon en past het werk van de robotgrasmaaier daarop aan. Dit maakt individuele verzorging op maat van je tuin mogelijk.
 • Diefstalbescherming: De GARDENA smart SILENO Life 750 is met een pincode en een alarmfunctie beveiligd tegen diefstal.
 • Laat geen sporen achter: Dankzij de EasyPassage-functie vindt de GARDENA robotgrasmaaier zijn weg, zelfs door smalle, ontoegankelijke doorgangen in je tuin, zonder sporen achter te laten.
 • Eenvoudig te vervangen: Voor het vervangen van de bladen van je GARDENA robotmaaier heb je alleen een schroevendraaier nodig. Na een paar minuten kan de grasmaaier weer aan de slag.

GARDENA smart SILENO life 750 + Reservemessen in actie

Met de GARDENA maairobot is de verzorging van je tuin niet langer een karwei. De GARDENA smart SILENO life 750 neemt deze taak op zich. Hij maait je gazon op de momenten dat je hebt aangegeven in de app en op de ingestelde maaihoogte. Hij laat het gemaaide gras liggen, dit fungeren vervolgens als een natuurlijke meststof en zorgt ervoor dat je gazon dichter groeit. Hij maait tot 750 vierkante meter betrouwbaar en zelfstandig, zelfs door smalle doorgangen.

Eenvoudige besturing

De bediening is flexibel en comfortabel. Je kunt instellingen maken via je smartphone om je GARDENA maairobot aan te passen aan je tuin. Het is ook mogelijk om de maaimachine zelf te bedienen via het bedieningspaneel boven op de slimme grasmaaier. Het reinigen is ook eenvoudig, open simpelweg de deksel en verwijder de restanten met de tuinslang. Bepaal de oppervlakte waar de GARDENA maairobot moet maaien door het te maaien gebied af te bakenen met behulp van de begrenzingsdraad.


De GARDENA reservemessen zorgen ervoor dat je maaimachine altijd het perfecte maairesultaat levert. Met de vlijmscherpe messen wordt je gazon precies en gelijkmatig gemaaid. De accessoireset bevat negen reservemessen en de bijbehorende schroeven voor de bevestiging. De bladen zijn met een paar eenvoudige stappen te vervangen. Eerst zet je de robotmaaier uit en draai je hem om. Met een schroevendraaier haal je gemakkelijk de oude bladen los en installeer je de reservemessen. Binnen een paar minuten kan de robotmaaier zijn werk weer doen.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details


GARDENA smart SILENO life 750 - Robotgrasmaaier incl. Gateway

Productafmetingen 58 x 39 x 23 cm
Gewicht 7 3 kg
Maximale maaioppervlakte 750 m² +/- 20%
Maximale helling 35%
Maaihoogte 20 - 50 mm
Geluidsniveau 58 dB
Maaibreedte 22 cm
Inhoud doos GARDENA smart SILENO life 750
GARDENA Smart Gateway
Laadstation
Begrenzingsdraad 200 m
300x Haringen

GARDENA Reservemessen voor Robotmaaiers

Productafmetingen 3 4 x 1 7 x 0 1 mm
Geschikt voor Alle robotmaaiers van de GARDENA SILENO serie
Product gewicht 599 g
Inhoud doos 9x reservemes
9x reserveschroef
Installatie
FAQs
Waar bewaar ik mijn GARDENA smart SILENO life 750 in de winter?

Er zijn verschillende opties: je kunt je GARDENA smart SILENO life 750 aan elke muur bevestigen met behulp van de GARDENA muurbevestiging of je kunt hem beschermen met de GARDENA opbergtas.

Wat moet ik doen als de begrenzingskabel van de slimme SILENO life 750 beschadigd of doorgesneden is?

Je kunt de begrenzingskabel eenvoudig repareren met behulp van de GARDENA reparatieset voor begrenzingskabels zodat je niet de volledige kabel hoeft te vervangen.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes te koop voor de GARDENA robotmaaiers. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Waarom is het nodig de GARDENA Reservemessen voor Robotmaaiers aan te schaffen?

Na verloop van tijd zul je merken dat de messen van je robotmaaier niet meer zo scherp zijn als aan het begin. Om een perfect maairesultaat te waarborgen kun je met deze set GARDENA reservemessen voor robotmaaiers de oude messen van je maaier vervangen.

Hoevaak moet ik de messen van mijn GARDENA robotmaaier vervangen?

De levensduur van de messen van een grasmaaier zijn sterk afhankelijk van omstandigheden en hoevaak de maaier wordt gebruikt. Daarom raden wij aan om eens in de zoveel tijd de messen voorzichtig te controleren met je hand of een stuk papier. Het is belangrijk dat je daarvoor de GARDENA robotmaaier omdraait en zeker weet dat hij uit is gezet.

Hoeveel GARDENA reservemessen zijn in dit pakket inbegrepen?

Je krijgt 9 reservemessen. Dat is voldoende om de complete set bladen drie keer te verwisselen.

Zijn de GARDENA reservemessen voor robotmaaiers geschikt voor alle GARDENA SILENO modellen?

Ja de reservemessen zijn compatibel met alle SILENO modellen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.