8.8
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart SILENO life 1250 - Robotgrasmaaier incl. Gateway

Aanbevolen verkoopsprijs € 1.599,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.419,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Laat het tuinieren maar aan de GARDENA smart SILENO life 1250 over. Met een aanbevolen gazonoppervlakte tot 1250 m² maait de GARDENA smart SILENO life 1250 maairobot ook middelgrote tuinen volautomatisch. Dankzij EasyPassage zijn zelfs smalle doorgangen geen probleem voor de slimme maaimachine, en dat zonder geluidsoverlast dankzij de Silent Drive-motoren.


De voordelen van de GARDENA smart SILENO life 1250 - Robotgrasmaaier incl. Gateway in één oogopslag:

 • Geschikt voor complexe gazons
 • Efficiënte werking
 • Diefstalbescherming
 • Laat geen sporen achter
 • Natuurlijke bemesting
 • Maait ook bij regen

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

De GARDENA smart SILENO life 1250 is een must-have voor elke tuin. De robot maakt het mogelijk om altijd van een goed verzorgd gazon te genieten, zonder er veel tijd en moeite in te hoeven steken. Bovendien is de bediening via de GARDENA app erg handig, je kunt alle instellingen eenvoudig vanuit je luie stoel aanpassen.

Productinformatie

 • Geschikt voor complexe gazons: De GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO Life 1250 kan elke taak aan. Hij maait tot 1250 vierkante meter op zichzelf, zonder dat je hem extra instructies hoeft te geven.
 • Efficiënte werking: De SensorControl-technologie bepaalt de snelheid van de groei van het gazon en past het werk van de robotgrasmaaier daarop aan. Dit maakt individuele verzorging op maat van je tuin mogelijk.
 • Diefstalbescherming: De GARDENA smart SILENO Life 1250 is met een pincode en een alarmfunctie beveiligd tegen diefstal.
 • Laat geen sporen achter: Dankzij de EasyPassage-functie vindt de GARDENA robotgrasmaaier zijn weg, zelfs door smalle, ontoegankelijke doorgangen in je tuin, zonder sporen achter te laten.
 • Natuurlijke bemesting: De GARDENA smart SILENO Life laat gemaaid gras gewoon liggen, wat dient als een natuurlijke meststof die de groei van je gazon bevordert.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken. Wanneer het hevig begint te hagelen of stormen, kun je met de GARDENA app de maairobot eenvoudig terug naar het laadstation sturen.

GARDENA smart SILENO life 1250 - Robotgrasmaaier incl. Gateway

Beleef je tuin op een nieuwe manier met de slimme SILENO life 1250. Hij maait het gazon betrouwbaar en netjes, en laat een prachtig gazon achter. Vooral handig is dat hij ook in de regen kan blijven maaien. De accu van de maaimachine kan met gemak hellingen tot 30% aan. Ook schuine en kleine gazons zijn geen probleem

GARDENA maakt je tuin slim

Maak weer goed gebruik van je tijd met de GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO Life. Geniet van een hoog niveau van comfort door de eenvoudige installatie, toepassing en planning van het GARDENA smart system. Met de GARDENA Smart System app kun je eenvoudig vanaf je smartphone of tablet je GARDENA producten bedienen. Stel de gewenste maaihoogte in via de app en de maairobot bepaalt zelf wanneer en hoe vaak hij maait. Om dit proces te bepalen, wordt gebruik gemaakt van de SensorControl-technologie. Dit bepaalt automatisch de groei van je gazon. Bovendien is de maaimachine beveiligd tegen diefstal door middel van een pincode en een alarmfunctie.


Geniet van je vrije tijd in een goed onderhouden tuin, zonder er veel tijd en moeite in te hoeven steken.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen58 x 39 x 23 cm
Gewicht7,3 kg
Maximale maaioppervlakte1250 m² +/- 20%
Maximale helling35%
Maaihoogte20 - 50 mm
Geluidsniveau58 dB
Maaibreedte22 cm
Inhoud doosGARDENA smart SILENO life 1250
GARDENA Smart Gateway
Laadstation
Begrenzingsdraad 200 m
300x Haringen
Installatie
FAQs
Waar bewaar ik mijn GARDENA smart SILENO life 1250 in de winter?

Er zijn verschillende opties: je kunt je GARDENA smart SILENO life 1250 aan elke muur bevestigen met behulp van de GARDENA muurbevestiging of je kunt hem beschermen met de GARDENA opbergtas.

Wat moet ik doen als de begrenzingskabel van de slimme SILENO life 1250 beschadigd of doorgesneden is?

Je kunt de begrenzingskabel eenvoudig repareren met behulp van de GARDENA reparatieset voor begrenzingskabels zodat je niet de volledige kabel hoeft te vervangen.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes te koop voor de GARDENA robotmaaiers. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.