9.0
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart SILENO city 250 + smart Power Adapter

1

€ 999,99 € 879,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 999,99 € 879,95

1

€ 56,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 56,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink Discount Only with tink you receive volume and bundle discounts € 0,00

€ 888,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Special Profiteer nu van : €100,- cashback, gratis bovengrondse aanleg of een gratis garage bij aankoop van een Gardena (slimme) Robotmaaier.

Meer informatie over de refundactie vind je hier

Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

Dankzij de GARDENA smart SILENO city 250 hoeft een goed verzorgd gazon niet veel moeite te kosten. Na een eenvoudige installatie zal de robotmaaier zowel automatisch maaien als opladen. De slimme grasmaaier is bovendien vanuit je luie stoel te bedienen met de GARDENA app. De meegeleverde smart Power Adapter geeft je de mogelijkheid om een extra element, bijvoorbeeld je tuinverlichting, slim te maken en in je GARDENA systeem te integreren.


De voordelen van de SILENO city 250 + smart Adapter in één oogopslag:

 • Automatisch grasmaaien en opladen
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon
 • Makkelijk schoon te maken
 • Handige tijdschema's
 • Maait ook bij regen
 • Bediening via de app
 • Een stap richting de slimme tuin
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Met dit pakket zet je een grote stap in de richting van de slimme tuin. De smart SILENO city robotmaaier verzorgt automatisch je gazon en ook de smart Power Adapter draagt een steentje bij door een extra elektrisch apparaat slim te maken. Zo bedien je je tuin, die voortaan goed verzorgd wordt, eenvoudig vanuit het comfort van je luie stoel. Het indrukwekkende aan de slimme grasmaaier is hoe stil hij is, je kunt dus ook 's ochtends vroeg of 's nachts het gras laten maaien, zonder daarmee overlast te veroorzaken.

More details
Productinformatie

 • Automatisch grasmaaien en opladen: De robotmaaier maait volledig automatisch en nauwkeurig je tuin. Na ongeveer 60 minuten maaien zal de slimme maaimachine uit zichzelf terugkeren naar het laadstation om op te laden.
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon: Het gras dat door de smart SILENO city 250 wordt gemaaid, blijft liggen en dient als natuurlijke meststof. Na korte tijd wordt het gazon merkbaar dichter.
 • Makkelijk schoon te maken: Over het algemeen spoel je de robotmaaier eenvoudig schoon met een tuinslang. Eventueel is er ook een onderhouds- en reinigingsset beschikbaar, zodat ook hardnekkig vuil kan worden verwijderd.
 • Handige tijdschema's: Via het bedieningspaneel op de robotmaaier of via de app kun je tijdschema's instellen. Je kunt zo bepalen wanneer je gazon gemaaid zal worden. De SILENO city 250 werkt ook perfect 's ochtends vroeg of 's avonds laat, omdat het één van de stilste robotmaaiers op de markt is.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken.
 • Bediening via de app: De meegeleverde smart Gateway is het controlecentrum van je slimme tuin en maakt het mogelijk om de robotmaaier en de smart Power Adapter via de app in te stellen.
 • Een stap richting de slimme tuin: Met de smart Power Adapter kun je een elektrisch apparaat, bijvoorbeeld een vijverpomp of een lamp, in je GARDENA smart System integreren en via de app bedienen.

De GARDENA SILENO city 250 + smart Power Adapter in actie

De GARDENA smart SILENO city 250 is een volautomatische tuinman, die ervoor zorgt dat je gazon te allen tijde in topconditie blijft, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Stel de gewenste maaihoogte in via de GARDENA app en de slimme maaimachine bepaalt zelf wanneer en hoe vaak hij maait. Om dit proces te bepalen wordt gebruik gemaakt van de SensorControl-technologie, die automatisch de groei van je gazon controleert.

Functionaliteit en veiligheid

De maaimachine is beveiligd tegen diefstal dankzij de pincode en de alarmfunctie. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat de maairobot ook onder moeilijke weersomstandigheden zoals regen, wind of hitte betrouwbaar functioneert. De GARDENA SILENO city 250 is vooral geschikt voor tuinen met een maximale oppervlakte van 250m². De maaimachine is ontworpen om compact te zijn en de maximale helling die de robotmaaier aankan bedraagt 35%. Hierdoor is de maairobot geschikt voor nagenoeg elke tuin. In de GARDENA app stel je eenvoudig tijdschema's in voor de robotmaaier, of kies je ervoor om hem geheel zelfstandig zijn werk te laten doen. Het is ook altijd mogelijk om de maairobot terug naar het laadstation te sturen. Om je tuin nog verder te automatiseren gebruik je de smart Power Adapter. In de GARDENA app kun je tijdschema's instellen zodat één of meerdere elektrische apparaten via de adapter aan- en uitgaan wanneer je dat wilt.


Een constant onderhouden gazon brengt veel werk en tijd met zich mee, maar niet met de GARDENA SILENO city 250. Leun achterover en gebruik je kostbare vrije tijd voor dingen die je leuk vindt, terwijl de maaimachine ervoor zorgt dat je gazon precies de zorg krijgt die het nodig heeft.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenGARDENA smart SILENO city 250: 55 x 36 x 22 cm
GewichtGARDENA smart SILENO city 250: 7,0 kg
Maximale maaioppervlakte250 m² +/- 20%
Maximale helling35%
Maaihoogte20 - 50 mm
Geluidsniveau58 dB
Maaibreedte16 cm
Inhoud doosGARDENA smart SILENO city 250
Laadstation
Begrenzingsdraad 150 m
200x haringen
GARDENA smart Gateway
GARDENA smart Power Adapter
Installatie
FAQs
Tot welke maaioppervlakte is de GARDENA SILENO city 250 geschikt?

De GARDENA SILENO city 250 is geschikt tot een maaioppervlakte van 250m² +/- 20%, afhankelijk van de complexiteit van de tuin en andere omstandigheden.

Is de GARDENA SILENO city 250 beschermd tegen diefstal?

Ja, er zijn meerdere anti-diefstal systemen aanwezig. Elke 30 dagen dient de persoonlijke pincode van de maairobot ingevoerd te worden zodat hij blijft functioneren, waardoor diefstal van de maaimachine onaantrekkelijk wordt. Bovendien wordt ook een pincode vereist wanneer de SILENO city 250 wordt stilgezet, anders wordt het alarm geactiveerd.

Tot welke afstand tot een muur kunnen de GARDENA robotmaaiers maaien?

De GARDENA robotmaaiers kunnen tot een afstand van ongeveer 20 cm van een muur maaien.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes verkrijgbaar voor de maairobot. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Kan de GARDENA smart Power Adapter ook stroomverbruik meten?

Nee, de adapter is alleen te gebruiken als schakelaar.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.