8.9
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart SILENO city 250 - Maairobot incl. Gateway

Aanbevolen verkoopsprijs € 899,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 799,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Dankzij de compacte GARDENA smart SILENO city 250 kun je altijd van een goed verzorgd gazon genieten, zonder daar iets voor te hoeven doen. Het maaien en opladen gebeurt volledig automatisch. De meegeleverde GARDENA Smart Gateway zorgt ervoor dat je de robotmaaier altijd en overal kunt bedienen via de GARDENA Smart System app. De SILENO city 250 is het best geschikt voor tuinen tussen de 20 en 250 m².


De voordelen van de GARDENA smart SILENO city 250 in één oogopslag:

 • Automatisch grasmaaien en opladen
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon
 • Bediening via de app
 • Makkelijk schoon te maken
 • Handige tijdschema's
 • Maait ook bij regen

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De slimme maaimachine van GARDENA neemt je zo veel tijd en moeite uit handen, dat je je zult afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. De robotmaaier maakt weinig geluid en houdt onopvallend je gazon altijd in topconditie. De Gateway maakt het mogelijk om vanuit je luie stoel nieuwe tijdschema's in te stellen of om de robotmaaier naar het laadstation te sturen, mochten er extreme weersomstandigheden voorspeld zijn.

Productinformatie

 • Automatisch grasmaaien en opladen: De robotmaaier maait volledig automatisch en nauwkeurig je tuin. Na ongeveer 60 minuten maaien zal de slimme maaimachine uit zichzelf terugkeren naar het laadstation om op te laden.
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon: Het gras dat door de GARDENA smart SILENO city 250 wordt gemaaid, blijft liggen en dient als natuurlijke meststof. Na korte tijd wordt het gazon merkbaar dichter.
 • Bediening via de app: Met de GARDENA Smart System app kun je niet alleen je robotmaaier, maar ook de rest van je GARDENA producten bedienen en met tijdschema's instellen.
 • Makkelijk schoon te maken: Over het algemeen spoel je de robotmaaier eenvoudig schoon met een tuinslang. Eventueel is er ook een onderhouds- en reinigingsset beschikbaar, zodat ook hardnekkig vuil kan worden verwijderd.
 • Handige tijdschema's: Zowel via het bedieningspaneel op de robotmaaier, als via de app kun je tijdschema's instellen. Je kunt zo bepalen wanneer je gazon gemaaid zal worden. De smart SILENO city 250 werkt ook perfect 's ochtends vroeg of 's avonds laat, omdat het één van de stilste robotmaaiers op de markt is.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken. Wanneer het hevig begint te hagelen of stormen, kun je met de GARDENA app de maairobot eenvoudig terug naar het laadstation sturen.

De GARDENA smart SILENO city 250 + Gateway in actie

De GARDENA smart SILENO city 250 is een volautomatisch hulpje voor in de tuin, die ervoor zorgt dat je gazon te allen tijde in topconditie blijft, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Stel de gewenste maaihoogte in via de app op je smartphone of tablet en de slimme maaimachine bepaalt zelf wanneer en hoe vaak hij maait. Om dit proces te bepalen wordt gebruik gemaakt van de SensorControl-technologie, die automatisch de groei van je gazon controleert. Leun achterover en gebruik je kostbare vrije tijd voor dingen die je leuk vindt, terwijl de maaimachine ervoor zorgt dat je gazon precies de zorg krijgt die het nodig heeft.

Verbinding en veiligheid

De Smart Gateway, die bij de levering is inbegrepen, wordt geïntegreerd in je wifi-netwerk en zorgt voor een stabiele draadloze verbinding met je GARDENA producten. Bedien je maairobot eenvoudig via de GARDENA Smart Sytem app vanuit je luie stoel. De maaimachine is ook beveiligd tegen diefstal dankzij de pincode en de alarmfunctie. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat de maairobot ook onder moeilijke weersomstandigheden zoals regen, wind of hitte betrouwbaar functioneert.


De GARDENA smart SILENO city 250 is vooral geschikt voor tuinen met een maximale oppervlakte van 250m². De maaimachine is ontworpen om compact te zijn en de maximale helling die de robotmaaier aankan bedraagt 35%. Hierdoor is de maairobot geschikt voor nagenoeg elke tuin. Een constant onderhouden gazon brengt veel werk en tijd met zich mee, maar niet met de GARDENA smart SILENO city 250.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen55 x 36 x 22 cm
Gewicht7,0 kg
Maximale maaioppervlakte250 m² +/- 20%
Maximale helling35%
Maaihoogte20 - 50 mm
Geluidsniveau58 dB
Maaibreedte16 cm
Inhoud doosGARDENA smart SILENO city 250
GARDENA Smart Gateway
Laadstation
Begrenzingsdraad 150 m
200x Haringen
Installatie
FAQs
Tot welke maaioppervlakte is de GARDENA smart SILENO city 250 incl. Gateway geschikt?

De GARDENA smart SILENO city 250 incl. Gateway is geschikt tot een maaioppervlakte van 250m² +/- 20%, afhankelijk van de complexiteit van de tuin en andere omstandigheden.

Is de smart SILENO city 250 beschermd tegen diefstal?

Ja, er zijn meerdere anti-diefstal systemen aanwezig. Elke 30 dagen dient de persoonlijke pincode van de maairobot ingevoerd te worden zodat hij blijft functioneren, waardoor diefstal van de maaimachine onaantrekkelijk wordt. Bovendien wordt ook een pincode vereist wanneer de smart SILENO city 250 wordt stilgezet, anders wordt het alarm geactiveerd.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes te koop voor de GARDENA robotmaaiers. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Tot welke afstand tot een muur kunnen de GARDENA robotmaaiers maaien?

De GARDENA robotmaaiers kunnen tot een afstand van ongeveer 20 cm van een muur maaien.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.