8.9
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Smart SILENO+ 2000 - Robotgrasmaaier incl. Gateway

Aanbevolen verkoopsprijs € 2.099,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 1.999,95 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Gebruik je tuin om te ontspannen terwijl de GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO+ 2000 je gazon maait. De GARDENA maairobot maait ook grote gazons tot 2.000 vierkante meter volledig automatisch en haalt je werk uit handen.


De voordelen van de GARDENA Smart SILENO+ 2000 incl. Gateway in één oogopslag:

 • Geschikt voor complexe gazons
 • Efficiënte werking
 • Diefstalbescherming
 • Laat geen sporen achter
 • Natuurlijke bemesting
 • Maait ook bij regen

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Zorg ervoor dat je altijd een strak gemaaide grasmat hebt, zonder dat je er zelf veel tijd in hoeft te stoppen, hoe groot je grasmat ook is. Met de GARDENA smart SILENO+ 2000 maairobot hoef je je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van je gazon. De maaimachine maakt gebruik van de nieuwste technologie om de groei van je gazon te bepalen en creëert zelf de juiste maaischema's. Tuinieren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Productinformatie

 • Geschikt voor complexe gazons: De GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO+ kan elke taak aan. Hij maait tot 2000 vierkante meter op zichzelf, zonder dat je hem extra instructies hoeft te geven.
 • Efficiënte werking: De SensorControl-technologie bepaalt de snelheid van de groei van het gazon en past het werk van de robotgrasmaaier daarop aan. Dit maakt individuele verzorging op maat van je tuin mogelijk.
 • Diefstalbescherming: De GARDENA robotgasmaaier smart SILENO+ is met een pincode en een alarmfunctie beveiligd tegen diefstal.
 • Laat geen sporen achter: Dankzij de EasyPassage-functie vindt de GARDENA robotgrasmaaier zijn weg, zelfs door smalle, ontoegankelijke doorgangen in je tuin, zonder sporen achter te laten.
 • Natuurlijke bemesting: De GARDENA smart SILENO+ laat gemaaid gras gewoon liggen, wat dient als een natuurlijke meststof die de groei van je gazon bevordert.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken. Wanneer het hevig begint te hagelen of stormen, kun je met de GARDENA app de maairobot eenvoudig terug naar het laadstation sturen.

GARDENA Smart SILENO+ 2000 - Robotgrasmaaier incl. Gateway in actie

De GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO+ is een volautomatische tuinman, die ervoor zorgt dat je gazon te allen tijde in goede conditie blijft zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Leun achterover en gebruik je vrije tijd voor leukere dingen, terwijl de GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO+ ervoor zorgt dat je gazon precies de zorg krijgt die het nodig heeft.

Altijd verbonden

De smart Gateway is geïntegreerd in je wifi netwerk en zorgt voor een stabiele draadloze verbinding met je GARDENA apparaten. Bedien de GARDENA robotgrasmaaier via de smartphone app, gewoon vanuit je luie stoel. Stel de gewenste maaihoogte in via de app en de maairobot bepaalt zelf wanneer en hoe vaak hij maait. Om dit proces te bepalen, wordt gebruik gemaakt van de SensorControl-technologie. Dit bepaalt automatisch de groei van je gazon. Bovendien is de maaimachine beveiligd tegen diefstal door middel van een pincode en een alarmfunctie.


De robuuste behuizing zorgt ervoor dat de GARDENA robotgrasmaaier smart SILENO+ betrouwbaar functioneert, zelfs in moeilijke weersomstandigheden zoals regen, wind of hitte.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen62.7 x 50.9 x 24.8
Gewicht8,5 kg
Maximale maaioppervlakte2000 m² +/- 20%
Maximale helling35%
Maaihoogte20 - 60 mm
Geluidsniveau60 dB
Maaibreedte22 cm
Inhoud doosGARDENA Smart SILENO+ 2000
GARDENA Smart Gateway
Laadstation
Begrenzingsdraad 250 m
400x Haringen
9x Reservemes
Installatie
FAQs
Wat is het maximale gazonoppervlak waarvoor de GARDENA smart SILENO+ 2000 geschikt is?

De GARDENA Sileno+ 2000 is geschikt voor gazonnen met een oppervlakte tot 2000 m² +/- 20%, afhankelijk van de complexiteit van de tuin.

Heeft de GARDENA maairobot een antidiefstalbeveiliging?

Ja, de maaier heeft verschillende anti-diefstalsystemen die geactiveerd kunnen worden. Het belangrijkste is dat de GARDENA maairobot niet kan worden gebruikt zonder de persoonlijke pincode. Elke 30 dagen dient de pincode van de maairobot ingevoerd te worden zodat hij blijft functioneren, waardoor diefstal van de maaimachine onaantrekkelijk wordt. Bovendien wordt ook een pincode vereist wanneer de Smart SILENO+ 2000 wordt stilgezet, anders wordt het alarm geactiveerd.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er worden 9 reservemesjes met de maaimachine meegeleverd. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.