8.4
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart Power Adapter 3-pack

Aanbevolen verkoopsprijs € 159,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 159,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met deze set van drie GARDENA smart Power Adapters maak je in één klap je tuin slim. Stuur bijvoorbeeld de tuinverlichting of het bewateringssysteem intuïtief aan met de app en stel tijdschema's in om de processen te automatiseren. Voor dit product heb je een GARDENA Smart Gateway nodig.


De voordelen van de GARDENA smart Power Adapter in één oogopslag:

 • Weerbestendig
 • Handige tijdschema's
 • Maak je tuinproducten smart
 • Besturing via de GARDENA app

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

De weerbestendige en veelzijdige GARDENA Smart Outdoor Plugs zorgen ervoor dat je je traditionele tuinproducten in je GARDENA Smart System kunt integreren en ze dus via de app kunt besturen. De slimme Plugs kun je overal plaatsen in je tuin en dat vinden we erg handig, je kunt zowel handmatig, als via de app en via tijdschema's de Plugs in- en uitschakelen.

Productinformatie

 • Weerbestendig: IP44 gecertificeerd, beschermd tegen spatwater en bestand tegen temperaturen tussen -20°C en +50°C. Je kunt de GARDENA smart Power Adapter dus het hele jaar door gebruiken.
 • Handige tijdschema's: Automatiseer je tuinverlichting of sproeiers met handige tijdschema's, die je via de app kunt instellen.
 • Maak je tuinproducten smart: Met de GARDENA smart Power Adapter maak je je bestaande tuinproducten smart en integreer je ze in je GARDENA Smart Home System.
 • Besturing via de GARDENA app: Via de app schakel je eenvoudig de adapters in en uit en stel je tijdschema's in. Natuurlijk kun je de smart Power Adapters ook handmatig bedienen.

De GARDENA smart Power Adapter in actie

Integreer eenvoudig bestaande tuinverlichting, bewateringssystemen of andere traditionele elektrische apparaten in je GARDENA Smart Home System. De slimme GARDENA Power Adapter kan via de GARDENA app in een handomdraai in je tijdschema's worden geïntegreerd en op afstand worden bediend om het dagelijks onderhoud van je tuin te vergemakkelijken of om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste verlichting op het juiste moment hebt.

Voor buitenshuis ontworpen

De spatwaterdichte behuizing is ideaal voor gebruik buitenshuis. Stop de GARDENA smart Power Adapter in een gewoon buitenstopcontact, configureer hem via je smartphone of tablet en geniet van de voordelen van een handige afstandsbediening en praktische tijdschema's waarmee de hele buitenruimte intelligent in je Smart Home System kan worden opgenomen.

Met een werktemperatuur van -20°C tot 50°C is de adapter ontworpen voor permanent buitengebruik gedurende het hele jaar. Hierdoor kunnen veel verschillende elektrische apparaten worden geïntegreerd, afhankelijk van het seizoen, zoals een sproeier in de zomer en feestelijke kerstversieringen in de winter. Je kunt op elk moment kiezen tussen handmatig in- en uitschakelen direct bij de smart Adapter, comfortabele bediening via app, of de praktische, geautomatiseerde tijdschema's.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12 x 6,5 x 8,5 cm
Gewicht449 g
Bereik draadloze verbinding100 m
StroomvoorzieningNetstroom 230 V / 50 Hz
Maximale stroomsterkte output16 A
Maximaal vermogen output3680 W
Inhoud doos3x GARDENA Smart Outdoor Plug
Installatie
FAQs
Heb ik andere producten nodig om de GARDENA smart Power Adapter 3-pack via de app te bedienen?

Ja, om de GARDENA smart Power Adapter 3-pack via de app te bedienen heb je de GARDENA Smart Gateway nodig.

Hoeveel energie verbruikt een smart Adapter in stand-by?

In stand-by bedraagt het stroomverbruik van een smart Adapter 0,5 mA.

Kan de GARDENA smart Power Adapter ook stroomverbruik meten?

Nee, de smart Power Adapter fungeert alleen als schakelaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.