8.5
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart Power Adapter - Outdoor Plug

Aanbevolen verkoopsprijs € 56,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 56,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De GARDENA smart Power Adapter integreert alle producten van je buitenruimte snel en eenvoudig in je bestaande GARDENA Smart Home System. Stuur bijvoorbeeld de tuinverlichting of het bewateringssysteem intuïtief aan met de app en stel tijdschema's in om de processen te automatiseren. Voor dit product heb je een GARDENA Smart Gateway nodig.


De voordelen van de GARDENA smart Power Adapter in één oogopslag:

 • Weerbestendig
 • Handige tijdschema's
 • Maak je tuinproducten slim
 • Besturing via de GARDENA app

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Richard

De GARDENA Smart Outdoor Plug maakt het mogelijk om je bestaande tuinproducten slim te maken en ze met de GARDENA Smart System app te bedienen. Perfect voor bijvoorbeeld kerstverlichting in de winter of sproeiers in de zomer. We vinden de veelzijdigheid van de Plug erg handig: je kunt zowel via de app als via tijdschema's en handmatig de slimme adapter in- en uitschakelen.

Productinformatie

 • Weerbestendig: IP44 gecertificeerd, beschermd tegen spatwater en bestand tegen temperaturen tussen -20°C en +50°C. Je kunt de GARDENA smart Power Adapter dus het hele jaar door gebruiken.
 • Handige tijdschema's: Automatiseer je tuinverlichting of sproeiers met handige tijdschema's, die je via de app kunt instellen.
 • Maak je tuinproducten slim: Met de GARDENA smart Power Adapter maak je je bestaande tuinproducten smart en integreer je ze in je GARDENA Smart Home System.
 • Besturing via de GARDENA app: Via de app schakel je eenvoudig de Power Adapters in en uit en stel je tijdschema's in. Natuurlijk kun je de ze ook handmatig bedienen.

De GARDENA smart Power Adapter in actie

Integreer eenvoudig bestaande tuinverlichting, bewateringssystemen of andere traditionele elektrische apparaten in je GARDENA Smart Home System. De slimme GARDENA Power Adapter kan via de GARDENA app in een handomdraai in je tijdschema's worden geïntegreerd en op afstand worden bediend om het dagelijks onderhoud van je tuin te vergemakkelijken of om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste verlichting op het juiste moment hebt.

Voor buitenshuis ontworpen

De spatwaterdichte behuizing is ideaal voor gebruik buitenshuis. Stop de GARDENA smart Power Adapter in een gewoon buitenstopcontact, stel hem in via je smartphone of tablet en geniet van de voordelen van een handige afstandsbediening en tijdschema's waarmee de hele buitenruimte intelligent in je Smart Home System kan worden opgenomen.

Met een werktemperatuur van -20°C tot 50°C is de adapter ontworpen voor permanent buitengebruik gedurende het hele jaar. Hierdoor kunnen veel verschillende elektrische apparaten worden geïntegreerd, afhankelijk van het seizoen, zoals een sproeier in de zomer en feestelijke kerstversieringen in de winter. Je kunt op elk moment kiezen tussen handmatig in- en uitschakelen direct bij de smart Adapter, comfortabele bediening via app, of de praktische, geautomatiseerde tijdschema's.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen12 x 6,5 x 8,5 cm
Gewicht449 g
Bereik draadloze verbinding100 m
StroomvoorzieningNetstroom 230 V / 50 Hz
Maximale stroomsterkte output16 A
Maximaal vermogen output3680 W
Installatie
FAQs
Heb ik andere producten nodig om de GARDENA smart Power Adapter via de app te bedienen?

Ja, om de GARDENA smart Power Adapter via de app te bedienen heb je de GARDENA smart Gateway nodig.

Hoeveel energie verbruikt de smart Power Adapter in stand-by?

In stand-by bedraagt het stroomverbruik van de smart Power Adapter 0,5 mA.

Kan de GARDENA smart Power Adapter ook stroomverbruik meten?

Nee, de adapter fungeert alleen als schakelaar.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.