8.8
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Smart Irrigation Control

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 199,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

De smart Irrigation Control is een uitbreiding van het GARDENA smart System. Het regelt de irrigatie in maximaal zes zones van je tuin of buitenruimte volledig automatisch en onafhankelijk van elkaar. De instellingen kunnen naar wens worden aangepast met behulp van de gratis app en dankzij de gedetailleerde instructies is het installeren van het systeem eenvoudig. Bediening via de app is echter alleen mogelijk wanneer de Smart Irrigation Control wordt verbonden met een GARDENA Smart Gateway


De voordelen van de GARDENA Smart Irrigation Control in één oogopslag:

 • Verschillende irrigatieopties
 • Via de app of handmatig bedienen
 • Handige uitbreiding
 • Spatwaterdicht en eenvoudige montage

Expert review
8.8
Getest door tink experte
Moritz

We zijn onder de indruk van de functie's van dit bedieningspaneel van GARDENA. Handige schema's, handmatige bediening via de app of volledig automatische besproeiing met andere GARDENA producten zijn mogelijk. Beheer maximaal 6 verschillende zones onafhankelijk van elkaar, volledig aangepast aan de voorkeuren van de planten. Je tuin wordt dus optimaal verzorgd. Let op dat je een GARDENA Smart Gateway nodig hebt om bediening via de app mogelijk te maken.

Productinformatie

 • Verschillende irrigatie opties: Maak uitgebreide schema's voor maximaal zes verschillende zones om alle planten de beste condities te geven.
 • Via de app of automatisch bedienen: Gebruik gewoon je smartphone om te controleren wanneer welke van de zes zones moet worden besproeid, handmatig of met zelf ingestelde schema's.
 • Handige uitbreiding: Koppel bijvoorbeeld de GARDENA Smart Irrigation Control aan de smart Sensor om de besproeiing nog verder te optimaliseren. Het besproeien begint dan pas als de bodemvochtigheid onder een bepaalde waarde zakt.
 • Spatwaterdicht en eenvoudige montage: De slimme irrigatiebesturing kan permanent buiten worden gemonteerd en vervangt een conventioneel irrigatiebedieningspaneel..

GARDENA Smart Irrigation Control in actie

De GARDENA Smart Irrigation Control automatiseert de besproeiing van je tuin. In plaats van elke keer te moeten letten op wanneer welk gebied hoeveel water nodig heeft, is een eenmalige instelling via de app na installatie alles wat nodig is om de watervoorziening op schema te houden. Tot zes verschillende zones kunnen onafhankelijk van elkaar worden toegewezen en ingesteld. Op deze manier wordt elke zone voldoende en altijd op tijd besproeid. Zelfs als je niet thuis bent.

Eenvoudige montage en gebruik

Voor de installatie wordt de Irrigatie Controle bevestigd aan een muur naar keuze en vervolgens wordt de bekabeling van het bestaande irrigatiesysteem op passende wijze aangesloten. Om een betrouwbare werking te garanderen, verloopt de verbinding zoals gebruikelijk via de GARDENA Gateway.


Door de spatwaterdichte behuizing van de slimme Irrigation Control kun je het apparaat in de directe omgeving van je bestaande systeem installeren. Je kunt niet alleen je eigen GARDENA besproeiingssystemen integreren, zoals het GARDENA sprinklersysteem of het Micro Drip System, maar ook bijna elk conventioneel systeem met 24 V beregeningsventielen. Op deze manier kun je je bestaande GARDENA systeem upgraden om veel tijdrovende taken te besparen dankzij de app. Afhankelijk van je voorkeuren kun je je tuin volledig of semi-automatisch onderhouden.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink experte
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen21 x 13,8 x 10,5 cm
Gewicht998 g
Frequentiebereik863-870 MHz
Bereik ca. 100 m
StroomvoorzieningSpanning: 230 V (AC)
Frequentie: 50 Hz
Uitgangsspanning: 24 V
Gebruiksvermogen: 22 W
Stand-by vermogen: ca. 3 W
Max. Uitgangsstroom: 900 mA
Installatie
FAQs
Tot hoeveel bewateringssystemen kun je bedienen met de GARDENA Smart Irrigation Control bedienen?

Je kunt tot zes verschillende zones van water voorzien afzonderlijk van elkaar met de GARDENA Smart Irrigation Control. Dit is allemaal te bedienen in de GARDENA app.

Kun je de Smart Irrigation Control ook buiten plaatsen?

Ja, het apparaat beschikt over een spatwaterdichte behuizing die zowel binnen als buiten te plaatsen is.

Welke verbinding gebruikt de GARDENA Smart Irrigation Control?

De GARDENA Smart Irrigation Control verzendt de data via wifi en de GARDENA Smart Gateway naar je smartphone of tablet.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.