8.5
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart Electronic Pressure Pump 5000/5E

Aanbevolen verkoopsprijs € 449,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 449,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met bepaalde apparaten via radiosignalen.
Radio communicatie
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De GARDENA smart Electronic Pressure Pump is zowel als tuinpomp, als voor huishoudelijke watervoorziening te gebruiken. Dankzij het waterbestendige en robuuste design kan de pomp het hele jaar door buiten staan. De pomp gaat aan wanneer er water nodig is en schakelt zichzelf daarna weer uit. De slimme pomp gebruik je het beste in combinatie met een GARDENA Smart Gateway.


De voordelen van de GARDENA smart Electronic Pressure Pump in één oogopslag:

 • lcd-scherm
 • Automatisch bewateren
 • Krachtige pomp
 • Stationair of mobiel
 • Twee uitgangen

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

De GARDENA smart Electronic Pressure Pump is een robuuste en krachtige pomp die je veelzijdig kunt inzetten. In combinatie met een GARDENA smart Gateway wordt de pomp echt slim en krijg je toegang tot bediening via de app of spraakbesturing. We raden daarom aan om de pomp in combinatie met een Gateway te gebruiken. Voor wie nog geen Gateway bezit verkopen we de slimme pomp en Gateway ook als set.

More details
Productinformatie

 • lcd-scherm: Het handige lcd-scherm houdt je op de hoogte van informatie zoals de druk of toevoercapaciteit. Ook eventuele storingen en hun oplossingen worden getoond.
 • Automatisch bewateren: Stel je eigen tijdschema's in en laat met behulp van de waterpomp je tuin besproeien terwijl je aan het werk bent of met het huishouden bezig bent.
 • Krachtige pomp: Met een vermogen van 1300 watt en een maximale toevoer van 5000 liter per uur is de GARDENA smart Pressure Pump niet alleen slim, maar ook een van de krachtigste waterpompen in het GARDENA assortiment.
 • Stationair of mobiel: Plaats de GARDENA smart Pressure Pump op een vaste plaats in de kelder of gebruik hem voor korte tijd bij de regenton. De pomp is veelzijdig en kan dankzij het weerbestendige design overal gebruikt worden.
 • Twee uitgangen: Dankzij de tweede uitgang van de pomp kun je eenvoudig een tweede tuinslang aansluiten. Zo kun je bijvoorbeeld een paar planten aan de rand van je tuin water geven, zonder de instellingen van de pomp te veranderen.

GARDENA smart Electronic Pressure Pump 5000/5E in actie

De Smart Electronic Pressure Pump is een krachtige, robuuste en weerbestendige pomp die je zowel binnens- als buitenshuis kunt gebruiken. Binnenshuis is de pomp bijvoorbeeld geschikt als pomp voor de wasmachine of het toilet, in de tuin kun je onder andere je sproeiinstallatie van water voorzien. Wanneer je de pomp met een GARDENA Smart Gateway verbindt, wordt de pomp pas echt slim.

Automatische bewatering

Wanneer je de pomp vaak verplaatst, is het verstandig om erop te letten dat de pomp altijd in de buurt blijft van een GARDENA Smart Gateway. In combinatie met de Gateway worden namelijk bediening via de GARDENA Smart System app en spraakbesturing mogelijk, bijvoorbeeld via Google Assistant of Siri. Zo kun je niet alleen via het lcd-scherm, maar ook op afstand de slimme pomp instellen. Doordat de pomp automatisch aan en uit gaat wordt er bovendien water en energie bespaard.


De GARDENA smart Electronic Pressure Pump overtuigt niet alleen door zijn slimme functies, het is ook een van de krachtigste waterpompen in het assortiment van GARDENA. De pomp is in staat om binnen enkele seconden water vanaf een diepte van tot wel 8 meter aan te zuigen en efficiënt te verdelen via twee kleppen. De slimme pomp van GARDENA is dus een uitstekende uitbreiding op een bestaande GARDENA Smart System. Wanneer je nog geen GARDENA Smart Gateway bezit en wel van de slimme functies gebruik wilt maken, verkoopt tink ook een set waarin beide producten zijn inbegrepen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen47 x 26 x 34 cm
Gewicht13,4 kg
Vermogen1300 W
Toevoercapaciteit5000 l/h
Maximale druk5 bar
Maximale toevoer head50 m
Maximale aanzuigingshoogte8 m
BeschermingsklasseIPX4
Kabellengte1,5 m
Installatie
FAQs
Wat kan een GARDENA smart Electronic Pressure Pump 5000/5E dat een normale pomp niet kan?

Zoals de naam het al zegt is de GARDENA smart Electronic Pressure Pump 5000/5E een slimme pomp. In combinatie met een GARDENA Smart Gateway is bijvoorbeeld bediening via de GARDENA Smart System app of via spraakbesturing mogelijk.

Kan ik met de slimme pomp van GARDENA mijn tuinbewatering automatiseren?

Ja, je kunt tijdschema's, druk en toevoercapaciteit instellen zodat je tuin geheel automatisch wordt bewaterd.

Kan de GARDENA smart Electronic Pressure Pump bronwater aanzuigen?

Ja, de pomp is in staat om binnen enkele seconden water vanaf een diepte van tot wel 8 meter aan te zuigen.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.