8.4
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA SILENO city 250 - Robotgrasmaaier

Aanbevolen verkoopsprijs € 899,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 759,95 Incl. btw

-16% -16%

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

De compacte GARDENA SILENO city 250 maakt het mogelijk om altijd van een goed verzorgd gazon te kunnen genieten, zonder daar iets voor te hoeven doen. Zowel het maaien als het opladen gebeurt volledig automatisch. De SILENO city 250 is het meest geschikt voor maaioppervlaktes tussen de 20 en 250 m².


De voordelen van de GARDENA SILENO city 250 in één oogopslag:

 • Automatisch grasmaaien en opladen
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon
 • Makkelijk schoon te maken
 • Handige tijdschema's
 • Maait ook bij regen

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

De GARDENA SILENO city 250 bespaart je veel tijd en moeite en controleert zelfs de lengte van het gras om vervolgens het maaiplan daarop aan te passen. Na verloop van tijd zul je je gaan afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. De robotmaaier maakt weinig geluid en houdt dus onopvallend je gazon altijd in topconditie. Al met al echt een must-have voor de slimme tuin.

Productinformatie

 • Automatisch grasmaaien en opladen: De robotmaaier maait volledig automatisch en nauwkeurig je tuin. Na ongeveer 60 minuten maaien zal de slimme maaimachine uit zichzelf terugkeren naar het laadstation om op te laden.
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon: Het gras dat door de GARDENA SILENO city 250 wordt gemaaid, blijft liggen en dient als natuurlijke meststof. Na korte tijd wordt het gazon merkbaar dichter.
 • Makkelijk schoon te maken: Over het algemeen spoel je de robotmaaier eenvoudig schoon met een tuinslang. Eventueel is er ook een onderhouds- en reinigingsset beschikbaar, zodat ook hardnekkig vuil kan worden verwijderd.
 • Handige tijdschema's: Via het bedieningspaneel op de robotmaaier kun je tijdschema's instellen. Je kunt zo bepalen wanneer je gazon gemaaid zal worden. De SILENO city 250 werkt ook perfect 's ochtends vroeg of 's avonds laat, omdat het één van de stilste robotmaaiers op de markt is.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken.

De Smart SILENO city 250 in actie

De GARDENA SILENO city 250 is een volautomatische tuinman, die ervoor zorgt dat je gazon te allen tijde in topconditie blijft, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Stel de gewenste maaihoogte in via het bedieningspaneel en de slimme maaimachine bepaalt zelf wanneer en hoe vaak hij maait. Om dit proces te bepalen wordt gebruik gemaakt van de SensorControl-technologie, die automatisch de groei van je gazon controleert.

Functionaliteit en veiligheid

De maaimachine is ook beveiligd tegen diefstal dankzij de pincode en de alarmfunctie. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat de maairobot ook onder moeilijke weersomstandigheden zoals regen, wind of hitte betrouwbaar functioneert. De GARDENA SILENO city 250 is vooral geschikt voor tuinen met een maximale oppervlakte van 250m². De maaimachine is ontworpen om compact te zijn en de maximale helling die de robotmaaier aankan bedraagt 35%. Hierdoor is de maairobot geschikt voor nagenoeg elke tuin.


Een constant onderhouden gazon brengt veel werk en tijd met zich mee, maar niet met de GARDENA SILENO city 250. Leun achterover en gebruik je kostbare vrije tijd voor dingen die je leuk vindt, terwijl de maaimachine ervoor zorgt dat je gazon precies de zorg krijgt die het nodig heeft.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen55 x 36 x 22 cm
Gewicht7,0 kg
Maximale maaioppervlakte250 m² +/- 20%
Maximale helling35%
Maaihoogte20 - 50 mm
Geluidsniveau58 dB
Maaibreedte16 cm
Inhoud doosGARDENA SILENO city 250
Laadstation
Begrenzingsdraad 150 m
200x Haringen
Installatie
FAQs
Tot welke maaioppervlakte is de GARDENA SILENO city 250 geschikt?

De GARDENA SILENO city 250 is geschikt tot een maaioppervlakte van 250m² +/- 20%, afhankelijk van de complexiteit van de tuin en andere omstandigheden.

Is de GARDENA SILENO city 250 beschermd tegen diefstal?

Ja, er zijn meerdere anti-diefstal systemen aanwezig. Elke 30 dagen dient de persoonlijke pincode van de maairobot ingevoerd te worden zodat hij blijft functioneren, waardoor diefstal van de maaimachine onaantrekkelijk wordt. Bovendien wordt ook een pincode vereist wanneer de SILENO city 250 wordt stilgezet, anders wordt het alarm geactiveerd.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes te koop voor de GARDENA robotmaaiers. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Tot welke afstand tot een muur kunnen de GARDENA robotmaaiers maaien?

De GARDENA robotmaaiers kunnen tot een afstand van ongeveer 20 cm van een muur maaien.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.