8.0
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Robotmaaier Onderhoud- en Reinigingsset

Aanbevolen verkoopsprijs € 34,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 34,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

In deze onderhouds- en reinigingsset voor robotmaaiers zijn een reinigingsspray, twee borstels, een reinigingspad en een schroevendraaier inbegrepen. De reinigingsaccessoires zorgen ervoor dat je robotmaaier perfect blijft functioneren. Met behulp van de schroevendraaier verwijder je gemakkelijk de messen van je robotmaaier, zodat je ze kunt vervangen door reservemessen.


De voordelen van de robotmaaier onderhoud- en reinigingsset in één oogopslag:

  • Hou je robotmaaier in optimale toestand
  • Verleng de levensduur
  • Handige box

Expert review
8.0
Getest door tink expert
Moritz

Met de onderhouds- en reinigingsset van GARDENA hou je je robotmaaier in topconditie en zorg je ervoor dat vuil zich niet ophoopt. Met de meegeleverde schroevendraaiers kun je de bladen van je robotmaaier binnen een paar minuten vervangen. Alle accessoires zitten in een handige box zodat je ze niet kwijt kunt raken.

Productinformatie

  • Hou je robotmaaier in optimale toestand: Met de reinigingsset zorg je ervoor dat je robotmaaier er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook als nieuw functioneert. Met de borstels haal je gemakkelijk kiezelstenen of modder los die bijvoorbeeld een wiel verhinderen.
  • Verleng de levensduur: Door je robotmaaier altijd goed te onderhouden zorg je ervoor dat slijtage wordt beperkt en je dus langer van de maaier kunt genieten.
  • Handige box: De accessoires worden in een handige box geleverd zodat je altijd alle onderdelen op één plek hebt. In de box is wat extra ruimte voor bijvoorbeeld een paar handschoenen of een ander accessoire.

De GARDENA Robotmaaier Onderhouds- en Reinigingsset in actie

De GARDENA robotmaaier onderhouds- en reinigingsset houdt je tuin en je maaimachine in topconditie. Met de set zorg je ervoor dat vuil geen kans krijgt om zich op te hopen, zodat je de levensduur maximaliseert.

Wat zit er in de box?

De reiniginspad haalt het vuil van de contacten van de maaimachine en zorgt er zo voor dat je robotmaaier betrouwbaar oplaadt in het laadstation. De twee borstels worden gebruikt om gras en vuil te verwijderen. Dankzij de verschillende maten van de borstels kunnen alle hoeken van de maaimachine schoongemaakt worden. Met de reinigingsspray onderhoud je de kunststofonderdelen van de maaimachine. De schroevendraaiers zorgen ervoor dat je de messen van de robot makkelijk kunt verwisselen.


De set is niet alleen geschikt voor GARDENA robotmaaiers uit de SILENO Life of SILENO City series, maar ook voor maaimachines uit de SILENO+ series en robotmaaiers van andere merken.

Lees meer
Expert review
8.0
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen30 x 20 x 20 cm
Artikelgewicht2 kg
Inhoud doosBewaarbox
Reinigingsspray
2x Reinigingsborstel
Reinigingspad
2x Schroevendraaier
Reinigingsdoek
Installatie
FAQs
Voor welk soort maairobots kan ik de GARDENA Robotmaaier Onderhouds- en Reinigingsset gebruiken?

De GARDENA Robotmaaier Onderhouds- en Reinigingsset is een universele set en kan voor elk soort maairobot worden gebruikt.

Hoe kan ik de messen van mijn robotmaaier vervangen?

De bladen zijn met een paar eenvoudige stappen te vervangen. Eerst zet je de robotmaaier uit en draai je hem om. Met een schroevendraaier haal je gemakkelijk de oude bladen los en installeer je de reservemessen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.