8.7
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Begrenzingsdraad Reparatieset

Aanbevolen verkoopsprijs € 21,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 21,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Eenvoudige Installatie

Met de GARDENA reparatieset voor begrenzingsdraad kunnen kleine aanpassingen en schadeherstellingen aan de draad worden uitgevoerd. Ga je bloemen toevoegen in het maaigebied, het maaigebied uitbreiden of is de begrenzingsdraad beschadigd? Dan is de reparatieset hiervoor ideaal.


De voordelen van de GARDENA Reparatieset in één oogopslag:

  • Begrenzingsdraad repareren
  • Uitbreiden van het maaigebied

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Moritz

De GARDENA Reparatieset voor begrenzingsdraad is een set die altijd van pas kan komen na het aanschaffen van een slimme grasmaaier. Met deze accessoireset voor de GARDENA maairobots repareer je kleine beschadigingen aan je begrenzingsdraad. Daarnaast kunnen ook eenvoudig kleine stukken gazon aan het maaigebied worden toegevoegd.

Productinformatie

  • Begrenzingsdraad repareren: Met de GARDENA Reparartieset kun je de twee uiteinden van een gebroken draad eenvoudig opnieuw verbinden met een verbindingsstuk.
  • Uitbreiden van het maaigebied: Je hebt de maaioppervlakte al afgebakend maar je wilt een klein gebied toevoegen. In plaats van de hele kabel weer te leggen, kan de vijf meter lange verlengkabel uit de set worden gebruikt om een aanpassing te maken.

De GARDENA Begrenzingsdraad Reparatieset in actie

De GARDENA reparatieset voor begrenzingsdraad is een handig accessoire dat goed van pas kan komen. Hij heeft twee belangrijke functies. Ten eerste kun je hem gebruiken om aanpassingen te maken, zelfs nadat de oorspronkelijke draad is geplaatst. Zo blijft het afgebakende maaioppervlak flexibel. Daarnaast kun je met de set kleine beschadigingen repareren aan de begrenzingsdraad zelf.

Handige set met verschillende functies

De draad voor de SILENO maaimachine is al gelegd. Deze gaat vanaf het laadstation de tuin rond en dan terug naar het laadstation. Zo wordt het elektromagnetische veld gemaakt dat nodig is voor de oriëntatie van de robotmaaier. Maar wat gebeurt er als je een klein stukje gras hebt vergeten en later wilt toegevoegen? Hier komt de GARDENA begrenzingsdraad reparatieset als geroepen.


In plaats van de hele kabel opnieuw te leggen, kun je de originele kabel op de gewenste plaats doorknippen, deze vervolgens aansluiten op de verbindingsstukken en de extra 5 meter begrenzingsdraad, en deze om het gewenste gebied heen leggen

Lees meer
Expert review
8.7
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Inhoud doos5 m begrenzingsdraad
10x haringen
6x verbindingsstukken
Installatie
FAQs
Is de bestaande bregrenzingsdraad eenvoudig te verlengen met de GARDENA Reparatieset?

Ja met de handige verbindingsstukken kun je heel eenvoudig de bestaande begrenzingsdraad 5 meter langer maken. Knip je bestaande draad door op de plek waar je de begrenzingsdraad wilt verlengen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.