8.7
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA smart SILENO city 500 - Robotmaaier incl. Gateway

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 1.199,99

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 979,95 Incl. btw

-18% -18%
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Special Profiteer nu van : €100,- cashback, gratis bovengrondse aanleg of een gratis garage bij aankoop van een Gardena (slimme) Robotmaaier.

Meer informatie over de refundactie vind je hier

Belangrijkste functies
Dit product heeft een ingebouwde batterij.
Batterij
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Het apparaat heeft een display.
Display
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De GARDENA Smart SILENO City 500 zorgt ervoor dat je gazon altijd netjes gemaaid is en doet dit automatisch op tijd. Voor de communicatie tussen de maaier en je smartphone of tablet ontvang je ook de GARDENA Smart Gateway. Dit is het controlecentrum van je GARDENA Smart System. De robotmaaier uit de SILENO-serie is met name geschikt voor tuinen met een gazonoppervlakte tussen 20 en maximaal 500 m².


De voordelen van de GARDENA smart SILENO city 500 in één oogopslag:

 • Automatisch grasmaaien en opladen
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon
 • Bediening via de app
 • Makkelijk schoon te maken
 • Handige tijdschema's
 • Maait ook bij regen

Expert review
8.7
Getest door tink expert
Sonik

De GARDENA smart SILENO city 500 is een must-have voor de slimme tuin. De robotmaaier bespaart je veel tijd en moeite en controleert zelfs de lengte van het gras om vervolgens het maaiplan daarop aan te passen. Bovendien is de maaier bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Omdat de Gateway wordt meegeleverd heb je geen andere producten meer nodig om aan de slag te kunnen, en kun je ook je slimme tuin eenvoudig uitbreiden met andere GARDENA producten.

More details
Productinformatie

 • Automatisch grasmaaien en opladen: De robotmaaier maait volledig automatisch en nauwkeurig je tuin. Na ongeveer 60 minuten maaien zal de slimme maaimachine uit zichzelf terugkeren naar het laadstation om op te laden.
 • Verbetert de kwaliteit van je gazon: Het gras dat door de GARDENA smart SILENO city 500 wordt gemaaid, blijft liggen en dient als natuurlijke meststof. Na korte tijd wordt het gazon merkbaar dichter.
 • Bediening via de app: Met de GARDENA Smart System app kun je niet alleen je robotmaaier, maar ook de rest van je GARDENA producten bedienen en met tijdschema's instellen.
 • Makkelijk schoon te maken: Over het algemeen spoel je de robotmaaier eenvoudig schoon met een tuinslang. Eventueel is er ook een onderhouds- en reinigingsset beschikbaar, zodat ook hardnekkig vuil kan worden verwijderd.
 • Handige tijdschema's: Zowel via het bedieningspaneel op de robotmaaier, als via de app kun je tijdschema's instellen. Je kunt zo bepalen wanneer je gazon gemaaid zal worden. De smart SILENO city 500 werkt ook perfect 's ochtends vroeg of 's avonds laat, omdat het één van de stilste robotmaaiers op de markt is.
 • Maait ook bij regen: De slimme maairobots van GARDENA zijn ontworpen om ook bij slecht weer hun werk perfect te kunnen doen. Over een regenbuitje hoef je je dus geen zorgen te maken. Wanneer het hevig begint te hagelen of stormen, kun je met de GARDENA app de maairobot eenvoudig terug naar het laadstation sturen.

De GARDENA smart SILENO city 500 + Gateway in actie

De GARDENA smart SILENO city 500 is een volautomatische robotmaaier, die ervoor zorgt dat je gazon te allen tijde in topconditie blijft, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Stel de gewenste maaihoogte in via de app op je smartphone of tablet en de slimme maaimachine bepaalt zelf wanneer en hoe vaak hij maait. Om dit proces te bepalen wordt gebruik gemaakt van de SensorControl-technologie, die automatisch de groei van je gazon controleert. Leun achterover en gebruik je kostbare vrije tijd voor dingen die je leuk vindt, terwijl de maaimachine ervoor zorgt dat je gazon precies de zorg krijgt die het nodig heeft.

Verbinding en veiligheid

De smart Gateway, die bij de levering is inbegrepen, wordt geïntegreerd in je wifi-netwerk en zorgt voor een stabiele draadloze verbinding met je GARDENA producten. Bedien je maairobot eenvoudig via de GARDENA Smart Sytem app vanuit je luie stoel. De maaimachine is ook beveiligd tegen diefstal dankzij de pincode en de alarmfunctie. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat de maairobot ook onder moeilijke weersomstandigheden zoals regen, wind of hitte betrouwbaar functioneert.


De GARDENA smart SILENO city 500 is vooral geschikt voor tuinen met een maximale oppervlakte van 500m². De maaimachine is ontworpen om compact te zijn en de maximale helling die de robotmaaier aan kan bedraagt 35%. Hierdoor is de maairobot geschikt voor nagenoeg elke tuin. Een constant onderhouden gazon brengt veel werk en tijd met zich mee, maar niet met de GARDENA smart SILENO city 500.

Lees meer
Expert review
8.7
Getest door tink expert
Sonik

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen59,5 x 49,5 x 34 cm
Gewicht7,3 kg
Maximale maaioppervlakte500 m² +/- 20%
Maximale helling0.35
Maaihoogte20 - 50 mm
Geluidsniveau58 dB
Maaibreedte16 cm
Inhoud doosGARDENA Smart SILENO City 500
GARDENA Smart Gateway
Laadstation
Begrenzingsdraad 150 m
200x Haringen
Installatie
FAQs
Tot welke maaioppervlakte is de GARDENA smart SILENO city 500 incl. Gateway geschikt?

De GARDENA smart SILENO city 500 incl. Gateway is geschikt tot een maaioppervlakte van 500m² +/- 20%, afhankelijk van de complexiteit van de tuin en andere omstandigheden.

Is de smart SILENO city 500 beschermd tegen diefstal?

Ja, er zijn meerdere anti-diefstal systemen aanwezig. Elke 30 dagen dient de persoonlijke pincode van de maairobot ingevoerd te worden zodat hij blijft functioneren, waardoor diefstal van de maaimachine onaantrekkelijk wordt. Bovendien wordt ook een pincode vereist wanneer de smart SILENO city 500 wordt stilgezet, anders wordt het alarm geactiveerd.

Wat kan ik doen als de bladen van mijn robotmaaier bot zijn geworden?

Er zijn reservemesjes te koop voor de GARDENA robotmaaiers. De bladen zijn eenvoudig te vervangen met een schroevendraaier.

Tot welke afstand tot een muur kunnen de GARDENA robotmaaiers maaien?

De GARDENA robotmaaiers kunnen tot een afstand van ongeveer 20 cm van een muur maaien.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

GARDENA smart SILENO city 500 + Gratis Reservemessen

GARDENA smart SILENO city 500 + Gratis Reservemessen

Normale prijs: € 1.217,98

Special Price € 979,95

     
Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.