8.6
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Garage voor SILENO city Robotmaaiers

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 199,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de GARDENA Garage voor robotmaaiers bescherm je je Gardena SILENO of SILENO+ maaimachine. De garage beschermt tegen zware regenval en overmatig zonlicht. De garage kan eenvoudig op het laadstation van je SILENO robotmaaier worden geplaatst. Alle functies van het laadstation blijven hetzelfde. Zowel de kabels van het laadstation als het bedieningspaneel van de maaimachine zijn nog steeds goed bereikbaar dankzij het scharnierende deksel.


De voordelen van de GARDENA Garage voor SILENO city Robotmaaiers in één oogopslag:

  • Bescherming tegen extreem weer
  • Alle functies van het laadstation blijven hetzelfde
  • Ook geschikt voor SILENO+ modellen

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

De GARDENA Garage biedt je SILENO of SILENO+ maairobot bescherming tegen weersomstandigheden en verlengt zo de levensduur. Dankzij het scharnierend deksel blijft het bedieningspaneel van de robot te allen tijde bereikbaar. De kabels van het laadstation zijn ook gemakkelijk toegankelijk. Let op: deze garage is niet geschikt voor de voor de kleinere SILENO city en SILENO life modellen, hiervoor is een aparte garage beschikbaar.

Productinformatie

  • Bescherming tegen extreem weer: Weersomstandigheden zoals regen, zon, bladeren en vuil hebben over het algemeen minder kans om je maaimachine te beschadigen.
  • Alle functies van het laadstation blijven hetzelfde: De GARDENA Garage kan eenvoudig op het laadstation worden geplaatst. De grasmaaier en de bediening worden niet beperkt door de garage. De kabels aan de achterzijde van het laadstation zijn nog steeds goed bereikbaar.
  • Ook geschikt voor SILENO+ modellen: De garage voor robotgrasmaaiers is compatibel met de Gardena SILENO en SILENO+ maaimachines. Voor de SILENO city & SILENO life modellen is echter een aparte garage beschikbaar.

GARDENA Garage voor SILENO city Robotmaaiers in actie

Dankzij de GARDENA Garage is je SILENO of SILENO+ grasmaaier altijd voldoende beschermd. De garage wordt precies op het bestaande laadstation geplaatst. De kabelverbindingen van het laadstation zijn nog steeds goed bereikbaar. Door het scharnierende deksel heb je ook gemakkelijk toegang tot de bedieningsmodule van de robotgrasmaaier

Optimale bescherming voor je robotmaaier

Bescherm je tuinhulpje op de best mogelijke manier met deze garage en zorg ervoor dat je langer kan genieten van je robotmaaier!

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen35 x 20 x 19 cm
Gewicht 898 g
Inhoud doos1x GARDENA Garage
1x Installatiehandleiding
Installatiematerialen
Installatie
FAQs
Voor welke modellen is de GARDENA Garage geschikt?

De GARDENA garage is compatibel met de SILENO en SILENO+ modellen. Voor de kleinere SILENO city en SILENO life modellen is een aparte garage beschikbaar.

Hoe bevestig ik de garage aan de grond?

De garage wordt met de bijgeleverde schroeven en moersleutel aan de vloer bevestigd.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.