8.2
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Garage voor SILENO City / Life

Aanbevolen verkoopsprijs € 179,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 179,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met deze GARDENA garage bescherm je je SILENO City of SILENO Life robotmaaier. De garage beschermt tegen heftige neerslag en te felle zonnestralen. Je plaatst de GARDENA garage eenvoudig over een bestaand laadstation en alle functies van het laadstation blijven bewaard. De GARDENA Garage voor SILENO City / Life maaiers is een accessoire voor je bestaande GARDENA robotmaaier.


De voordelen van de GARDENA Robotgarage voor SILENO City / Life in één oogopslag:

 • Bescherming tegen extreem weer
 • Geschikt voor SILENO City en SILENO Life
 • De functies van het laadstation blijven bewaard
 • Verleng de levensduur van je robotmaaier

Expert review
8.2
Getest door tink expert
Moritz

Deze garage van GARDENA beschermt de SILENO City en SILENO Life maairobots optimaal tegen de elementen zodat je langer van de maaimachines kunt genieten. De scharnierende kap vonden we een handige toevoeging. Zo kun je nog eenvoudig het bedieningspaneel van de maairobot bereiken.

Productinformatie

 • Bescherming tegen extreem weer: Invloeden zoals regen, zon, bladeren en vuil hebben over het algemeen minder kans om je maaimachine te beschadigen.
 • De functies van het laadstation blijven bewaard: Je kunt de garage eenvoudig op het laadstation van je GARDENA SILENO City of SILENO Life plaatsen. De maairobot en het bedieningspaneel blijven binnen handbereik door de scharnierende kap van de garage.
 • Verleng de levensduur van je robotmaaier: Door de maaimachine tegen extreme weersomstandigheden te beschermen, is er minder kans dat de robot beschadigd raakt. Zo kun je langer van de maaimachine genieten.
 • Geschikt voor SILENO City en SILENO Life: De maairobots van SILENO City en SILENO Life passen perfect in deze garage. Voor de SILENO en SILENO+ maairobots is een aparte garage beschikbaar.

De GARDENA Garage voor SILENO City / Life in actie

Met de GARDENA Garage voor SILENO City en SILENO Life modellen is je maairobot altijd voldoende beschermd. De garage wordt eenvoudig op een bestaand laadstation geplaatst en de maaimachine past precies in de garage.

Geniet langer van je robotgrasmaaier

De aansluitingen en kabels van het laadstation zijn nog steeds goed bereikbaar. Dankzij de scharnierende kap van de garage blijft ook het bedieningspaneel van de maaimachine eenvoudig te bereiken.


de ideale accessoire voor je GARDENA robotgrasmaaier die je simpel kunt wegwerken in je tuin en ervoor zorgt dat je apparaten langer mee gaan.

Lees meer
Expert review
8.2
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen79 x 59 x 33,3 cm
Gewicht5 kg
Geschikt voorGARDENA SILENO City modellen
GARDENA SILENO Life modellen
Inhoud doosGARDENA Garage voor SILENO City / Life
6x bevestigingsschroeven
Installatie
FAQs
Voor welke maairobots is de GARDENA Garage voor SILENO City / Life geschikt?

De GARDENA Garage voor SILENO City / Life is geschikt voor de maairobots uit de GARDENA SILENO City en SILENO Life series. Voor de SILENO en SILENO+ maairobots is een aparte garage beschikbaar.

Hoe installeer ik de garage?

De garage installeer je eenvoudig met de 6 meegeleverde bevestigingsschroeven.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.