8.3
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Begrenzingsdraad - 150 m

Aanbevolen verkoopsprijs € 84,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 84,99 Incl. btw

Niet beschikbaar

  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Eenvoudige Installatie

De extra 150 meter begrenzingsdraad is vooral nuttig wanneer je een grote tuin hebt, nieuwe planten op je gazon hebt geplant of wanneer zich veel obstakels in je tuin bevinden. De GARDENA Begrenzingsdraad bepaalt de gebieden waar je robotmaaier wel en niet moet maaien. Met de GARDENA haringen bevestig je de grensdraad eenvoudig waar je wilt.


De voordelen van de GARDENA Begrenzingsdraad 150 m in één oogopslag:

  • Bepaal het maaioppervlak
  • Bescherm je planten en je robotmaaier
  • Stevige bevestiging

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

De ideale uitbreiding van je begrenzingsdraad met een lengte van 150 meter extra zorgt ervoor dat je grote oppervlakten makkelijk kunt afzetten zodat de robotgrasmaaier zijn werk kan doen. De installatie is eenvoudig, je kunt dus binnen een paar minuten nieuwe planten of andere obstakels beschermen voor de robotmaaier.

Productinformatie

  • Bepaal het maaioppervlak: Met de begrenzingdraad van GARDENA bepaal je nauwkeurig waar je robotmaaier wel of juist niet moet maaien. De te maaien oppervlakte breid je gemakkelijk uit met de extra 150 meter draad.
  • Bescherm je planten en je robotmaaier: Door bepaalde gebieden van je tuin met de kabel af te bakenen zorg je ervoor dat de robotmaaier daar niet zal maaien. Zo kun je nieuwe planten tegen de robotmaaier beschermen, maar ook de robotmaaier zelf beschermen, bijvoorbeeld wanneer je een vijver hebt.
  • Stevige bevestiging: De robuuste haringen zorgen niet alleen voor een eenvoudige installatie, ze zorgen er ook voor dat de draad stevig vast komt te zitten.

De Gardena Begrenzingsdraad - 150 m in actie

Als de met de maairobot meegeleverde begrenzingsdraad niet voldoende is, kun je met deze uitbreiding de draad verlengen. Ook wanneer je nieuwe planten of obstakels in de tuin hebt geplaatst, kun je van de extra begrenzingsdraad gebruikmaken om het maaioppervlak af te bakenen.

Uitbreidbaar

Met de GARDENA haringen en koppelstukken is het installeren van de aanvullende begrenzingsdraad binnen enkele momenten gebeurd. Een onmisbare accessoire wanneer je beschikt over een groot gazon.


Je kunt naast planten en andere obstakels ook de maairobot zelf beschermen, bijvoorbeeld tegen muren of tegen een vijver.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Lengte150 meter
Geschikt voorAlle GARDENA maairobots
Installatie
FAQs
Hoe sluit ik de GARDENA Begrenzingsdraad aan op een bestaande kabel?

De Gardena Begrenzingsdraad wordt bevestigd met de waterdichte GARDENA connectoren en klemmen.

Wat is de maximale lengte van de GARDENA Begrenzingsdraad?

Hierbij moet een onderscheid worden gemaakt tussen de SILENO/SILENO+ modellen en alle andere modellen. Voor de SILENO en SILENO+ modellen is de maximale lengte van de grensdraad 800 meter. Voor alle andere GARDENA maaimachines mag de grensdraad niet langer zijn dan 400 meter.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.