8.1
Authorized reseller of Meer van Gardena

GARDENA Automatische Bloembakbesproeiing

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 159,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 159,99 Incl. btw
  • Gratis verzending en retour
  • tink 'functioneert-garantie'
  • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

Dankzij GARDENA is het mogelijk om altijd van goed verzorgde planten te genieten, zonder daar veel voor te hoeven doen. De automatische bloembakbesproeiing neemt de tijdrovende taak van water geven van je over. Het systeem kan tot wel 25 bloembakken tegelijk van water voorzien.

De voordelen van de GARDENA Automatische Bloembakbesproeiing in één oogopslag:

  • Volautomatisch
  • Klaar voor gebruik
  • Flexibel

Expert review
8.1
Getest door tink expert
Moritz

Zie je balkon of terras stralen dankzij uitstekend verzorgde bloemen en planten. Na een eenvoudige installatie is het enige wat je nog hoeft te doen het af en toe bijvullen van het waterreservoir. Afhankelijk van het gekozen reservoir kunnen daar enkele weken tussen zitten. We zijn onder de indruk van het gemak waarmee je de set ook weer uit elkaar kunt halen om een nieuwe opstelling te maken.

Productinformatie

  • Volautomatisch: De besproeiingscomputer regelt automatisch de watertoevoer naar de bloembakken, zodat je daar voortaan niet meer over na hoeft te denken.
  • Klaar voor gebruik: De uitgebreide set heeft alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is stroomvoorziening en een waterreservoir, bijvoorbeeld een regenton.
  • Flexibel: Dankzij de 25 druppelaars, de buis van 10 meter en de andere accessoires zijn er talloze configuraties mogelijk. Je kunt je besproeiingssysteem zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wilt.

De GARDENA Automatische Bloembakbesproeiing in actie

Kies gewoon uit één van de 14 bewateringsprogramma's en laat de besproeiingscomputer het werk doen. Voor elk type plant is er wel een passend programma. Voortaan kun je niet meer vergeten de bloemen water te geven en je kunt ook met een gerust hart op vakantie: de automatische bloembakbesproeiing van GARDENA zal voor je planten zorgen terwijl je onderweg bent.

Bewatering op maat

Naast de ruime keuze uit bewateringsprogramma's is ook de opstelling van het besproeiingssysteem erg flexibel. Je kunt de buis eenvoudig op maat knippen om de druppelaars op de juiste afstand van elkaar te plaatsen. De 15 buishouders, die je eenvoudig in de aarde van een plantenbak prikt, houden de buis op zijn plaats. Zo makkelijk als de set is om te installeren, zo makkelijk haal je de verschillende onderdelen ook weer los om een nieuwe setup te maken. Dat is erg handig als je besluit je terras of balkon opnieuw in te richten.


Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je bloemen en planten de juiste zorg te geven. De bewateringsset plaats je eenvoudig en onopvallend op je terras of balkon, waarna je alleen nog ervoor hoeft te zorgen dat je af en toe het waterreservoir bijvult.

Lees meer
Expert review
8.1
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Aantal druppelaars25
Lengte buis10 m
Inhoud doos1x Besproeiingscomputer
1x 14 V laagspanningspomp
25x Seriedruppelaar
1x 10 m verdeelbuis 4,6 mm
15x Buishouder
Einddoppen
Reinigingsnaald
Installatie
FAQs
Wordt de GARDENA Automatische Bloembakbesproeiing met een waterreservoir geleverd?

Nee, de GARDENA Automatische Bloembakbesproeiing wordt zonder waterreservoir geleverd, maar hier kun je elke emmer, bak of regenton voor gebruiken.

Waar dient de reinigingsnaald voor?

Na verloop van tijd kan het zijn dat een druppelaar verstopt raakt, bijvoorbeeld door een ophoping van kalk. Dit is gemakkelijk op te lossen met behulp van de reinigingsnaald.

Hoeveel bloembakken kan ik verzorgen met de GARDENA Automatische Bloembakbesproeiing?

Er worden 25 druppelaars meegeleverd met de set. Je kunt dus maximaal 25 plantenbakken van water voorzien. Voor grote plantenbakken wordt echter aangeraden om meerdere druppelaars per bak te installeren.

Gratis expertadvies
Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.