8.0
Authorized reseller of Meer van Foscam

Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 59,95 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De Foscam C2E levert niet alleen haarscherp beeld maar zit ook vol met slimme functies. Via de Foscam app op je smartphone heb je altijd toegang tot de livestream van de camera. Daarnaast word je meteen op de hoogte gebracht door middel van een pushmelding als er een verdachte beweging wordt gedetecteerd.


De voordelen van de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP in één oogopslag:

 • Full HD livestream
 • Extra brede kijkhoek
 • Intelligente bewegingsdetectie
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Infrarood nachtzicht

Expert review
8.0
Getest door tink expert
Annemarie

Stap in de wereld van slimme beveiliging met de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP. Ondanks dat het een van de instapmodellen van de Foscam serie is, is het beeld indrukwekkend helder en kun je van alle slimme Foscam functies gebruikmaken. Vooral de instelbare bewegingsdetectie en het ontvangen van pushmeldingen zijn erg handig. De C2E beschikt daarnaast over een bijzonder brede kijkhoek, waardoor je niet al te veel aandacht hoeft te besteden aan de plaatsing van de camera.

Productinformatie

 • Full HD livestream: De Foscam C2E neemt haarscherpe beelden op zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Je kunt de beelden altijd live bekijken, waar je ook bent.
 • Extra brede kijkhoek: De enorme kijkhoek van 115 graden zorgt ervoor dat je een volledig overzicht hebt over de ruimte die wordt beveiligd. Je bent hierdoor flexibeler om de camera te plaatsen waar je wilt.
 • Intelligente bewegingsdetectie: De Foscam C2E Indoor Camera beschikt over intelligente bewegingsdetectie die ervoor zorgt dat de beveiligingscamera je alleen een melding verstuurt wanneer er een persoon wordt gedetecteerd.
 • Tweerichtingscommunicatie: De ingebouwde microfoon en luidspreker maken het mogelijk voor jou om met degene voor de camera te communiceren, en andersom.
 • Infrarood nachtzicht: Ook 's nachts heb je tot wel 8 meter ver helder beeld dankzij de geïntegreerde infraroodverlichting. De kamer wordt dus 24/7 beveiligd.

Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP in actie

Gun jezelf en je gezin een veilig gevoel met een slimme beveiligingscamera die dag en nacht je woning bewaakt. De camera is geschikt voor een groot aantal toepassingen; dankzij de geïntegreerde microfoon en speaker kun je de Foscam C2E ook uitstekend als babyfoon gebruiken.

Beveiliging op maat

Omdat iedere toepassing anders is kun je in de Foscam app de camera zo instellen als je wilt. Je kunt de tijden kiezen waarop de beveiligingscamera je een melding moet sturen wanneer er een beweging wordt gedetecteerd, maar bijvoorbeeld ook het detectiegebied en zelfs het soort bewegingsdetectie is instelbaar. Valse alarmen kun je voorkomen door in te stellen dat je alleen een melding krijgt wanneer de camera een mens waarneemt.


Na de proefperiode van een maand heb je een abonnement nodig om van de clouddienst gebruik te maken. Hiervoor zijn verschillende, in prijs variërende opties mogelijk. Veel functies blijven zonder abonnement bewaard, echter kun je geen pushmeldingen met snapshot ontvangen en geen gebruik maken van opslag in de cloud.

Lees meer
Expert review
8.0
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productgewicht262 g
Afmetingen76 x 76 x 121 mm
Video1080p (H.264)
max. 25 fps
Bedrijfstemperatuur-10 °C tot 50 °C
Kijkhoek115°
VerbindingWifi
Ethernet
Garantie2 jaar op fabrieksfouten
OpslagMicro SD kaart (max. 32 GB)
Cloudopslag
Zoom6x digitale zoom
Installatie
FAQs
Kan ik ook foto's nemen met de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP?

Ja, in de Foscam app is het mogelijk om met de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP foto's te nemen.

Hoeveel beeldmateriaal van de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP kan ik in de Foscam cloud opslaan?

De opslag in de Foscam cloud is ongelimiteerd.

Kan ik de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP op afstand laten draaien en kantelen?

Nee, de Foscam C2E Indoor HD Camera 2.0 MP moet handmatig gedraaid en gekanteld worden. Er zijn echter andere Foscam modellen verkrijgbaar die wel een Pan-Tilt functie hebben.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie