8.3
Authorized reseller of Meer van Foscam

Foscam B1 Battery Powered HD Additional Camera

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 179,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 155,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Breid je Foscam E1 Battery Powered HD Camera Kit uit met de Foscam B1 HD Camera en creëer een completer beveiligingssysteem bij je thuis. De slimme beveiligingscamera bewaakt dag en nacht je huis en je kunt de HD-livestream altijd bekijken, waar je ook bent.


De voordelen van de Foscam B1 Battery Powered HD Additional Camera in één oogopslag:

 • Volledig draadloos
 • Weerbestendig
 • Haarscherp beeld
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Infrarood nachtzicht
 • Geavanceerde bewegingsdetectie

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Beveilig nu zowel je voor- als je achtertuin; de Foscam B1 geeft de Foscam E1 Battery Powered HD Camera Kit een extra paar ogen. Je kunt hem plaatsen waar je maar wilt, hij is namelijk volledig waterdicht en draadloos. Wanneer de slimme camera een verdachte beweging waarneemt, krijg je meteen een pushmelding met foto op je smartphone. Zo kun je, indien nodig, onmiddellijk ingrijpen.

Productinformatie

 • Volledig draadloos: De Foscam B1 is volledig draadloos, wat je totale vrijheid geeft om de camera te plaatsen waar je dat wilt.
 • Weerbestendig: De Foscam B1 is IP65-gecertificeerd wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. Je kunt hem dus het hele jaar door buitenshuis gebruiken.
 • Haarscherp beeld: Je kunt het HD beeldmateriaal dat de Foscam opneemt live bekijken, waar je ook bent.
 • Tweerichtingscommunicatie: De ingebouwde microfoon en luidspreker maken het mogelijk voor jou om met degene voor de camera te communiceren, en andersom.
 • Infrarood nachtzicht: Ook 's nachts heb je tot wel 8 meter ver helder beeld dankzij geïntegreerde infraroodverlichting. Je huis wordt dus 24/7 beveiligd.
 • Geavanceerde bewegingsdetectie: De Foscam B1 beschikt over intelligente bewegingsdetectie die ervoor zorgt dat de beveiligingscamera je alleen een melding ontvangt wanneer er een persoon wordt gedetecteerd.

Foscam B1 Battery Powered HD Additional Camera in actie

De Foscam B1 is volledig draadloos en gemakkelijk te installeren. Binnen een paar minuten is de camera klaar voor gebruik en ook voor de montage heb je maar één schroef nodig. Als de camera leeg is, klik je hem eenvoudig los van de magnetische basis om hem weer op te laden. Afhankelijk van de bedrijfstemperatuur en het gebruik gaat de batterij tot wel 3 maanden mee.

Leg elk detail vast

Je behoudt 24 uur per dag het overzicht dankzij de resolutie van 1080p, de brede kijkhoek van 110 graden en de ingebouwde infrarood leds voor nachtzicht. De slimme beveiligingscamera is daarnaast uitgerust met een passieve infrarood (PIR) sensor die nauwkeurig objecten die warmte afgeven detecteert. Dit zorgt ervoor dat je wel een pushmelding ontvangt wanneer er een persoon voor de camera langsloopt, maar niet wanneer bijvoorbeeld je planten bewegen door de wind. In de Foscam app kun je bovendien het detectiegebied instellen.


De Foscam B1 is een uitbreiding voor je Foscam E1 Battery Powered HD Camera Kit. Bij deze set krijg je een gratis Foscam Cloud Plan waarmee je je beeldmateriaal (maximaal 1 GB) tot wel 7 dagen lang in de Foscam Cloud kunt bewaren. Je kunt met 4 camera's tegelijk gebruikmaken van het gratis Foscam Cloud Plan.

Lees meer
Expert review
8.3
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen78 x 53,5 x 100mm
Gewicht290g
Video1080p (H.264)
max. 25 fps
Bedrijfstemperatuur-20 °C tot 50 °C
Kijkhoek110°
VerbindingWifi
Garantie2 jaar op fabrieksfouten
OpslagCloudopslag
Capaciteit batterij5000 mAh
IP-certificeringIP65
Installatie
FAQs
Kan ik de Foscam B1 Battery Powered HD Additional Camera ook als losstaand product gebruiken?

Nee, de Foscam B1 Battery Powered HD Additional Camera is een uitbreiding voor de Foscam E1 Battery Powered HD Camera Kit.

Met hoeveel Foscam B1 camera's kan ik gebruik maken van het gratis Cloud Plan dat bij de Foscam E1 Kit is inbegrepen?

Je kunt met in totaal 4 camera's gebruiken maken van het gratis Foscam Cloud Plan. Er kunnen dus 3 extra Foscam B1 camera's worden toegevoegd.

Hoe kan ik de opnames van de Foscam B1 Battery Powered HD Additional Camera lokaal opslaan?

Om het beeldmateriaal van de Foscam B1 lokaal op te slaan kun je een USB-opslagapparaat aan het basisstation van E1 koppelen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.