8.8
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ LC1C - Two-in-One Outdoor Bewakingscamera

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 169,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 159,00 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Zorg voor meer veiligheid in je smart home met de EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera. Deze slimme 1080p Full HD beveiligingscamera beschikt over een slimme sensor en lampen voor optimale beveiliging van je woning, overdag en 's nachts Door de tweerichtingscommunicatie en het haarscherpe beeld kun je communiceren met bezoekers en heb je altijd grip op de veiligheid van je kantoor of woning.


De voordelen van de EZVIZ LC1C Buitencamera in één oogopslag:

 • Luide sirene en schijnwerpers
 • Geavanceerde bewegingssensor
 • Directe notificaties
 • Twee-wegs communicatie
 • Nachtzicht tot 25 meter

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Met de EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera heb je meer veiligheid rondom je woning of kantoor. Door de twee schijnwerpers op de camera wordt elk plekje goed in beeld gebracht, of het nou licht of donker is. De geavanceerde bewegingssensor kan zelfs onderscheid maken tussen mensen, voortuigen of huisdieren. Kortom, een uitgebreide camera voor een goede prijs.

Productinformatie

 • Luide sirene en koplampen: Wanneer er mensen in de ruimte zijn worden de felle lampen geactiveerd en neemt de camera een foto. Daarna zal je een melding ontvangen op je smartphone en worden de beelden opgenomen. De sirene kun je zelf activeren via de app is is 100dB.
 • Geavanceerde bewegingssensor: Met de geavanceerde PIR-bewegingssensor wordt elk bewegend object geregistreerd en daardoor valse alarmen verminderd.
 • Directe notificaties: Ontvang directe notificaties op je smartphone en mis nooit meer alarmen. Kom direct in actie en beperk de schade.
 • Twee-wegs communicatie: Praat met mensen in de ruimte via de EZVIZ app en houdt volledige controle, ook wanneer je onderweg bent.
 • Nachtzicht tot 25 meter: Dankzij de bewegingssensor zijn niet alleen video's overdag van hoge kwaliteit, maar ook 's nachts zijn de beelden haarscherp. Je kunt alles tot 25 meter afstand duidelijk zien met het geavanceerde nachtzicht van de camera.

De EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera in actie

Kies voor optimale beveiliging in je bedrijfspand of in je woning met de EZVIZ LC1C Slimme Outdoor Camera. Deze camera heeft een detectiebereik van 270 graden en mist daardoor nooit wat er in of rondom je woning gebeurt. Door de ingebouwde lampen worden inbrekers afgeschrikt en worden er altijd scherpe opnamen gemaakt, ook 's nachts. Met het nachtzicht tot 25 meter heeft de camera de lampen niet eens nodig, de camera schakelt automatisch over.

Flexibel te gebruiken

De slimme camera is IP65-geclassificeerd en is daardoor stof- en waterdicht. Daarnaast is hij te gebruiken in de meest extreme omstandigheden of temperaturen van -20°C tot 50°C. Dit betekent dat de camera zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Daarnaast kunnen de opnamen zowel lokaal worden opgeslagen op een Micro SD-kaart (maximaal 128GB) of in de cloud (via een apart abonnement).


In de uitgebreide EZVIZ app kan de camera precies worden ingesteld naar je wensen en kunnen ook andere camera's worden gekoppeld. Hier kun je ook de helderheid van de schijnwerpers dimmen en meldingen ontvangen wanneer er een beweging wordt gedetecteerd.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen186 x 185 x 268 mm
Product gewicht1469 g
Lichtstroom schijnwerpers2,000 lumen
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n, 2.4GHz only
Sirene100dB
OpslagMicro SD-kaart (max 256 GB)
Resolutie1920 × 1080 Full HD
Detectie hoek en afstand270° en 25 meter nachtzicht
Installatie
FAQs
Is de EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera compatibel met spraakassistenten?

Ja, de EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Hoe ver kun je de camera van de router vandaan plaatsen?

Plaats de camera binnen een straal van 30 meter binnen je wifi netwerk om te kunnen genieten van meer veiligheid rondom je huis.

Kun je de EZVIZ LC1C Two-in-One Outdoor Bewakingscamera ook buiten installeren?

Ja, de camera is ervoor gemaakt om buiten te functioneren mits de temperatuur tussen -30°C to 50°C blijft.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.