8.9
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ DB1 Wifi Video Deurbel

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 149,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 129,77 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

Bekijk wie er voor je deur staat met de De EZVIZ DB1 Wifi Video Deurbel. Deze slimme deurbel bevat een 3MP camera met een 80 graden verticaal en 105 graden horizontaal gezichtsveld. De slimme deurbel vervangt heel gemakkelijk je oude deurbel of samenwerken met je bestaande bel. Je huis was nog nooit zo veilig!


De voordelen van de EZVIZ DB1 Wifi Video Deurbel in één oogopslag:

 • Haarscherp beeld
 • Nachtzicht
 • Brede kijkhoek
 • Detectiegebied instellen
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Slimme gong

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

De EZVIZ Wifi Video Deurbel is een hoogwaardige videodeurbel die heeft overtuigd tijdens de test. De deurbel heeft uitgebreide functies, zoals bewegingsdetectie, live-beelden en een uitstekende camera. Vooral gezien de prijs van dit product is het een echte aanrader!

Productinformatie

 • Haarscherp beeld: Bekijk de haarscherpe beelden met een resolutie van 2048 x 1536 in de app en krijg een duidelijk beeld van wat er rondom je huis gebeurt.
 • Nachtzicht: Ook in het donker kun je je voordeur in de gaten houden. Tijdens schemering schakelt de deurbel automatisch over op nachtzicht. Door het nachtzicht tot 5 meter heb je ook in het donker helder beeld.
 • Brede kijkhoek: De enorme kijkhoek van de EZVIZ DB1 (180° verticaal en 105° horizontaal) zorgt ervoor dat je een goed overzicht hebt en dat niets je meer ontgaat.
 • Detectiegebied instellen: De ingebouwde sensor zorgt ervoor dat hij ook mensen, dieren of andere objecten kan detecteren tot 5 meter afstand. De detectiegebieden zijn zelf in te stellen zodat valse alarmen voorkomen kunnen worden.
 • Tweerichtingscommunicatie: Met behulp van de ingebouwde microfoon en speaker kun je tegen de persoon voor de camera praten en zij tegen jou. Je kunt je gasten bijvoorbeeld laten weten dat je er zo aankomt.
 • Slimme gong: De slimme EZVIZ Chime is compatibel met alle EZVIZ deurbellen en kan overal in huis worden geplaatst, zodat je zeker weet dat je de bel altijd hoort. Je kunt de deurbelgong personaliseren door uit verschillende tonen te kiezen.

EZVIZ DB1 Wifi Video Deurbel in actie

Met de EZVIZ DB1 Wifi Video Deurbel maak je je huis een beetje slimmer én veiliger! Door de scherpe camera van de deurbel heb je haarscherp in beeld wie er voor je deur staat en wat er rondom je voordeur gebeurt. Door het nachtzicht heb je ook in het donker duidelijk beeld tot 5 m. Bekijk de beelden in de EZVIZ app en bekijk tot vier live videostreams tegelijk. In de app kun je ook al je andere EZVIZ apparaten beheren.

Praat met je bezoekers

Met EZVIZ ontvang je direct een notificatie op je telefoon wanneer er iemand heeft aangebeld. Door de tweerichtingscommunicatie kun je via de app met je bezoekers communiceren, ook op afstand. Zeg tegen je familie dat je er zo aankomt als je nog in de badkamer staat of vertel de postbode waar hij je pakketje neer moet leggen, het kan allemaal via de EZVIZ app.

De deurbel is stof- en waterdicht en IP65-geclassificeerd. Hij is dus ook te gebruiken in de meest extreme omstandigheden of temperaturen, van -30°C tot 60°C. Sla de gegevens op via een SD-kaart of in de cloud, de keuze is aan jou.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen4,6 cm x 2,2 cm x 13 cm
Gewicht0,1 kg
Resolutie2048 x 1536 pixels
MateriaalKunststof
Inhoud doosEZVIZ DB1 Video Deurbel, 3 x kleurenfrontje, 3 x bevestigingsbasis, plaatschuim, schroevendraaier, boortje, bevestigingsmateriaal
Installatie
FAQs
Is er ook gezichtsherkenning bij de EZVIZ Wifi Video Deurbel?

Nee, de EZVIZ Wifi Video Deurbel bevat geen gezichtsherkenning.

Heeft de EZVIZ Wifi Video Deurbel ook meerdere melodieën?

Nee, de EZVIZ Wifi Video Deurbel heeft slechts een melodie als bel.

Met welke spraakassistenten is de EZVIZ Wifi Video Deurbel compatibel?

De EZVIZ Wifi Video Deurbel is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.