8.9
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C6TC - Indoor Bewakingscamera

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 99,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 79,95 Incl. btw

-20% -20%
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De EZVIZ C6TC camera met pan-tilt functie biedt dag- en nachtopnames in hoogwaardige HD-kwaliteit. De wifi bewakingscamera beschikt over meerdere slimme functies, waaronder tweewegscommunicatie en een privacy-modus. De EZVIZ C6TC Indoor camera is compact, betrouwbaar en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.


De voordelen van de EZVIZ C6TC Indoor Bewakingscamera in één oogopslag:

 • Intercomfunctie
 • Intelligente privacy modus
 • 130° panoramisch zicht
 • Nachtzicht functie
 • Diverse opslagmogelijkheden

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Wij zijn enthousiast over de EZVIZ C6TC slimme camera met pan- en tiltfunctie, die ervoor zorgt dat je altijd een extra paar ogen in huis hebt. Of het nu gaat om de bewaking van de woonkamer of de spelende kinderen in hun kamer, de binnencamera is een echte allrounder. De camera overtuigt door zijn zeer goede prijs-prestatieverhouding en vooral door de privacy-modus, die jou en je gezin voldoende vrijheid geeft als je je zonder toezicht wilt ontspannen.

Productinformatie

 • Intercomfunctie: Een microfoon en luidspreker zijn geïntegreerd in de slimme camera met pan-tilt functie van EZVIZ en kunnen worden aangestuurd via de EZVIZ app. Tweerichtingscommunicatie maakt het mogelijk om te luisteren en te communiceren met mensen in de buurt van je camera. Zo kun je direct reageren als dat nodig is.
 • Intelligente privacy modus: Als je meer privacy wilt, kun je altijd de privacy-modus activeren. Dit zorgt ervoor dat de camera zich zal verbergen achter de plastic behuizing. De opname van geluid en beeld wordt vervolgens gepauzeerd totdat je de modus uitschakelt.
 • 130° panoramisch zicht: De slimme helm van de EZVIZ C6TC binnencamera kenmerkt zich door de geïntegreerde pan/kantelfunctie. Hierdoor kan het elke hoek van je huis in de gaten houden, gedurende de hele dag en in HD-resolutie. Je smartphone dient als afstandsbediening via de EZVIZ app.
 • Nachtzicht functie: Dankzij de handige IR-technologie schakelt de EZVIZ C6TC automatisch over naar de nachtzicht modus wanneer er weinig licht wordt geconstateerd. Met een bereik tot 12 m is de nachtzicht functie ideaal voor het bewaken van slapende kinderen of voor een betrouwbare beveiliging van het kantoor.
 • Diverse opslagmogelijkheden: EZVIZ biedt je de mogelijkheid om de beelden van je binnencamera op drie verschillende locaties op te slaan. Op deze manier heb je altijd een back-up voor het geval dat je internet verbinding wegvalt. Kies voor opslag op de micro SD-kaart, gecodeerde cloud-opslag of de wifi-netwerk-videorecorder van EZVIZ.

EZVIZ C6TC Bewakingscamera in actie

De slimme binnencamera kan door zijn compacte formaat gemakkelijk in de woonkamer worden geïntegreerd en zorgt voor meer veiligheid in je huis door het grote bereik. Deze bewakingscamera is ook geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een betrouwbare en goedkope manier om hun huis te beveiligen.

Slimme beveiliging voor de hele familie

De EZVIZ C6TC camera voor binnen met pan-tilt functie verzendt op elk moment beelden in hoge resolutie naar je smartphone. Je kunt de app gebruiken om de live-uitzending 24 uur per dag te bekijken. Als er een verdachte beweging wordt geregistreerd, zal de binnencamera een alarm geven en ontvang je direct een pushmelding op je smartphone. Je kunt de binnencamera met pan- en kantelfunctie niet alleen gebruiken om de woonkamer te bewaken, maar ook om de slapende kinderen in hun kamer in de gaten te houden. Met de nachtzicht functie kun je controleren of de kleintjes rustig in hun bed slapen. Indien nodig, als ze nog wakker zijn, kun je ook contact opnemen met je kinderen als je niet thuis bent via de app met behulp van de intercomfunctie.


De C6TC slimme binnencamera van EZVIZ biedt meerdere functies die zorgen voor meer veiligheid en controle in je slimme huis. De wifi-camera neemt gedurende de dag en nacht in hoge kwaliteit op, kan met de intercomfunctie via de app worden bediend en biedt verschillende opslagmogelijkheden, zodat je altijd een back-up van je opnames hebt.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen100 x 100 x 90 mm
Gewicht220 g
VerbindingWifi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
StroomvoorzieningNetstroom
OpslagMicro SD-kaart (Max. 128G), cloud-opslag of EZVIZ NVR
Resolutie1920 x 1080
Inhoud doosEZVIZ C6TC, voeding, montageplaat, schroevenset, korte handleiding
Installatie
FAQs
Neemt de EZVIZ C6TC voortdurend op?

Ja, de EZVIZ C6TC neemt constant beelden op tenzij je de privacy modus activeert.

Heeft de binnencamera een intercomfunctie?

Ja, de binnencamera beschikt over tweerichtingscommunicatie die je kunt bedienen vanaf je smartphone.

Is de EZVIZ C6TC ook geschikt voor bewaking wanneer het donker is?

Ja, de binnencamera schakelt automatisch over op nachtzicht zodra het donker wordt. Slimme IR-technologie biedt je zelfs 's nachts beelden met een hoge resolutie.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.